- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.521
şükürrr kızçemmm çıkıodumm sana selam vermeden çıkamadımmm
iyisin inşallahh kuşummmm
saol guzu nasılsın
bu neyin geri sayımı anaamadım benn:44::44::44:
canım son zamanlarda ne kadar düşük ya da kalp atışı alınamadığı için kürtaj olan kaç kişi varsa hemen hemen %50 si kan pıhtılaşması öyle çok var ki.......... bende ister istemez meraklanmaya başladım..ilk olduğu için yapma taraftarı değiller ama zorlayacağım şansımı...
Canım Benim İlk kürtajın sonucunu patalojiye götürmediler mi? onda çıkması gerekirdi bana doktorum demişti hatırlıyorum yani patoloji sonucunda belli olur diye biliyorum.
arkadaşlar bişey sorucam ben geçen ay 30unda regl oldum ama bu ay 12sinde yumurtladım ve ben yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorum yani bu ayın 26sı da olmam lazım ve ben 23 ünde test yaptım negatifti hamile olma ihtimalim yok dimi
gulumm ıyıyımmm ne olsunnn moremm sayıyo cnmm 10 000 msj ulasacak ya o
5000 de goç kescezz yaa edammm melekim çoık yazmayın yetişeyim demişş
kızçelerde erkenden çıkmışlaaa
ben dayanamadımm yazdımmm
7 sayfa kadarr
ondan edaammmm kızmasınlar banaaa
ağlarınnnnn
malesef kan pihtilasmasi cikmiyo patolojide aslinda patolojide hic bisey cikmiyo herkese söylenen sonuc ayni bisey bulamadik sadece mol gebelik tesbit ediliyoo..ben kaN PIHTILASMASI YÜZÜNDEN 5 BEBEK KAYBETTIM PATOLOJIDEN GELEN SONUCTA HEP AYNISI YAZIYO BISEY BULUNAMADImesaal bu gün sonucu alan iki arkadasimizdada patolojiden bisey ciikmadi yaziyomus ama ikisi pihtilasma testlerini aldi pihtilasma varmis ikisindede maleseffff
geçmiş olsun canıımmm beş kere düşük mü yaptın üzüldüm teknoloji geliştikçe bilim insanlaı tembel mi oluyor ne allah aşkına tanı konulabilicek hastalıklara konulamaz oldu kansere çare var bunlara yok pehhhh dünyanın halineeeee
hosgeldin rose kiscemmevet canim malesef 3 yil icinde yasadim bunlari en son 4 ay önce ikizlerimi kaybettimm bu pihtilasma illeti yüzünden ignemi ne oluyom yine kaybediyorum bende pek fayda etmedi igneler ..doktorlarda caresiz ancak hep deniycen yapacak biseyin yok diyolarrr
haklısın canım ilknurum geldi ben kaçar canımm :)
hosgeldin rose kiscemmevet canim malesef 3 yil icinde yasadim bunlari en son 4 ay önce ikizlerimi kaybettimm bu pihtilasma illeti yüzünden ignemi ne oluyom yine kaybediyorum bende pek fayda etmedi igneler ..doktorlarda caresiz ancak hep deniycen yapacak biseyin yok diyolarrr
Yasagim ne zaman denemelere basliyon hormonlarin duzeldi mi
Selaaammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?