Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canimm Allahtan umit kesilmez bence bi kere daha deneyin tup bebegi,peki sorun ne ?

ben pcos luyum ilk tup bebek doktor hatası olmus prof gittim oyle dedi bebegimin olmaması için hiç bi engel yok sadece adetlerim duzensiz o kadar

ee canim dr bi engel yok demis o zaman neden tup yaptiricaksin ki peki sogan kuru fln yaptin mi

gecen ay 10 gun falan yaptım sonra yapamadım

baska bi doktora git bence canim guzel bi yol cizsin size ilacla fln olabilir catlatma ignesi olabilir ama once guzel bi doktor bulun adetlerinin duzene girmeside onemli onun icinde ilac fln verir herhalde:26:

baska bi doktora git bence canim guzel bi yol cizsin size ilacla fln olabilir catlatma ignesi olabilir ama once guzel bi doktor bulun adetlerinin duzene girmeside onemli onun icinde ilac fln verir herhalde:26:

doktorum var tanıdık ama aşılama yapalım diyo ama sansı cok dusuk aşılamanın ya bide ben tekim akıl danışcam kimsem yok o yuzden cok kafama takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…