- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.961
Bugün anahtarı kapısa unuttu velet suan kaynananlardaydin yatıyorlar cocuk iste
Bugün anahtarı kapısa unuttu velet suan kaynananlardaydin yatıyorlar cocuk iste[/QUOT
Alppinim habibtemm gelin 16 yaşındamı benmi yanlış okudum esas oğlan kaç yaşında ayıp olmasın
usg doru miamorem belli sen erken yumurtlayip erken döllenmisisnnnkasim son bata göre tahmini hesaplamaaa kiscem belki bu tarihlerde olmaz belki kuzucuk bi hafta öncede gelmek isteyebilirrr sen ama 31 ekimi baz all
Burdayım habıbtemmm benım tel dırek ucretlıye geçtııı ondann
yazik cocuga yaw napsin firlatma esas oglanla evlendii ah esas oglan ahhh yaktin cocugu
degistirdim takvimi... hersey degistiiiii... artik kasim anneleri topigine almazlar beni:)))
Hahahahaaaa yaaaa aşk işte:)))Ben her dediğini harfi harfine anlıyorum aşkımın:)))))Ama duuur sanki svende anladı biz pazardayken:)))Kola siparişi vermişlerya:)))
edam pahaliya mal oluyosa cik kiscemmm:26::26::26:
yarın bu cocuk doğurur kreş olur evi
yok bıtanemm devam bosverr ben netsız yapmmm kiiiiiii
annem Sven cola yi her dilde anlar:))) adam uyandiginda su yerine cola iciyor:))
annem Sven cola yi her dilde anlar:))) adam uyandiginda su yerine cola iciyor:))
kendinemi baakcak dogurdugu cocugamii yaw halen ailesi nasi verdi anlamiyorumm bu kizi
Evet habisten daga yeni 16 Tasına yeni girdi kendisi 28 yasında subyanci
Evet habisten daga yeni 16 Tasına yeni girdi kendisi 28 yasında subyanci
Detayları kaçırdım ben alppinim ya pardon,aşk evliliğimi görücü usulümü????Ailesi nasıl izin verdi kızın yaa okumuyormuydu bu çocuk:44::44:
bende ya simcik azalttim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?