Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

arkadaşlar bişey sorucam ben geçen ay 30unda regl oldum ama bu ay 12sinde yumurtladım ve ben yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorum yani bu ayın 26sı da olmam lazım ve ben 23 ünde test yaptım negatifti hamile olma ihtimalim yok dimi

Canım Benim İlk kürtajın sonucunu patalojiye götürmediler mi? onda çıkması gerekirdi bana doktorum demişti hatırlıyorum yani patoloji sonucunda belli olur diye biliyorum.

Canım Benim İlk kürtajın sonucunu patalojiye götürmediler mi? onda çıkması gerekirdi bana doktorum demişti hatırlıyorum yani patoloji sonucunda belli olur diye biliyorum.

malesef kan pihtilasmasi cikmiyo patolojide aslinda patolojide hic bisey cikmiyo herkese söylenen sonuc ayni bisey bulamadik sadece mol gebelik tesbit ediliyoo..ben kaN PIHTILASMASI YÜZÜNDEN 5 BEBEK KAYBETTIM PATOLOJIDEN GELEN SONUCTA HEP AYNISI YAZIYO BISEY BULUNAMADI mesaal bu gün sonucu alan iki arkadasimizdada patolojiden bisey ciikmadi yaziyomus ama ikisi pihtilasma testlerini aldi pihtilasma varmis ikisindede maleseffff

Son düzenleme:

ama daha erken kiscem bi bekle batini halen hamile olma ihtimalin var bence..belki bhcg idrara gecmemistir daha

Son düzenleme:

geçmiş olsun canıımmm beş kere düşük mü yaptın üzüldüm teknoloji geliştikçe bilim insanlaı tembel mi oluyor ne allah aşkına tanı konulabilicek hastalıklara konulamaz oldu kansere çare var bunlara yok pehhhh dünyanın halineeeee

hosgeldin rose kiscemmevet canim malesef 3 yil icinde yasadim bunlarien son 4 ay önce ikizlerimi kaybettimm bu pihtilasma illeti yüzünden ignemi ne oluyom yine kaybediyorum bende pek fayda etmedi igneler ..doktorlarda caresiz ancak hep deniycen yapacak biseyin yok diyolarrr

haklısın canım ilknurum geldi ben kaçar canımm :)

Yasagim ne zaman denemelere basliyon hormonlarin duzeldi mi

Yasagim ne zaman denemelere basliyon hormonlarin duzeldi mi

kiscem endokrinolojiye gitmistim nasi olduysa hapsiz kendiliginden hemm prolaktin hem tiroid düsmüss ama ben halen korunuyom mersahim ..kendimi halen hazir hissetmiyorummm:26: bi ramazan ne gecsin diyorum ..orucum bari hasara ugramasinn:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…