- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.121
evet canım benim senin bu ilk denemeydi dimi
Canım bel ağrısı da akıntı da hamilelik belirtisi daha önce hamilelik yaşadığım için cevaplandırabilirim sorunu.... ama adet ve hamilelik belirtileri birbirine çokyakın asıl büyük belirti göğüslerde olur genelde. yani fazla şişer fazla acır adet döneminden fazla yani.... ama bu da kişiden kişiye değişiyor ben hamile olduğumu anında anlamıştım ama kız kardeşim bel ağrısı dışında birşey yaşamadı.... yani en güzel vücudu dinlememeye çalışmakk
meraba canım hoşgeldin nasılsın bebiş nasılHerkese merhabaaaaaaaaa
meraba canım hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl
Herkese merhabaaaaaaaaa
hosgaldin kiscehancekimden bi haber varmi gecmise hizlica baktim ama görememdim bi seyyy
moremde temislik yapacakmisssskolay gelsinn
miamore sorumu görmeden cikmis
neyse moremden ögrenirim ben simdi cikimda biseyler yiyimmm
pıhtılaşma varsa mutlaka ama mutlaka coraspin kullanılmalı hamile kalmadan,sonra gerekirse iğneler.. ki dediğim gibi benim bi arkadaşım daha kürtaj oldu başka bi doktor olmasına rağmen ona da vermiş.. kız şimdi yeniden hamile yine doktorunu değiştirdi o coraspine devam edeceğiz demiş...sadece kanama olursa bırak hemen gel demiş bende şimdi haftada 3 gün alıyorum folik asitle beraber...hamile kalınca da devam edeceğim muhtemelen her gün... tabi doktora bağlı
kızlar bnm bata 5 gün var ama adet ağrısı gibi belimde ağrılar var sanki böle akıntım da var sanki kırmızılar gelmiş gibi herseferinde lavaboya gidiorum ama akıntı gelmiş ne diosunuz bnm gibi olan varmıydı?
ooyy yoorulldummm kuşumm bitti sonundaa daha bende bilmiorummm
kolay gelsin moremmmof merak ediyomm bi yazsaydi
morem kanal 7 ac kadin doktoru cikti ikbaldeee
doktor kesinlikle rahim agzini ölctürün diyo yosam bebek düsüyo
sen de hoş geldnnn yasakımm iki, gözüümmm
bden doktordan andevu aldımm sanırm şanslı ayımdayımm
ilk denememde aylardır istedğiim doktora aldım randevuyu
açtım cankuummmm yaww bu kadındanda hiç hoşlaşmıorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?