- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.481
Bebegimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosbulduk sende hosgeldinnnIyim tatlikom disaridaydik hava guzeldi saldim gobusu gezdik ilk kez hamile sweetimi giyindim bakip bakip gulumsuyolardi almanlar bi tuaf oldum hosuma gitti sen nasilsinn?? teyzosum nasil?
iyiyiz bizde tatlimmmm, bugün cim kestik kardesimle bayagi bi calistik... diete basladim dün fena gitmiyor gibi...bende aldim tr den hamile kiyafetleri camis gibi olunca mecburen ama icime sinen güzel bisiler bulamadim. burada zaten hic bulamiyorum.
havalar cok iyi oldu yaaa... canimmm benimkinin cinsiyeti belli oldu, gösterdi:))) erkek:)) ayyy nasil kipir kipirdi ultrasonda anlatamam cok sasirdimm... ama ben cok bisi hissetmiyorum daha, belki cok dikkatli olursam.. belkide bebis degil gazdir:)))
Kizz ne dieti sen hamissin diet olurmu hiccEvett bilmem mi teyzosumun cinsiyetini yerim onu totosunu
niye o kadar yoruyosun kendini yorma dikkat et.. Evet buralarda hic guzel seyler yok esimde bana istanbuldan getirmisti cok tatlilarhissedersin canim ben dahada erken hissetmeye basladim cunku.. bugunde yeni bisey cikti sag tarafima 3 saniyelik bi kramp gibi bisey giriyo duruyorum direk sonra geciyo 5 saniye sonra tekrar sonra bitiyo ne acaba bilmiyorum
aaaaa o kramp banada oluyor... bende yorulunca oluyor saniyordum. cok kisa sürüyor. belkide hareket ediyor odur... ben pazartesi doktora gidecegim mantarim gecmistir insalllah. antibiyotuk mahvetti midemi... ama doktoruma ben tr de doktora gittim demicem. cinsiyeti söylerse sasirmis gibi yaparim artik:))) sanirim ikili test yapicak sana yapti mi?
evet bende hareket diye dusunuyorumgecmistir insallah canim ya sakin soyleme bencede uff ya bu kadin bana hala soylemedi cinsiyetini millet 9 dogurdu bu seferde soylemezse ben oturtcam o doktoru o koltuga bakicam cinsiyetine
yok bana ikili test fln yapmadibende hiic sormadim
tatlim internette 11 ile 14 üncü hafta yapilir diyor. bende bilmiyorum bu sefer doktor bana ne cikarcak:)) tr deki doktor cok tatliydi yaaa, ense kalinligini boyunu ölctü, parmaklarini saydi... ayyy el bile salladi yaramaz sey.....:))) neyse en azindan cok sükür midem düzeldi. diet yapmam lazim kuzum ben sigarayi biraktigim ay 5 kilo aldim üstüne birde hamilelik kilosu mahvetti beni. nefret etmeye basladim kendimden....
evet biliyorum ama bana hic bisey soylemedi ama en son gittigimde ellerini ayaklarini basini fln her yerini gostermistitatli yeme abur cubur yeme yeter diet olurmu hic hamilesin olmadi dr una sor oyle yap.. gobusunu ne zaman koyucan yaa
koymuyum buraya yaaa, alti aylik gibi duruyor zaten. mail adresini ver oraya atayim:) hem bebeisin pipisine göndereyim:))
benimde gobusum var baya ama ben koyuyorum ne olcakben hic kilo almadim sadece 1 kilo dur msj atiyorum sana
ahhhhhh maaasalllah looricimmmmm, maaasalllahhh. insalllah bebeisin alir sadece kiloyu... ben hamile kalmayi düsünmüyordum bu yil o yüzden bir sene icinde 12 kilo almistim zaten. tam diet yapmaya baslicaktim ki hamile kaldim. üstünede 10 kilo daha aldim. berbat yani...
geldi mi? resimmmmmm
bebis dogunca bi guzel verirsinn miamoremmm
morem bende seni cok ösledim burnumda tütüyon kiscemmnapim sabah geldim sonram is yaptim biraz disari ciktim yeni geldimmm simcikte yemek yiycemm:
yok meelkim artikin alismamiz lasim galiba havanin sicakligi böyle yapio
hosgeldin kiscemniye böyle co kaz geliyosun tatliebbim :26:
bi tek dilegim var mutlu ol yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonrasi malum bizim gigbim bos bos yazacakkk bosa kürek cekekcekk
morem malüm bide haftasonu ya ondan böyle oluyo
gel kiscem gel
ya o gül yüzcüklerini neka az görüyomm
bugün azgezmekten canim cikti ancak bamya yemegi cacik ve salata yapabildim
burdaki türk markettinden aldim melekimm her zaman bulunuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?