- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.641
neredeydin dilegimmmmIyiyim canim Allaha sukur sen nasilsinn napiyosunn?
cok kafam karısık 3 yıldır bebegim olmuyo bir kere tup bebek yaptırdık yarıda kesildi tedavi doktor yumurta toplayamadı cok uzulduk sonra başka doktora gittik catlatma ignesi yaptı gene olmadı 040 cıktı beta hcg şimdi aşılama yapılcak ama ben korkuyorum gene olmazsa diye eşime dedim bi daha tup bebek yaptıralım dedim anlııycan kafam cok karısık sizce ne yapmalıyım
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne bagriyonnnnnnnnnnnnn
efe yi emdiriyordum canim
neredeydin dilegimmmmIyiyim canim Allaha sukur sen nasilsinn napiyosunn?
bende iyiyim canim 5 gundur annemlerdeydim fazla takilamadim buraya cumartesi arkadasimin dugununu yaptik kurtlarimi doktum oh oh
efeyi birazda bana yolla seviyim onuuuu
bebisimiz nasil bakalim tekmeliyormu
yollayim canim isir onu cok hoslaniyor isirinca
canimm Allahtan umit kesilmez bence bi kere daha deneyin tup bebegi,peki sorun ne ?
ben pcos luyum ilk tup bebek doktor hatası olmus prof gittim oyle dedi bebegimin olmaması için hiç bi engel yok sadece adetlerim duzensiz o kadar
tamam tatlim bekliyorummm
ee canim dr bi engel yok demis o zaman neden tup yaptiricaksin ki peki sogan kuru fln yaptin mi
bebişlerinz varmı canım sizlerin
gecen ay 10 gun falan yaptım sonra yapamadım
rabbim izin verirse olucak insallah yolda bebisimiz
aa cok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş tum isteyenlerin darısı basına kac aylık tatlım:)))))))))))
baska bi doktora git bence canim guzel bi yol cizsin size ilacla fln olabilir catlatma ignesi olabilir ama once guzel bi doktor bulun adetlerinin duzene girmeside onemli onun icinde ilac fln verir herhalde:26:
15 haftaligiz canimm 3,5 4 aylikk.. amin canim rabbim sizlerede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?