Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımmm hoşş geldinnnn nasıllsınn kuşumm ne olduuu :26::26::26:

sanıırmm kalamadınnn anacındaa

kaldım kaldım ama sadece 4 gün ama hep üzülerek beni annemgile zorla aglayarak gönderdiler beni mahvettiler eşime benim için neler demişler benim demedigim lafları demişim gibi anlatmışlar nefret ediyorum onlardann ben doyamadım babama anneme kardeşlerime ailemi çok özledim ben

neka hizlisin melekim masalahhhbogazina da ne durmadi demi bi su ne ic emin ol

gercekten özetler bi saat sürüyo uyku getiriyoo
çöp kutunu boşaltta git
maşşallahhhh bende böle yapınca kocişşşş merak edioo ne konuşuoz bu kadar diee
benimdeeeeee demedim daha gurbanlık goçlar 5000de diye
sen yıne ozetını ızlemısın kııscem ben hıc ızleyemedmm

hoşgeldın kızcemmm nerdeydn kiii nolduu:26:

h.buldum canım memlekete gitmiştim ben tatile kafa dagıtmaya ama eşimin ailesi burnumdan getirdi annemgile zorla gönderdiler tabi izin vermediler ben kendim gittim aglaya aglaya bunlar nasıl insanlar anlamadım hamileyim ben ama bi an bile hamilelik duygusunu yaşatmadılar bana ahıra bile götürüp inek baglattılar sonra huysuz inegi bile sagdırdılar ya teperse bişey olursa bile demediler tamam ben bunları yaparım gocunmam ama ben daha yeni hamileyim beni gözleri gibi korumalarrı ngerekirken hep ayakta tuttular

ne olduki kıscem:26::26:

ooyy üüzülmee nıkıymm yaww böle olcağı belliydiii aslında sende demiştin yaa zar zor gidecemm diee işte ne desem bilemedimmm boşver herkes kendi yaptığından utansınnn kuşumm eşin seni biliooo sorun yokk sen hiç üüslmee

- AYYYYYbıtanemmm yaa kıyamammmm nasıl bı aıledır buu ne currett allahım nasıll ınsanlar yatıyorrr tövbe estaflh yaa ınsan azcıkk korur sakınır demı ama bak bız burda bebek için neler yapıyoruzzz ısde bazı ınsanlar deger bılmezlerr aama aılene neden gondermıyorlarr kii bunu anlamadımm :26::26::26:

eşin izin verdiyse onlar ne karışıyo ki
senin hamile olduğuna sevinmeleri gerekirken yaptıklarına bak
ailen senden uzakta mı:44::44:

şaka gibiii nıkıyımmm nasıl olurr yawww böle şeylerrr çok kızıdm şimdiii bakkkkk eşin nerdedi ozamann hiçç olurmu yaa böle geri kafalılık böle vicdansızlıkkkk

bende şaştımm edamm yawww bu kadarda olmazz yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…