- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.341
ameliyat oldu
ama şimdi daha iyihastanede daa inşallah sonuçlar iyi çıkar bidaha ameliyat gerekmez:18:
hayılrlııs kızçmemm yaww inş... hemen gelii verir artıkkk
bu mevsimmm geçisi kötü oldu yawww herkesde bölee
benimde erken geldii aksinee
hayılrlııs kızçmemm yaww inş... hemen gelii verir artıkkk
bu mevsimmm geçisi kötü oldu yawww herkesde bölee
benimde erken geldii aksinee
çok geçmiş olsunnnn canımmmm
inşallahhh bişeyy olmazz Allahın izniylee
senin adet olduu geldimiii
nazımmm nasılsın canım? benimde erken gelcek sanırım :18:
daha 5 gün war halbuki..ama baş ağrım sancılar filan başladı.. buda bu gün yarın kapıda demektir ..
günaydınn
inşallajh canım en çokta düzenimin bozulduğuna üzülüyorum
yoo gelmiyo:18::18::18:
dr gittiim dün kan aldı bidaha bilmiyom vercek mi söktürücü
annemin yanındayken fenalaşmıştım bi günde dört defa kustum test yaptılar bişi çıkmadı
anlamadım niye gelmiyo
mersahım geçmiş olsun.. ne ameliyatı oldu annen ? benim annemde 15 gün önce endoskopiye girmişti. safra kesesinde taş çıktı ameliyat dediler. hastane araştrıyoruz.. çok sitresli ve üzücü oluo:18:
allah annelerimizi bablarımızı bizlere bağışlasın. acılarını göstermesin.. o kadar korkuyorumki
gunaydin arkadaşlarrr
Gunaydin nazimmmmmgünnayydınnnnnnnnnnnnn dddiileeeekiiiimmmmmmmmmmmmm
mersahım geçmiş olsun.. ne ameliyatı oldu annen ? benim annemde 15 gün önce endoskopiye girmişti. safra kesesinde taş çıktı ameliyat dediler. hastane araştrıyoruz.. çok sitresli ve üzücü oluo:18:
allah annelerimizi bablarımızı bizlere bağışlasın. acılarını göstermesin.. o kadar korkuyorumki
Gunaydin nazimmmmm
ülemiiihay Allah yaaa bayada geçiktii seninn
inş. verirde gelir artıkk kırmızılarr beaa
annemin midesi karnı arıyodu kaç defa dra gittik anlamadılar gaz var kum döküyo diye yolluyolar. geçmedi acile gittik kaç defa ağrıdan duramıyo dayanamıyodu artık yine anlamadılar özele gitti orda anladılar kalın bağırsağında tıkanma olmuş tümörden şüpeleniyolar patolojiye gitti alınan parça
bidaha ameliyat olabilir dedi dr
safrakesesinden ameliyat olanlar vardı orda kesmeden yapıyolar safra ameliyatını korkma sen bi günde çıkanlar bile oluyo
nappyonnn kuşumm efemiz nasıllll uyandımııı ttattlııcımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?