Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canlarım ben çıkiyim bi kap yemek koyim yarın grşrz ben akşam giremiyorum öptüm sizleri kendinize iyibakın geleceğin anne adaylarım bnm bybybyb

selammmmmmmmmm................................. melekimm ben de geldim ama çıkmam lazım görüşürüz............Öptüm......... bu arada kızçelerim sizlerle de görüşemiyoz uzun zamandır..........

bu kıslar gelmeden geri kaçıyo bugün

Slm kızlarr.epeydir giremiyorum nasılsınız?bu arada kızım değil oğluşum olacak.bi haber vereyim dedim.loorinin bebişinden ne haber ??

şimdilik kanaması durmuş canım ama çook üzgün ağlıyo çalışmasınla alakası yokmuş
ben sana demedimmi sen kalırsın normal yolla diye şimdi kararınız ne peki

şimdilik kanaması durmuş canım ama çook üzgün ağlıyo çalışmasınla alakası yokmuş
ben sana demedimmi sen kalırsın normal yolla diye şimdi kararınız ne peki

allahım en kısa zamanda şifasını versin canım ya üzüldüm

ben şimdi adet oldum bu ay yetşmez ama öbür aya tüpe gidelim diyoz artık beklemek istemiyom kuzum ya canıma tak dedi bende anne olmak istiyorummmmmmmm.

o zamana kadarda netten yumurtlama testi alıp öyle denicez nasip artık ama tüpten vazgeçmedim

ha bu arada diğer doktoru eledik özel muayenehanesine gitcez oda başka bi hastaneye götürcek uzun iş hiç değilse bi merkezde işimizi halladeriz.

Son düzenleme:

inş canım tüpe gerek kalmadan gelir bebişin ama bak göreceksin inlş tüpten hamile kalsan bile sonra kendiliğinden hamile kalırsın sen çünkü sizde önemli bi sorun yoksen bence sebebsiz infertilitesiniz bak melek 1984 bile aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı az sonra özele gel sana mesaj yazıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…