Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kiscem artik eve öyle cok almiyorum ayda bi iki sise ancak aliyorummm:26::26::26:

Bizim eve sadece misafir gelince girer,sonra kalanıyla ben lavaboları temizlerim:))))Bi yerde okumuştum bu işlere yarıyo çok güzel porçöz gibi kimbilir içimize neler yapıyo o yüzden hiç sokma habibtemm evine

Ortak dükkanlar canim esim çalışıp göndersin daha oda burada 16 likla yesin paraları ben Kasım'da evlendim basil yikanirdim bekler çektim bir Allah bilir kendisi tatilleri düşünüyor hele gitsinler görün neler yapıyorum ben Gaksizliga hiç gelemem çok şükür tatil talip gezen biriydim kıskançlık değil sadece neden ben yasadım o istediğini yapıyor herneyse bu kız okumuyirdu zaten nerede velet far onları istedi 20 yasında istemedi ilk nişanlısı 16 yaşındaydı yine ailesi dünden razı vermeye

Bizim eve sadece misafir gelince girer,sonra kalanıyla ben lavaboları temizlerim:))))Bi yerde okumuştum bu işlere yarıyo çok güzel porçöz gibi kimbilir içimize neler yapıyo o yüzden hiç sokma habibtemm evine

ana bak neelre yariyo bizim cigerleri napiyo allah bilirrrr:26::26::26::26:ne güzel icmiyosunuz habbitemmbende biraktim sayilir nerde eskisi gibim icmiyoz bi yil öncesine kadar evimin heryeri kolaydii

haklisin habbitemmm haksizlik olmamali sende yenisinn iste kizin ailesi arabistanda ne dükkani var diye bu kizi verdiler rahar olur diyeee:26::26::26:
benim esim cola kolik.. colasiz asla yasayamaz. kahvaltida cola icer...

bende öyleydim miamorem cay nedir bilmem kahvaltida ne:26:aam mecbur azalttim doktorda kisdi yakinda seker hastasi olursun dedi bi litre kolada 30 tane kesme seker var normalde oturup yermisin bu kadar sekeri dedii

Haklısın Alppinim yaa,sen cefasını çekmişsin o sefasını sürüyo haksızlık oluyor bu(Ailelerini anlayamıyorum kız evde fazlalıkmıydı acaba vermek istediler tövbe tövbeee

Haklısın Alppinim yaa,sen cefasını çekmişsin o sefasını sürüyo haksızlık oluyor bu(Ailelerini anlayamıyorum kız evde fazlalıkmıydı acaba vermek istediler tövbe tövbeee

habbitem evin bi kizi demisti galiba ilginc tek kizi hemen nasi vermisler bu yastaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…