- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.661
doktorum var tanıdık ama aşılama yapalım diyo ama sansı cok dusuk aşılamanın ya bide ben tekim akıl danışcam kimsem yok o yuzden cok kafama takıyorum
amin canım aminnnnnn 2. bebekmi olcak
canim burada da bi arkadasimiz vardi oda bir suru doktora fln gitti sonra asilama yapti simdi hamile,bisey yok diyo doktor yani olabilirsin diyo.. sen ne dusunuyosun peki
yok canim ilk bebegimiz insallah
Geldimmm canim nerde kqlmistik
ay ne guzel ya benim duşuncem ben diyorumki yarın bidaha test yaptırıyım karnım cok agrıyo belki gec dollenme olmustur 040 belki yukselmiştir olmadı bi kere asılama yaptırıyım doktor ark ayıp olmasın sonra dıyorum tup bebek yaptırıyım fazla beklemeyelim ya cok sıkıldım artık ilac kullanmaktan ...
Ever öyle olur canim hissettikce için bi hos olursiddetli hic bisey hissetmiyorum dilegim ama arada goz seyirmeleri gibi oluyo iste
benim dertlerimle boguldu arkadasın :)))))))))))))))))))
benim dertlerimle boguldu arkadasın :)))))))))))))))))))
cinsiyeti bellimi bebişin ayıp olmazsa kendiligindenmi oldu yoksa bişey kullandınızmı
batin gectimi peki ama adetelerin duzensiz ne zaman adet olucagini kestiremiyosun dimi :26:
Ever öyle olur canim hissettikce için bi hos olur
Üzme canim tatli canını allahin izniyle hersey olur
hissetmek istiyorum artik daha guclu ama
kiz olurmu oyle sey niye bogasin
yok tatlim henuz belli degil merak icindeyiz hayilrisi bakalim
ben sogan kuru yapmistim o ay hamile kaldim ´tabi once Rabbimin izni ille
mart 13 de oldum catlatma ignesi 25 martta oldum 13 nisanda hasta olmam lazımdı olmadım 14 nisan da test yaptırdım 040 cıktı gene yapsammı diye dusunuyorum
Daha zamanin cook canim bebis sana iyi hissettirecek korkma
hamilemisiniz canımDaha zamanin cook canim bebis sana iyi hissettirecek korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?