Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ameliyat oldu
ama şimdi daha iyi hastanede daa inşallah sonuçlar iyi çıkar bidaha ameliyat gerekmez:18:

çok geçmiş olsunnnn canımmmm

inşallahhh bişeyy olmazz Allahın izniylee

senin adet olduu geldimiii

hayılrlııs kızçmemm yaww inş... hemen gelii verir artıkkk

bu mevsimmm geçisi kötü oldu yawww herkesde bölee

benimde erken geldii aksinee

nazımmm nasılsın canım? benimde erken gelcek sanırım :18:
daha 5 gün war halbuki.. ama baş ağrım sancılar filan başladı.. buda bu gün yarın kapıda demektir ..

çok geçmiş olsunnnn canımmmm

inşallahhh bişeyy olmazz Allahın izniylee

senin adet olduu geldimiii

yoo gelmiyo:18::18::18:
dr gittiim dün kan aldı bidaha bilmiyom vercek mi söktürücü
annemin yanındayken fenalaşmıştım bi günde dört defa kustum test yaptılar bişi çıkmadı
anlamadım niye gelmiyo

nazımmm nasılsın canım? benimde erken gelcek sanırım :18:
daha 5 gün war halbuki.. ama baş ağrım sancılar filan başladı.. buda bu gün yarın kapıda demektir ..

iiymmm canım benimm sen nasılsınnn

bişey olmazz tatlımmm gelecekse varsınn erken gelsinn

yoğsa kızçelerim gibi drlara gitcektikk

rabbim mayısı şanslı kılsın inşallahhhh

mersahım geçmiş olsun.. ne ameliyatı oldu annen ? benim annemde 15 gün önce endoskopiye girmişti. safra kesesinde taş çıktı ameliyat dediler. hastane araştrıyoruz.. çok sitresli ve üzücü oluo:18:
allah annelerimizi bablarımızı bizlere bağışlasın. acılarını göstermesin.. o kadar korkuyorumki

inşallajh canım en çokta düzenimin bozulduğuna üzülüyorum

olsun canımmm bak hemm böle olduğunda ii oluyor dioarr eğer hep düzenli olan adetinn bozuluorsa rahim kendini gebeliğe hazırlıor dioalrr inş. mayısA İİİ gircess

ülemiii hay Allah yaaa bayada geçiktii seninn

inş. verirde gelir artıkk kırmızılarr beaa

geçmiş olsunnnn cankuşumm Rabbim acil şifalar versinnn inşallahhh

annemin midesi karnı arıyodu kaç defa dra gittik anlamadılar gaz var kum döküyo diye yolluyolar. geçmedi acile gittik kaç defa ağrıdan duramıyo dayanamıyodu artık yine anlamadılar özele gitti orda anladılar kalın bağırsağında tıkanma olmuş tümörden şüpeleniyolar patolojiye gitti alınan parça
bidaha ameliyat olabilir dedi dr
safrakesesinden ameliyat olanlar vardı orda kesmeden yapıyolar safra ameliyatını korkma sen bi günde çıkanlar bile oluyo

üüzülmeeee mersahımmmm inş... düzelcekkk inşallah gerek kalmazz bitanemm şimdi ii dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…