- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.721
yawww bişey anlatmaya çalıştımm yasakımdaa karıştımm sonradann zar zorr anltrımmm bugazın ağrıosa sarma bakteriler sıcakta çoğalımuşş dieee
yerleştimmmmm hayatımmmm sonundaaaa walaaa allahımmm cok buyukk dert bu ev işiii wallaa allahım allahımm öldüm hasta oldum hepbirde yagmura denk geldiiii odahada beter oldu moreee
konusun edammm susmayin
hayirli olsun sükür gecti zor günlerrrrrr
yaw benimde gitmemisti amasusunca sasirdim herkescikelrrrr
degistirrrrrmiamorem bak görüyonmu kasim topigne gidemiycen sende ekim topigine kaydini yaptir artikinn
evet bugün geç kaldı kociş yeni geldi hemen bi solukta yedikana yemecikin gece kalmissssss
bak nasida utandi meelekim az kalmissadece 930 mesajj ha gayrettttttt
sağol kuşum hiç anlamadım nasıl yedim hızlıcaafiyet olsunnn melekimmm
bende gidim bariii
degistirrrrrmiamorem bak görüyonmu kasim topigine gidemiycen sende ekim topigine kaydini yaptir artikinn
konusuyorumm habıbtemm dun aksam yer gök aşkı izlyemedım anten daha baglanmadıda sımdıde kocişe netten indirdimm flashı tv ye baglattımda onu izliyorumm biyandann ama burdayımm bideenemmmm
ahahahahaha. kasimda kalirim ben:)) degisiklikleri cok sevmem..... peki önden gidiyor ne demek? ben doktora dedim burada böyle yaziyor oda 4 kasim dedi yine:))
evet bugün geç kaldı kociş yeni geldi hemen bi solukta yedikbende hemen koştum yanınıza
sağol kuşum hiç anlamadım nasıl yedim hızlıca
gitmeeeeeeeeeeeee
bende dün akşam geçen haftanın özetini izledim anca sonra çok uykum gelid yeni bölüm başladığında uyumuştum
neka hizlisin melekim masalahhhbogazina da ne durmadi demi bi su ne ic emin ol
bende dün akşam geçen haftanın özetini izledim anca sonra çok uykum gelid yeni bölüm başladığında uyumuştum
maşşallahhhh bende böle yapınca kocişşşş merak edioo ne konuşuoz bu kadar diee
slm kızlar nasılsınız yaw bensiz ben sizsiz kötüydüm ben evime geldim tatil bitti tabi tatil denilebilirse kıslarrrrr SİZİİİ ÇOOOK ÖZLEDİMMM benn
slm kızlar nasılsınız yaw bensiz ben sizsiz kötüydüm ben evime geldim tatil bitti tabi tatil denilebilirse kıslarrrrr SİZİİİ ÇOOOK ÖZLEDİMMM benn
geçmiş olsunnn canımmm artıkk .çektin cefasınııı sürcen sefasını Rabbimmmm güle oynaya oturmayı nasip etsinnnn boy boyy evlatlarınla doldurdun inşallahhh
benimde daah mutfakta duruyo tabakalr gidimde hemen onalri bi makinaya atimda öyle gelim kislarrr
canımmm hoşş geldinnnn nasıllsınn kuşumm ne olduuu :26::26::26:
sanıırmm kalamadınnn anacındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?