- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.381
bende ilk okuduğumda çok etkilenmiştim canım cidden ders verici bi hikaye ..
Aynen öyle canim her serde bir hayır allahım herkesin gönlüne gore versin rabbim en kısa Zamanda bebeklerinizi verir kucaginiza ins.,
inşallah bişeyi yoktur canım
Mersahım beni iyice korkuttun şimdi annemde aynı şikayetlerden gitti devlet hastanesi filan anlayamadı metropol tıp merkezide safra kesesi dedi ama mideyi daha incelememişler. annemde midesini tutuyo şişio karnı filan içimde gaz oluşuo dioay şimdi taktım ya.. Allah sağlık versin hepsine..
Öperim teyzesi
Sanada kolay gelsin canim
amin canımm sanada kolay gelsin bebişi benim için öpBende cikiyorum canim allaha emanet ol canım rabbim butun dileklerini kabul etsin..
amin canım inşallah yoktur. Rabbim hepsine sağlık sıhhat versininşallah bişeyi yoktur canım
annemin gazı şişliği hiç gitmedi tuvalete de çıkamadı. lavma yaptılar kaç defa açılmadı.tomogrofi ve kolonoskopiyle anladılar. hastalık anlaşılınca bakırköye acilden girdik iyi ilgilendiler. annem duramıyodu şişlikten.
ewet canım bunu biliorum çok güzel bi hikaye... Işte herşeyde vardır bi hayır dicez her konuda ama takmamak da elde olmuyo bazen.. Aslında olcağı varsa oluyo olmucaksa nekadar yırtınsanda az... Bu her konuda böle..aynen bendede buna benzeyen bir hikaye var : (bildigim kadari anlatayim baya oldu okuyali)
bir zamanlar iki arkadas varmis, cok iyi dostlarmis, yedikleri ictikleri bir araya gitmezmis....
Arkadaslardan biri saf ve cok iyi niyetliymis
biriside cok uyanikmis
zaman gelir saf adam bir yerden servet kazanir, ve ccoooookkk zengin olur, ve isyeri kurarlar iki arkadas.
Bu uyanik arkadas elinden safin herseyini alir, ve isyerinin basina gecer ve bu safi kovar.
Yine zaman gecer ve saf adam bir kizla tanisir ve evlenmeye karar verir.
Ama yine uyanik arkadasi elinden kizi alir ve kendi evlenir.
Saf adam yine herseyde bir hayir vardir der, hayatina devam eder...
Birgün saf adamin kapsina yasli bir kadin gelir, ve is ister...saf adamda:" teyze ben sana para veremem cünkü benimde yok, ama istersen burda yasiya bilirsin, allah ne verirse onu beraber paylasiriz" demis.
Teyzeyle saf adam beraber yasarlar....
Zaman yine gecer saf adama teyze der gel seni evlendirim der, benim tanidigim iyi bir kiz var der...ve saf adam o kizla evlenmeye karar verir...
Dügününede o zengin(uyanik )adami cagirir....
Dügünde mikrofonu saf adam alir ve der, bu arkadasim bu gördügünüz oldugunuz zengin adam benim parami, nisanlimi aldi elimden beni kapinin önüne koydu der....
Sonrada uyanik adam gelir mikrofona ve der:
Arkadasim, senin elinden almasaydim isyerini, senin elinden alacaklardi, ve seni kulanacaklardi, o evleneceyin kiz vardi ya, hani senin elinden aldigim kiz oda kötü kizdi, gönlüm el vermedi senin onunla evlenmene...birde senin yanina teyze gelmisti yani o teyzede benim annem, simdi evlendigin kizda benim kiz kardesim demis :)
yasakım hem sana hemde ilhanazıma özel mesaj attım ama ikinizde görmediniz sanırım ben ababynin duasını okudum :26:
[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]Dua Sahipleri[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td]Sonuc[/td][td] Durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2 [/td][td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] okundu[/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td]
[td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td]
[td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2 [/td]
[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]7 [/td]
[td] [/td][td] okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] perşembe başlanıcak [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr] [td] ayynuuurr [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]*** [/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]
[td]***[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]
[td]*** [/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41 [/td]
[td][/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]
canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....
benim anladığım dildenn
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
Tilavet açıklama:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
Allah kabul etsin inşallahhh
yerlestımmmm bıtanemmm allahıma sukurler olsunnn atlattımm sonundaa suan oturdumm cay ıcıyorummm keyıf yapıyorumm walla buyurun gelınnn zor bı surecı atlattım ama net sorunum varr
günaydın kızlar test yaptım negatif çıktı ama daha bat olmadım kiyo beirtimde yok hemen çıkıyomu yoksa bir hafta felan beklemem mi gerekiyodu acaba ama adetim geçikmezdi hiç kafam karıştı
günaydın kızlar test yaptım negatif çıktı ama daha bat olmadım kiyo beirtimde yok hemen çıkıyomu yoksa bir hafta felan beklemem mi gerekiyodu acaba ama adetim geçikmezdi hiç kafam karıştı
sadiye kiz ne zaman batin senin?
dün olmam gerkiyodu her zaman sabah yada öğle mutlaka olurdum ama olmadım pisikolojik mi yapıyorum ama sanki karnıma sancılar giriyo gazım var ayn hamilelik belirtisi gibi
sadiye kiscem batin ne zaman :44:eger düzenli reglin ve düzenli yumurtan varsa silikte olsa cikar eger yumurtlaman düzensizse mesala gec yumurtluyosan cikmayabilirrr bi kac gün daaha bekle bakalim
düzenli olurum geçikmez hiç ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum hiç ovulosyon testi yapmadım bat 13 14 15 deniyoruz içte bekliycem olnmazsam bir daha test yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?