- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.561
canlarım ben çıkiyim bi kap yemek koyim yarın grşrz ben akşam giremiyorum öptüm sizleri kendinize iyibakın geleceğin anne adaylarım bnm bybybyb
canlarım ben çıkiyim bi kap yemek koyim yarın grşrz ben akşam giremiyorum öptüm sizleri kendinize iyibakın geleceğin anne adaylarım bnm bybybyb
selammmmmmmmmm.................................ben geldim
selammmmmmmmmm.................................melekimm ben de geldim ama çıkmam lazım görüşürüz.. ..........Öptüm......... bu arada kızçelerim sizlerle de görüşemiyoz uzun zamandır..........
bu kıslar gelmeden geri kaçıyo bugün
teldeydim canım fatoşla konuştum
şimdilik kanaması durmuş canım ama çook üzgün ağlıyo çalışmasınla alakası yokmuş
ben sana demedimmi sen kalırsın normal yolla diye şimdi kararınız ne peki
şimdilik kanaması durmuş canım ama çook üzgün ağlıyo çalışmasınla alakası yokmuş
ben sana demedimmi sen kalırsın normal yolla diye şimdi kararınız ne peki
allahım en kısa zamanda şifasını versin canım ya üzüldüm
ben şimdi adet oldum bu ay yetşmez ama öbür aya tüpe gidelim diyoz artık beklemek istemiyom kuzum ya canıma tak dedi bende anne olmak istiyorummmmmmmm.
o zamana kadarda netten yumurtlama testi alıp öyle denicez nasip artık ama tüpten vazgeçmedim
ha bu arada diğer doktoru eledik özel muayenehanesine gitcez oda başka bi hastaneye götürcek uzun iş hiç değilse bi merkezde işimizi halladeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?