Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aminnkadinin ici yanmis senle detlenmis miamoremde sende hastasin kafanda sismistirrrr

cayi cok seviyor cay yaptimmm ictik.... yaa sisirsin napiyim Allah bin kere razi olsun her derdimi cekiyor. ben de dinliyorum iste. bide hizli konusmasa iyi olucak ama sinirlenince kaptiriryor. kyinpeder bugün iki kere geldi, hepsinde uyuyordum. endiselenmis. adam alzeihemer ama beni asla unutmazzz

Yaaaa sorma habibtemm bizede çok az geldi hatunun göbüşü hala aynı duruyo:)))O kadar halvetten bu kadarcık çıkmasına şaşırdık aslında:)))

ecepp kara oglanin sperm sayisimi düsüktüübi terslik varr ama sadece 4 tanecikkkk yakismadi siloyaaaa

iyi insanalrmis belliiialla alla demek seni hatirliyo

Ben cOllerdeydimmnmmm kutsal topraklarda arabistandaydim turkiyeye dönüş yaptım bizim esasoglanin düğünü için geldim geri gitmek anlamsız dedik demez olaydım 5 aylık oldum darısı basiniza canlarım

Ben cOllerdeydimmnmmm kutsal topraklarda arabistandaydim turkiyeye dönüş yaptım bizim esasoglanin düğünü için geldim geri gitmek anlamsız dedik demez olaydım 5 aylık oldum darısı basiniza canlarım

amin habbitem bak sakin üzülme bebisin büyüdü herseyi hissediyoooonu düsünn yine birlikte olacaksiniz 4 ay sonra insallahhh su an sadece kuzun önemli habbitemm sagligina beslenmene dikkat ettttesas oglannn hanyayi konyayi gördü aldi 16 ligi isine bakiyo

Son düzenleme:

Allah razı olsun senden onların hayır duaları bile yeter sana miamorem

Anaaaa kayınvaliden aynı eşim gibi desene nasıl konuşuyor benim eşim:))))

aslinda her gittiginde yazmasi lasim bebek nekadarlik ne diyee

yasakcitir, benim son adet 28 ocak... doktor bana 11 subat ve 16 subat arasi ymurtlama zamanin dedi. ben de 11 subatta tr ye gittim tatile tek basima. 21 subatta test yaptim pozitifti. 230 cikmisti. simdi ben erken yumurtlamis oluyorum ve 25 subatta doktor kontrolunde 4 haftalik hamileydim. yani 31 oktoberi baz alicam dimiii?

usg doru miamorem belli sen erken yumurtlayip erken döllenmisisnnnkasim son bata göre tahmini hesaplamaaakiscem belki bu tarihlerde olmaz belki kuzucuk bi hafta öncede gelmek isteyebilirrr sen ama 31 ekimi baz all

Bugün anahtarı kapısa unuttu velet suan kaynananlardaydin yatıyorlar cocuk iste

usg doru miamorem belli sen erken yumurtlayip erken döllenmisisnnnkasim son bata göre tahmini hesaplamaaakiscem belki bu tarihlerde olmaz belki kuzucuk bi hafta öncede gelmek isteyebilirrr sen ama 31 ekimi baz all

tamam degistireyim o zaman ben takvimi. insaallah 20 ekim den önce gelirrrrr hayirlisiylaa:)))

hhahaha gercekten yaaa, sen nasil anliyorsun sasiriyorumm.... ahhhhh ahhhh ask isteee her seye kadirr:)))

Hahahahaaaa yaaaa aşk işte:)))Ben her dediğini harfi harfine anlıyorum aşkımın:)))))Ama duuur sanki svende anladı biz pazardayken:)))Kola siparişi vermişlerya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…