Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

mecburen bazen yalana basvuracan moremmmkiscem bu doktorda istanbulda hic gitmeyi düsünmedinmi..aret kamerrrr adiiicok iyi bi doktormus ben ist olsam kesin buna giderdimm

hiç duymadım kızçemm adınıı :44::44:

tüm bebek merkezi varmışş aşaraştırayım azcıkk neden olmmasın zaten özelde tedavi görüom

buda ölzee olabilirr

saol zhulim sende git bi kontol ol baksınlarrr

bende aldın randevumu şansa hep stedğim doktora aldım risk aldım kendi kadın doktoruma gitmicemm

Burada bi doktor var devlette acaba şansımı deneyip gitsem mi bilemedim ona anlatsam derdimi belki yapar şu kan pıhtılaşması testini...bi arkadaşım gitmiş çok memnun. en kötü bi kere daha sinir olurum... olmadı zaten eskişehir yolu görünecek nazımm.. boşver arada doktor değiştirmek iyidir canımmm farklı doktorlar belki arada kafa karıştırıyor ama olsun belki de beklediğinden çok daha iyi çıkacak inşallah...

isleyen demir pas tutmaz ipekimm calismak iyidir keske uygun bi is bulsamda bende calissaammm

ne kis morem ben duymadim namazinda kuraninda bi kadinnn

yasakım boşverrr neydi ne olduu ben dinlee yalakalık yapanı sevmemmm

bölemiyidii 5-10 sene önce nese beni germezzz herkess yolunu kendi çizerr

ooyy ipemm gelem yardımaaa :126::126::126::126::126::126:

klavyem iyidir

kıyamam kolay gelsinn cankuşummmm

yasakım boşverrr neydi ne olduu ben dinlee yalakalık yapanı sevmemmm

bölemiyidii 5-10 sene önce nese beni germezzz herkess yolunu kendi çizerr

moremm gecmisi öyle olsa bile bak doru yolu bulmus gerci bu isler göreceli ben severim sen sevmeyebilirsinn herkesin bi görüsü vaaa

anladım yasakımmm bana bakmazlar ozaman dahaa

baktır bencee zuhalimmm bak bende yaptırmacaktımmm sonra Allah razı olsnnn yasakımdan nuarnimdennn

moremm gecmisi öyle olsa bile bak doru yolu bulmus gerci bu isler göreceli ben severim sen sevmeyebilirsinn herkesin bi görüsü vaaa

orasıda doğruu yasakımmmm doğru yolu bulmuş ama nesee yaww haklısınn bizenee

hiç duymadım kızçemm adınıı :44::44:

tüm bebek merkezi varmışş aşaraştırayım azcıkk neden olmmasın zaten özelde tedavi görüom

buda ölzee olabilirr

aret kamar, ben de çok duydum ama hem iyi hem kötü şeyler duydum .. şöle düşünyrum, önceleri çok iyiymiş bence, belki hala oledir ama şimdi kendine tüp bebek merkezi açmış hem de taksimde galiba .. çok fazla hastası var, e tabi artık eski şevkiyle çalışmıodur belki bilmyrumki?? önceden denizlide görev yapıyomuş orda çok kişiy bebk sahibi olmasına yardımcı olmuş .. o zamanlar devlettymiş tabi ermeni kendisi, kendisininde iki kızı vardı galiba araştırmıştm da brasck :26::26::26:

isleyen demir pas tutmaz ipekimm calismak iyidir keske uygun bi is bulsamda bende calissaammm

yaww yasakm bugn çok yoruldum brasdan yne çıkıcam devam ama her gün orta olsa işler, bir gün çok fazla, bir gün de çok sakin olunca dengem bozuluyo benm de yaw

ana ermenimiialla alla adi degisik diyodum ama ne bilim eski isimmi diyodumm demek ermeniymisssss

ermenilerr ii oluo genel de ama herkes öle ipemmm belli olmaz meyve veren ağaç taşlanır derler bekim iiyidir belki ikimiz giderizz bi günn

ama kendi gennellikle ist..:26:hem almanyanin neresinde bizim burda olmadigi kesinnn

ALMANYA İLETİŞİM

Almanya’da yaşayan hastalarımız direkt olarak Almanya’da bulunan temsilcimiz Fulya İLTER ile görüşebilirler.

Tüp Bebek Tedavisi ile ilgili Almanya iletişim bilgilerimiz :

Fulya Ilter

Cep Tel (Handy ) : 0177 4081494

e-mail : fulya@istanbultupbebek.com.tr

Istanbul In-Vitro-Fertisations-Therapien Zentrale

Lieber Patient, Sehr geehrter Besucher, wir freuen uns über Ihr Interesse an unserer Praxis.

Unser Ziel ist es, Ihnen eine möglichst schnelle und effektive Diagnostik und Therapie zu bieten. Die persönliche und individuelle Betreuung unserer Patienten steht dabei im Mittelpunkt. Bei uns sind Sie in sicheren Händen. Rufen Sie uns an, wir sind gerne für Sie da.

Unsere Dienstleistungen :

- Spermiogramm
- Ovulation Berechnung
- Insemination
- ICSI
- IVF
- Kryokonservierung
- Blastozystentransfer
- Laser Assisted Hatching

- Unfruchtbarkeit bei Männern und deren Operative Behandlung -Spermiensuche -Präimplantationsdiagnostik -Co-culture -Oosit In-Vitro-Maturation -Laparoskopie -Hysteroskopie -Psychologische Beratung

ben anlamıorum amasen anlarsınnn yasakımmm

ooyy ipemm gelem yardımaaa :126::126::126::126::126::126:

klavyem iyidir

kıyamam kolay gelsinn cankuşummmm

yaw hemen gel beyaa hadi atla

ana ermenimiialla alla adi degisik diyodum ama ne bilim eski isimmi diyodumm demek ermeniymisssss

eft kızçem üleymiş :26: ben de tahmin ettm eşime dedm o da evt dedi, bilmymusn dedi aret,arten, arsen büle ismi oluyo genelde dedi, bizm de işler için çaıştğmz bi yer var adam ermeni adıda arsen cnm :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…