- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.741
Aminnnnnnn bitanemmmmm yaaa ınsalllllahhh rabbım hayırlı evlatlar versınn
slm kızlar nasılsınız yaw bensiz ben sizsiz kötüydüm ben evime geldim tatil bitti tabi tatil denilebilirse kıslarrrrr SİZİİİ ÇOOOK ÖZLEDİMMM benn
canımmm hoşş geldinnnn nasıllsınn kuşumm ne olduuu :26::26::26:
sanıırmm kalamadınnn anacındaa
memeleketinemi gitmistii:13:
neka hizlisin melekim masalahhhbogazina da ne durmadi demi bi su ne ic emin ol
çöp kutunu boşaltta gitgercekten özetler bi saat sürüyo uyku getiriyoo
benimdeeeeee demedim daha gurbanlık goçlar 5000de diyemaşşallahhhh bende böle yapınca kocişşşş merak edioo ne konuşuoz bu kadar diee
sen yıne ozetını ızlemısın kııscem ben hıc ızleyemedmm
hoşgeldın kızcemmm nerdeydn kiii nolduu:26:
kaldım kaldım ama sadece 4 gün ama hep üzülerek beni annemgile zorla aglayarak gönderdiler beni mahvettiler eşime benim için neler demişler benim demedigim lafları demişim gibi anlatmışlar nefret ediyorum onlardann ben doyamadım babama anneme kardeşlerime ailemi çok özledim ben
kaldım kaldım ama sadece 4 gün ama hep üzülerek beni annemgile zorla aglayarak gönderdiler beni mahvettiler eşime benim için neler demişler benim demedigim lafları demişim gibi anlatmışlar nefret ediyorum onlardann ben doyamadım babama anneme kardeşlerime ailemi çok özledim ben
çöp kutunu boşaltta git
benimdeeeeee demedim daha gurbanlık goçlar 5000de diye
h.buldum canım memlekete gitmiştim ben tatile kafa dagıtmaya ama eşimin ailesi burnumdan getirdi annemgile zorla gönderdiler tabi izin vermediler ben kendim gittim aglaya aglaya bunlar nasıl insanlar anlamadım hamileyim ben ama bi an bile hamilelik duygusunu yaşatmadılar bana ahıra bile götürüp inek baglattılar sonra huysuz inegi bile sagdırdılar ya teperse bişey olursa bile demediler tamam ben bunları yaparım gocunmam ama ben daha yeni hamileyim beni gözleri gibi korumalarrı ngerekirken hep ayakta tuttular
h.buldum canım memlekete gitmiştim ben tatile kafa dagıtmaya ama eşimin ailesi burnumdan getirdi annemgile zorla gönderdiler tabi izin vermediler ben kendim gittim aglaya aglaya bunlar nasıl insanlar anlamadım hamileyim ben ama bi an bile hamilelik duygusunu yaşatmadılar bana ahıra bile götürüp inek baglattılar sonra huysuz inegi bile sagdırdılar ya teperse bişey olursa bile demediler tamam ben bunları yaparım gocunmam ama ben daha yeni hamileyim beni gözleri gibi korumalarrı ngerekirken hep ayakta tuttular
-AYYYYYbıtanemmm yaa kıyamammmm nasıl bı aıledır buu ne currett allahım nasıll ınsanlar yatıyorrr tövbe estaflh yaa ınsan azcıkk korur sakınır demı ama bak bız burda bebek için neler yapıyoruzzz ısde bazı ınsanlar deger bılmezlerr aama aılene neden gondermıyorlarr kii bunu anlamadımm :26::26::26:
Neyse kızlar iyi gecelerrr uyku çöktürdüü çokk optum sizi tekrar görşmek uzere
bende şaştımm edamm yawww bu kadarda olmazz yawww
Neyse kızlar iyi gecelerrr uyku çöktürdüü çokk optum sizi tekrar görşmek uzere
Olmaz nazım olmaz walla allahım nıkıyıme sabırlıklar versınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?