- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.941
aminnkadinin ici yanmis senle detlenmis miamoremde sende hastasin kafanda sismistirrrr
Yaaaa sorma habibtemm bizede çok az geldi hatunun göbüşü hala aynı duruyo:)))O kadar halvetten bu kadarcık çıkmasına şaşırdık aslında:)))
Selammmmmm nasilsinizzzzzzzzzzz kizlarrrrrrrrrrrr canim çok skkin kocamı çok ozledimmmmmmmm
cayi cok seviyor cay yaptimmm ictik.... yaa sisirsin napiyim Allah bin kere razi olsun her derdimi cekiyor. ben de dinliyorum iste. bide hizli konusmasa iyi olucak ama sinirlenince kaptiriryor. kyinpeder bugün iki kere geldi, hepsinde uyuyordum. endiselenmis. adam alzeihemer ama beni asla unutmazzz
ultrason dorusu aslinda doktor yada ordaki calisan kislar düzeltse seninde aklin karismaz mutter passdaki tarihii
ecepp kara oglanin sperm sayisimi düsüktüübi terslik varr ama sadece 4 tanecikkkk yakismadi siloyaaaa
adam mutterpass ima sadeve bir muayeneyi yazmis baska bisi yok. cuma idrar götürdügümde yzdircam hepsini yaa....
ecepp kara oglanin sperm sayisimi düsüktüübi terslik varr ama sadece 4 tanecikkkk yakismadi siloyaaaa
Ben cOllerdeydimmnmmm kutsal topraklarda arabistandaydim turkiyeye dönüş yaptım bizim esasoglanin düğünü için geldim geri gitmek anlamsız dedik demez olaydım5 aylık oldum darısı basiniza canlarım
cayi cok seviyor cay yaptimmm ictik.... yaa sisirsin napiyim Allah bin kere razi olsun her derdimi cekiyor. ben de dinliyorum iste. bide hizli konusmasa iyi olucak ama sinirlenince kaptiriryor. kyinpeder bugün iki kere geldi, hepsinde uyuyordum. endiselenmis. adam alzeihemer ama beni asla unutmazzz
aslinda her gittiginde yazmasi lasim bebek nekadarlik ne diyee
Ayy habibtemm sen çok yaşa emi ayy ne güldümmm:)))))Ayyy bi baktıriiim diycem ama kısırlaştırmayı düşünüyorum:))))
Allah razı olsun senden onların hayır duaları bile yeter sana miamorem
Anaaaa kayınvaliden aynı eşim gibi desene nasıl konuşuyor benim eşim:))))
yasakcitir, benim son adet 28 ocak... doktor bana 11 subat ve 16 subat arasi ymurtlama zamanin dedi. ben de 11 subatta tr ye gittim tatile tek basima. 21 subatta test yaptim pozitifti. 230 cikmisti. simdi ben erken yumurtlamis oluyorum ve 25 subatta doktor kontrolunde 4 haftalik hamileydim. yani 31 oktoberi baz alicam dimiii?
amin habbitembak sakin üzülme senin büyüdü herseyi hissediyooo onu düsünn yine birlikte olacaksiniz 4 ay sonra insallahhh su an sadece kuzun önemli habbitemm sagligina beslenmene dikkat etttt esas oglannn hanyayi konyayi gördü aldi 16 ligi isine bakiyo
usg doru miamorem belli sen erken yumurtlayip erken döllenmisisnnnkasim son bata göre tahmini hesaplamaaa kiscem belki bu tarihlerde olmaz belki kuzucuk bi hafta öncede gelmek isteyebilirrr sen ama 31 ekimi baz all
hhahaha gercekten yaaa, sen nasil anliyorsun sasiriyorumm.... ahhhhh ahhhh ask isteee her seye kadirr:)))
kendi kisirlasiyo garibim birakinn habbitemm dogal haline oglanii
edam burdasin halen farkindamisinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?