Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Napim kuşum efeyle oturuyorum sabahtan kaldırıyor beni keratasabah 6 da damlıyor

Sen nasilsin kuzum dün yazamadim geçmiş oldun canim benimmmm

oyyy maşallahhh kuzucuğumaa

saol canımmmm valla içim rahatladııı iiyiki gitmişimde test yaptımışımm

daha iyi şimdi hastanede daa çıkmadı çorba vermeye başladılar dün. yavaş yavş yürüyo..
inşallah gerek kalmaz dua edin kızlar

inşallahhhh canımmmmmmm herzaman duamsınızzz Rabbim yarcımcımız olsunn inş...

sen yarın gitcen diiimi dr

iiymmm canım benimm sen nasılsınnn

bişey olmazz tatlımmm gelecekse varsınn erken gelsinn

yoğsa kızçelerim gibi drlara gitcektikk

rabbim mayısı şanslı kılsın inşallahhhh
amin canım inşallah. hayırlısı demekten başka çare mi var. Rabbim biliodur zamanını hayırlısını.. sana ufacık bi hikaye anlatayım nazım. dün okumuştum çok etkilendim
Zamanın birinde bi köyde yaşayan fakir ve yaşlı, oğlundan başkada kimsesi olmayan bi ihtiyar yaşarmış. ihtiyar çok yoksulmuş. elindeki tek mal mülkü atıymış ama o at ki o ülkede değil, hiç biryerde öyle güzel at yokmuş. herkez satın almak istiormuş ama ihtiyar vermiyormuş. Kral haber göndermiş.. 1000 altın,10000 altın.... derken kral ona hemen hemen tüm servetini teklif etmiş ancak ihtiyar atı vermeye razı olmamış.
aradan zaman geçmiş ve bir sabah bir kalkmışlarki at yok. kaçırdıklarını düşünmüşler e tabi Bunu gören komşular 'ihtiyar bunak bu güzelim atın sende kalmıcağı kaçırılaccağı belliydi zaten. Krala satsaydın şimdi bu sefillikten yırtmıştın ' demişler yaşlı adamsa ' hayırda şerde Rabbimden gelir. atın gitmesi hayırmı şermi zamanla yaşıcaz görcez demiş. komşuları bunadığı kanaatine varıp yanından ayrılmışlar..
derken bir sabah at geri gelmiş ardına taktığı 12 atla beraber. meğer at gwzmek için kendi kaçmış. kaçırılmamış.. ve gelirkende 12 yabani atıda peşine takıp gelmiş. bunu gören komşular gene üşüşmüşler. 'Doğru sölüomuşsun hayırlıymış demek atın kaybolması baksana bir at sürüsüne sahip ıoldun demişler. ihtiyarsa ' hayırda şerde Rabbimden gelir. atın bu yabani atları getirmesi hayırmı şermi zamanla yaşıcaz görcez demiş. komşular şaşırmışlar ama birşey demeden yanından uzaklaşmışlar..
ihtiyarın oğlu Bu yabani atları eğitirken atlardan biri oğlanı tepmiş ve oğlanın bacağı kırılmış. komşular busefer yaşanan bu olayın şer olduğuna inanmışlar 'keşke zamanında atı satsaydında oğluna bişi olmasaydı kimsen yok sana oğlun bakıodu şimdi oda sakat.. iyice zebil olcaksın sana kim bakacak' demişler. ihtiyarda 'peşin hükümlü olmayın Rabbim kullarını sever oğlumun ayağının kırılması hayırmı şermi yaşıcaz ve görücez' demiş..
o sırada ülkeye güçlü bir düşman ordusu saldırmış ve asker yetmeyince kraın emriyle ülkede eli silah tutan ne kadar genç varsa savaşa alınmasını emretmiş. ülkedeki tüm gençleri almaya askerler gelmiş ancak ayağı kırık olduğu için iş göremez die ihtiyarın oğlunu almamışlar. bukez komşular artık bişilerin bilincinde ' aslında her şerde bile bi hayır varmış desene. bak bizim oğullarımız gitti. sağ dönemicekleri kesin ya ölecekler yada esir düşecekler. ama biz bişi yapamıoruz çaresizce bekliyoruz. ama senin oğlunun ayağının kırık olması şer gibi görünsede aslında hayırmış sakatta olsa yanında olucak. ama bizimkileri birdaha göremicez.... ' demişler..
çok hoşuma gitmişti paylaşayım dedşm nazım

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
neden kustun peki ? onu anlayamadım mersahım :26:

yoo hiç ağrı fln olmuyo. regl olmam gereken zaman vardı geliyo gibi ama gelmedi şimdi bişi yok. bi ay atladı mı naptı regl

iyiyim dileğim hamdolsun sen nasılsın efen nasıl

Çok şükür canim benimm iyiyim efemizde iyi teyzesi kensi kendine dönmeye calisiyor

canlarımm ben çıkıorumm azcıkkk ütüm falan varr yapim yarınnn

kociş işe gitcekk gömlklerini hazırlayayımmm

sonra görüşürüzzz canlarrrrr

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td][td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
7
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] perşembe başlanıcak… [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr] [td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

Çok güzel çok etikilendim canim ve cok guzel bi hikaye

Mersahım beni iyice korkuttun şimdi annemde aynı şikayetlerden gitti devlet hastanesi filan anlayamadı metropol tıp merkezide safra kesesi dedi ama mideyi daha incelememişler. annemde midesini tutuyo şişio karnı filan içimde gaz oluşuo dio ay şimdi taktım ya.. Allah sağlık versin hepsine..

canlarımm ben çıkıorumm azcıkkk ütüm falan varr yapim yarınnn

kociş işe gitcekk gömlklerini hazırlayayımmm

sonra görüşürüzzz canlarrrrr
bende biraz iş yapayım ev kendine gelsin kaç gündür yokum
güzel hikayeymiş
stresten galiba
Çok şükür canim benimm iyiyim efemizde iyi teyzesi kensi kendine dönmeye calisiyor

maşallah iyi bak tatlıya öptü onu teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…