Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ipekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn

kayracım nasılsın canım ?? biras işlerm de var şöle bi baknym dedm canım ..
yarın görüşelim inşallah, sana da iyi pazarlar olsun :))

buluşamadığım kızçelerimmmmmmm
görüşemediğm kader arkadaşlarım
hepiciğinize selamlar inşallah yarn buluşuruz artıkın :13::13:

aşamda survivor vaa yemek yenenecek ne derken gelemiye bilirimm

gelin görüm birassssonrada nerde derseniz demi

selam kızlarr ama yoksunuz tabi
nazım ben duaları okudum rabim kabul etsin ababymin kucağını ve bütün bekleyen arkadaşlarımın kucakları hemencik dolsun uykuya hasret kk ya özlem başlasın
hepinizi çokkkk
allaha emanetsiniz

Dun aksamdan beri hatta geceden beri sadece 3 sayfami ilerlemisizz bende nasil okicam diye dert yaniyodum gorunce soke oldum 7

Dilekimm geldim imdatinaaa

dilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn uuufffffffffffffff yalniz kaldimmm

Aminnn Allah hepinizden razı olsun inş. herkesin kucağı boş kalmayacak rabbim herşeyin iyisini bilir.

gel canim gelll kimse yok zaten anlat bakalim derdin nedir niye dertlendin bu kadr

cok kafam karısık 3 yıldır bebegim olmuyo bir kere tup bebek yaptırdık yarıda kesildi tedavi doktor yumurta toplayamadı cok uzulduk sonra başka doktora gittik catlatma ignesi yaptı gene olmadı 040 cıktı beta hcg şimdi aşılama yapılcak ama ben korkuyorum gene olmazsa diye eşime dedim bi daha tup bebek yaptıralım dedim anlııycan kafam cok karısık sizce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…