Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yerleştimmmmm hayatımmmm sonundaaaa walaaa allahımmm cok buyukk dert bu ev işiii wallaa allahım allahımm öldüm hasta oldum hep birde yagmura denk geldiiii odahada beter oldu moreee

geçmiş olsunnn canımmm artıkk .çektin cefasınııı sürcen sefasını Rabbimmmm güle oynaya oturmayı nasip etsinnnn boy boyy evlatlarınla doldurdun inşallahhh

konusuyorumm habıbtemm dun aksam yer gök aşkı izlyemedım anten daha baglanmadıda sımdıde kocişe netten indirdimm flashı tv ye baglattımda onu izliyorumm biyandann ama burdayımm bideenemmmm

bende dün akşam geçen haftanın özetini izledim anca sonra çok uykum gelid yeni bölüm başladığında uyumuştum

ahahahahaha. kasimda kalirim ben:)) degisiklikleri cok sevmem..... peki önden gidiyor ne demek? ben doktora dedim burada böyle yaziyor oda 4 kasim dedi yine:))

alla alla hem 31 ekim yaziyo sonra yine 4 kasim diyoyani gelisimi güzel gününe göre daaha hizli büyümüs yada erken döllenme olmus ikisinden birimutter passina ne yazdi beklenene dogum tarihi yerineeee

evet bugün geç kaldı kociş yeni geldi hemen bi solukta yedik bende hemen koştum yanınıza

sağol kuşum hiç anlamadım nasıl yedim hızlıca

gitmeeeeeeeeeeeee

neka hizlisin melekim masalahhhbogazina da ne durmadi demi bi su ne ic emin ol

slm kızlar nasılsınız yaw bensiz ben sizsiz kötüydüm ben evime geldim tatil bitti tabi tatil denilebilirse kıslarrrrr SİZİİİ ÇOOOK ÖZLEDİMMM benn

slm kızlar nasılsınız yaw bensiz ben sizsiz kötüydüm ben evime geldim tatil bitti tabi tatil denilebilirse kıslarrrrr SİZİİİ ÇOOOK ÖZLEDİMMM benn

canımmm hoşş geldinnnn nasıllsınn kuşumm ne olduuu :26::26::26:

sanıırmm kalamadınnn anacındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…