- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.761
aminnnn edaammm neseki uzaklarrr
kıslar aileme niye göndermiyolar biliyo musunuz neymiş efendim köyde millet laf edermiş ama yalan korkuyolar ogullarını benim aile kaptıracaklar diye sanki ailem ogullarını nüfuslarına gecirecekler .sonra köyden bi kaçkişi laf etmiş sözde arkamdan yeni gelin anasında kalırmı diye annemi gönderdim sordumdur dogru mu diye ama yalanmış kadın yemin billah ediyomuş bide zaten o kadının öyle diyecegine hayatta inanmam bende .annemgil kayın k.vgilin ama ş.....sizligine göndermiyolar bıktım onlardan dedikotu küfür ne ararsan var hepsinde ama bu sefer hiç susmadım hakkımda ne söyledilerse verdim cvaplarını ama onlarında kızları .bide k.validemden hiç beklemezdim o davranışları o sözleri ama allaha havale ettim .allahım yardım et nasıl düştüm ben bunların arasına böyle..
kıslar aileme niye göndermiyolar biliyo musunuz neymiş efendim köyde millet laf edermiş ama yalan korkuyolar ogullarını benim aile kaptıracaklar diye sanki ailem ogullarını nüfuslarına gecirecekler .sonra köyden bi kaçkişi laf etmiş sözde arkamdan yeni gelin anasında kalırmı diye annemi gönderdim sordumdur dogru mu diye ama yalanmış kadın yemin billah ediyomuş bide zaten o kadının öyle diyecegine hayatta inanmam bende .annemgil kayın k.vgilin ama ş.....sizligine göndermiyolar bıktım onlardan dedikotu küfür ne ararsan var hepsinde ama bu sefer hiç susmadım hakkımda ne söyledilerse verdim cvaplarını ama onlarında kızları .bide k.validemden hiç beklemezdim o davranışları o sözleri ama allaha havale ettim .allahım yardım et nasıl düştüm ben bunların arasına böyle..
şaka gibiii nıkıyımmm nasıl olurr yawww böle şeylerrr çok kızıdm şimdiii bakkkkk eşin nerdedi ozamann hiçç olurmu yaa böle geri kafalılık böle vicdansızlıkkkk
canım eşim beni köye bıraktı geri döndü antalyaya vede eşim izin veriyo hatta gidecegim zaman annemgile eşim aradı babasını annesigilde kalsın diye ama buna ragmen neler yaptılar saolsun eşim ailesinin suclu oldugunu bilo ve bana hak veriyo .kıslar eşimi seviyorum ama ondanda ailesi yüzünden sogumaya başladım
Canımmm sana dıyecegım sen hıc uzulme rabbım senın yanındadr herzaman hemde suan da hamıssın de rabbım senı kotu sozlerden ıftıralardan kotu gözden herseyden korur ıcını ferahh tut bıtanemm
üüzlmeee nıkııymmm herkess kendi değineden utansınnn inşallahhh
bide sen severdşn hatta ilerdir falan derdin ama işte içine tamamen girmdennn anlamıorsunnn
inş. bir daha aynı şeykeri yaşamasın bitanemmm toparla kendinii evlatcın içinn
ahh kıslar ahh eşim daha askere gitmedi ben diyodum k.v gilin yanında kalırım onlar ii diyodum amma annem beni üzdüklerini görünce seni asla yollamam diyo babamda demiş. ben onların yüze dedim bu eve bidaha gelmicem diye görecekler bakın yazın kıslarının nişanı falan oldugunda gidiyomuyum gitmiyomuyum onlar beni oraya göndermezken ben kendi evlerine gidiyomuyum.nayse artık üzülmeyecem herkesi allaha havale ettim o bilir neyin ne oldugunu
canım sabret inş bugünlerde geçer
eşinin ailesimi köyde yoksa senin ailen mi köyde:26::26:
ufak yerlerde dedikodu çook oluyo allah hesabını sorar bunların eşin bi şeydemiyosa kimse bişey diyemez insan anasının babasının evine izin alark gidemez ki çook saçma seni onlardan kıskanmaları
sen kaçmışmıydın eşine yaşında ufak çook:44::44:
ahh kıslar ahh eşim daha askere gitmedi ben diyodum k.v gilin yanında kalırım onlar ii diyodum amma annem beni üzdüklerini görünce seni asla yollamam diyo babamda demiş. ben onların yüze dedim bu eve bidaha gelmicem diye görecekler bakın yazın kıslarının nişanı falan oldugunda gidiyomuyum gitmiyomuyum onlar beni oraya göndermezken ben kendi evlerine gidiyomuyum.nayse artık üzülmeyecem herkesi allaha havale ettim o bilir neyin ne oldugunu
aman kızçemmm bölede kin tutmaaa
sen gene git nişanına vs ama kalma annecindde kall sonra eşinlede aran boozulmasınn
Allah kooruusnnn :26::26::26::26:
canım aynı köydeler aslında bizim köyde kız eger uzaktaysa annesigilde 1 ay 2 ay kalır ama benim kv.ler cins insanlar köyde onlar laf etmese kimse laf etmezler hatta köyde tanıdıgımız komşular bile annengil sana daha iyi bakar orda kal dediler biliyo insanlar onların ne oldugunu
buara eşin daha askere gitmedimi kızçemmm
herkese iyi akşamlar .. ulusal egemenlik bayramınızı kutlarım
herkese iyi akşamlar .. ulusal egemenlik bayramınızı kutlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?