- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.501
tatlim benimm neden esine küsüyorsun. sen kayinvalideni tanimiyormusun kiii?? esin ne yapsin birinden birini secemez... bence bosver o yokmus gibi davran ve evliliginide riske atmaaa
Bebegimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosbulduk sende hosgeldinnnIyim tatlikom disaridaydik hava guzeldi saldim gobusu gezdik ilk kez hamile sweetimi giyindim bakip bakip gulumsuyolardi almanlar bi tuaf oldum hosuma gitti sen nasilsinn?? teyzosum nasil?
menn geldimm loorimmm sondan sondan
iyiyiz bizde tatlimmmm, bugün cim kestik kardesimle bayagi bi calistik... diete basladim dün fena gitmiyor gibi...bende aldim tr den hamile kiyafetleri camis gibi olunca mecburen ama icime sinen güzel bisiler bulamadim. burada zaten hic bulamiyorum.
havalar cok iyi oldu yaaa... canimmm benimkinin cinsiyeti belli oldu, gösterdi:))) erkek:)) ayyy nasil kipir kipirdi ultrasonda anlatamam cok sasirdimm... ama ben cok bisi hissetmiyorum daha, belki cok dikkatli olursam.. belkide bebis degil gazdir:)))
ahhhhhh maaasalllah looricimmmmm, maaasalllahhh. insalllah bebeisin alir sadece kiloyu... ben hamile kalmayi düsünmüyordum bu yil o yüzden bir sene icinde 12 kilo almistim zaten. tam diet yapmaya baslicaktim ki hamile kaldim. üstünede 10 kilo daha aldim. berbat yani...
nazimmm sana hosgeldin yazdim ama beni ikidir gormedinnnn
sondan gelyomm yaa loorimm ondann kuşummmm
peki oyle olsunnnn bakalimmm
Masallahhhh miamoremmmmmmmmmmm cooookkk tatliiiiiiiiiiiiii
nasılsınn loorimmmm ne zaman gityodunnn canımm doktoraa
artıkk cinsiyeti öğrences kızmetse
mmaşşalhhhhhhhhhhhhh anacı gibi hareketli olcakkk
cokkkkkk sisko dicektin sanirim dimi:)))) ben yakinda yuvarlaniyirim merak etme:))
cokkkkkk sisko dicektin sanirim dimi:)))) ben yakinda yuvarlaniyirim merak etme:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?