- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.981
bi günle kacirdin miamoremm
Habibtemm lütfen kola içmee kadınlar için özellikle çok zararlı((
bende ya simcik azalttim ama
amannn bisi kacirmadimm:) bisi soruyorum ya cevap yok yada bir saat sonra:))
ben hep az icerdim, ama Sven le evlendikten sonra cok icmeye basladim. simdi yine biraktim sayilir:))
kiscem artik eve öyle cok almiyorum ayda bi iki sise ancak aliyorummm:26::26::26:
dorusun kiscem bu topik gibi hizli degillerbi kere ekim topigine looriyi sordum ana ses yok dedim bu ne böyle kanlarinimizmi cekildi
ben hep az icerdim, ama Sven le evlendikten sonra cok icmeye basladim. simdi yine biraktim sayilir:))
esimde benim yüüzümden alismisti simdi eve almiyoruz öyle cok bi yada iki sise ancak aydaaaa:26::26::26:
Bizim eve sadece misafir gelince girer,sonra kalanıyla ben lavaboları temizlerim:))))Bi yerde okumuştum bu işlere yarıyo çok güzel porçöz gibi kimbilir içimize neler yapıyo o yüzden hiç sokma habibtemm evine
haklisin habbitemmm haksizlik olmamali sende yenisinnOrtak dükkanlar canim esim çalışıp göndersin daha oda burada 16 likla yesin paraları ben Kasım'da evlendim basil yikanirdim bekler çektim bir Allah bilir kendisi tatilleri düşünüyor hele gitsinler görün neler yapıyorum ben Gaksizliga hiç gelemem çok şükür tatil talip gezen biriydim kıskançlık değil sadece neden ben yasadım o istediğini yapıyor herneyse bu kız okumuyirdu zaten nerede velet far onları istedi 20 yasında istemedi ilk nişanlısı 16 yaşındaydı yine ailesi dünden razı vermeye
benim esim cola kolik.. colasiz asla yasayamaz. kahvaltida cola icer...
Ortak dükkanlar canim esim çalışıp göndersin daha oda burada 16 likla yesin paraları ben Kasım'da evlendim basil yikanirdim bekler çektim bir Allah bilir kendisi tatilleri düşünüyor hele gitsinler görün neler yapıyorum ben Gaksizliga hiç gelemem çok şükür tatil talip gezen biriydim kıskançlık değil sadece neden ben yasadım o istediğini yapıyor herneyse bu kız okumuyirdu zaten nerede velet far onları istedi 20 yasında istemedi ilk nişanlısı 16 yaşındaydı yine ailesi dünden razı vermeye
benim esim cola kolik.. colasiz asla yasayamaz. kahvaltida cola icer...
Haklısın Alppinim yaa,sen cefasını çekmişsin o sefasını sürüyo haksızlık oluyor bu(Ailelerini anlayamıyorum kız evde fazlalıkmıydı acaba vermek istediler tövbe tövbeee
iyi gecelrrrrrrrrkizlar herkese iyi gecelerrrr... esim geldi..Allah a emanet olunnnnnnn
Habibtelerim bOsversenize yaaaa şimdi baslarımın susmam
kizlar herkese iyi gecelerrrr... esim geldi..Allah a emanet olunnnnnnn
habbitem evin bi kizi demisti galiba ilginc tek kizi hemen nasi vermisler bu yastaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?