- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.361
nazım bana hiç rahatsızlık yapmıyo şaşıyom
üüzülmeeee mersahımmmm inş... düzelcekkk inşallah gerek kalmazz bitanemm şimdi ii dimii
Napim kuşum efeyle oturuyorum sabahtan kaldırıyor beni keratasabah 6 da damlıyor
Sen nasilsin kuzum dün yazamadim geçmiş oldun canim benimmmm
oyyy maşallahhh kuzucuğumaa
saol canımmmmvalla içim rahatladııı iiyiki gitmişimde test yaptımışımm
daha iyi şimdi hastanede daa çıkmadı çorba vermeye başladılar dün. yavaş yavş yürüyo..
inşallah gerek kalmaz dua edin kızlar
yoo hiç ağrı fln olmuyo. regl olmam gereken zaman vardı geliyo gibi ama gelmedi şimdi bişi yok. bi ay atladı mı naptı reglala ala mersahımmm hçç belirtisi yokmu adettn bileee
Hosbulduk mersahimm nasilsin canim
Doktoru sakın ihmal etme canim ben öyle bi hata yaptım sonu hüsran olmuştu allahim heeseyin hayırlısini versin kucaklariniz bebisin dolsun
amin canım inşallah. hayırlısı demekten başka çare mi var. Rabbim biliodur zamanını hayırlısını.. sana ufacık bi hikaye anlatayım nazım. dün okumuştum çok etkilendimiiymmm canım benimm sen nasılsınnn
bişey olmazz tatlımmm gelecekse varsınn erken gelsinn
yoğsa kızçelerim gibi drlara gitcektikk
rabbim mayısı şanslı kılsın inşallahhhh
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:yoo gelmiyo:18::18::18:
dr gittiim dün kan aldı bidaha bilmiyom vercek mi söktürücü
annemin yanındayken fenalaşmıştım bi günde dört defa kustum test yaptılar bişi çıkmadı
anlamadım niye gelmiyo
yoo hiç ağrı fln olmuyo. regl olmam gereken zaman vardı geliyo gibi ama gelmedi şimdi bişi yok. bi ay atladı mı naptı regl
iyiyim dileğim hamdolsun sen nasılsın efen nasıl
inşallahhhh canımmmmmmm herzaman duamsınızzz Rabbim yarcımcımız olsunn inş...
sen yarın gitcen diiimi dr
amin canım inşallah. hayırlısı demekten başka çare mi var. Rabbim biliodur zamanını hayırlısını.. sana ufacık bi hikaye anlatayım nazım. dün okumuştum çok etkilendim
Zamanın birinde bi köyde yaşayan fakir ve yaşlı, oğlundan başkada kimsesi olmayan bi ihtiyar yaşarmış. ihtiyar çok yoksulmuş. elindeki tek mal mülkü atıymış ama o at ki o ülkede değil, hiç biryerde öyle güzel at yokmuş. herkez satın almak istiormuş ama ihtiyar vermiyormuş. Kral haber göndermiş.. 1000 altın,10000 altın.... derken kral ona hemen hemen tüm servetini teklif etmiş ancak ihtiyar atı vermeye razı olmamış.
aradan zaman geçmiş ve bir sabah bir kalkmışlarki at yok. kaçırdıklarını düşünmüşler e tabi Bunu gören komşular 'ihtiyar bunak bu güzelim atın sende kalmıcağı kaçırılaccağı belliydi zaten. Krala satsaydın şimdi bu sefillikten yırtmıştın ' demişler yaşlı adamsa ' hayırda şerde Rabbimden gelir. atın gitmesi hayırmı şermi zamanla yaşıcaz görcez demiş. komşuları bunadığı kanaatine varıp yanından ayrılmışlar..
derken bir sabah at geri gelmiş ardına taktığı 12 atla beraber. meğer at gwzmek için kendi kaçmış. kaçırılmamış.. ve gelirkende 12 yabani atıda peşine takıp gelmiş. bunu gören komşular gene üşüşmüşler. 'Doğru sölüomuşsun hayırlıymış demek atın kaybolması baksana bir at sürüsüne sahip ıoldun demişler. ihtiyarsa ' hayırda şerde Rabbimden gelir. atın bu yabani atları getirmesi hayırmı şermi zamanla yaşıcaz görcez demiş. komşular şaşırmışlar ama birşey demeden yanından uzaklaşmışlar..
ihtiyarın oğlu Bu yabani atları eğitirken atlardan biri oğlanı tepmiş ve oğlanın bacağı kırılmış. komşular busefer yaşanan bu olayın şer olduğuna inanmışlar 'keşke zamanında atı satsaydında oğluna bişi olmasaydı kimsen yok sana oğlun bakıodu şimdi oda sakat.. iyice zebil olcaksın sana kim bakacak' demişler. ihtiyarda 'peşin hükümlü olmayın Rabbim kullarını sever oğlumun ayağının kırılması hayırmı şermi yaşıcaz ve görücez' demiş..
o sırada ülkeye güçlü bir düşman ordusu saldırmış ve asker yetmeyince kraın emriyle ülkede eli silah tutan ne kadar genç varsa savaşa alınmasını emretmiş. ülkedeki tüm gençleri almaya askerler gelmiş ancak ayağı kırık olduğu için iş göremez die ihtiyarın oğlunu almamışlar. bukez komşular artık bişilerin bilincinde ' aslında her şerde bile bi hayır varmış desene. bak bizim oğullarımız gitti. sağ dönemicekleri kesin ya ölecekler yada esir düşecekler. ama biz bişi yapamıoruz çaresizce bekliyoruz. ama senin oğlunun ayağının kırık olması şer gibi görünsede aslında hayırmış sakatta olsa yanında olucak. ama bizimkileri birdaha göremicez.... ' demişler..
çok hoşuma gitmişti paylaşayım dedşm nazım
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
neden kustun peki ? onu anlayamadım mersahım :26:
canlarımm ben çıkıorumm azcıkkk ütüm falan varr yapim yarınnn
kociş işe gitcekk gömlklerini hazırlayayımmm
sonra görüşürüzzz canlarrrrr
annemin midesi karnı arıyodu kaç defa dra gittik anlamadılar gaz var kum döküyo diye yolluyolar. geçmedi acile gittik kaç defa ağrıdan duramıyo dayanamıyodu artık yine anlamadılar özele gitti orda anladılar kalın bağırsağında tıkanma olmuş tümörden şüpeleniyolar patolojiye gitti alınan parça
bidaha ameliyat olabilir dedi dr
safrakesesinden ameliyat olanlar vardı orda kesmeden yapıyolar safra ameliyatını korkma sen bi günde çıkanlar bile oluyo
bende biraz iş yapayım ev kendine gelsin kaç gündür yokumcanlarımm ben çıkıorumm azcıkkk ütüm falan varr yapim yarınnn
güzel hikayeymişamin canım inşallah. hayırlısı demekten başka çare mi var. Rabbim biliodur zamanını hayırlısını.. sana ufacık bi hikaye anlatayım nazım. dün okumuştum çok etkilendim
Zamanın birinde bi köyde yaşayan fakir ve yaşlı, oğlundan başkada kimsesi olmayan bi ihtiyar yaşarmış. ihtiyar çok yoksulmuş. elindeki tek mal mülkü atıymış ama o at ki o ülkede değil, hiç biryerde öyle güzel at yokmuş. herkez satın almak istiormuş ama ihtiyar vermiyormuş. Kral haber göndermiş.. 1000 altın,10000 altın.... derken kral ona hemen hemen tüm servetini teklif etmiş ancak ihtiyar atı vermeye razı olmamış.
aradan zaman geçmiş ve bir sabah bir kalkmışlarki at yok. kaçırdıklarını düşünmüşler e tabi Bunu gören komşular 'ihtiyar bunak bu güzelim atın sende kalmıcağı kaçırılaccağı belliydi zaten. Krala satsaydın şimdi bu sefillikten yırtmıştın ' demişler yaşlı adamsa ' hayırda şerde Rabbimden gelir. atın gitmesi hayırmı şermi zamanla yaşıcaz görcez demiş. komşuları bunadığı kanaatine varıp yanından ayrılmışlar..
derken bir sabah at geri gelmiş ardına taktığı 12 atla beraber. meğer at gwzmek için kendi kaçmış. kaçırılmamış.. ve gelirkende 12 yabani atıda peşine takıp gelmiş. bunu gören komşular gene üşüşmüşler. 'Doğru sölüomuşsun hayırlıymış demek atın kaybolması baksana bir at sürüsüne sahip ıoldun demişler. ihtiyarsa ' hayırda şerde Rabbimden gelir. atın bu yabani atları getirmesi hayırmı şermi zamanla yaşıcaz görcez demiş. komşular şaşırmışlar ama birşey demeden yanından uzaklaşmışlar..
ihtiyarın oğlu Bu yabani atları eğitirken atlardan biri oğlanı tepmiş ve oğlanın bacağı kırılmış. komşular busefer yaşanan bu olayın şer olduğuna inanmışlar 'keşke zamanında atı satsaydında oğluna bişi olmasaydı kimsen yok sana oğlun bakıodu şimdi oda sakat.. iyice zebil olcaksın sana kim bakacak' demişler. ihtiyarda 'peşin hükümlü olmayın Rabbim kullarını sever oğlumun ayağının kırılması hayırmı şermi yaşıcaz ve görücez' demiş..
o sırada ülkeye güçlü bir düşman ordusu saldırmış ve asker yetmeyince kraın emriyle ülkede eli silah tutan ne kadar genç varsa savaşa alınmasını emretmiş. ülkedeki tüm gençleri almaya askerler gelmiş ancak ayağı kırık olduğu için iş göremez die ihtiyarın oğlunu almamışlar. bukez komşular artık bişilerin bilincinde ' aslında her şerde bile bi hayır varmış desene. bak bizim oğullarımız gitti. sağ dönemicekleri kesin ya ölecekler yada esir düşecekler. ama biz bişi yapamıoruz çaresizce bekliyoruz. ama senin oğlunun ayağının kırık olması şer gibi görünsede aslında hayırmış sakatta olsa yanında olucak. ama bizimkileri birdaha göremicez.... ' demişler..
çok hoşuma gitmişti paylaşayım dedşm nazım
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
neden kustun peki ? onu anlayamadım mersahım :26:
Çok şükür canim benimm iyiyim efemizde iyi teyzesi kensi kendine dönmeye calisiyor
Görüşürüz nazımmmcanlarımm ben çıkıorumm azcıkkk ütüm falan varr yapim yarınnn
Çok güzel çok etikilendim canim ve cok guzel bi hikaye
bende biraz iş yapayım ev kendine gelsin kaç gündür yokum
güzel hikayeymiş
stresten galiba
maşallahiyi bak tatlıya öptü onu teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?