Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

merhaba kılr benim de 18 ayı gectı bır bucuk sene ocaga kadra hep klome catlatma ıgnesı kullandım ocakta rahım fılm cektırdık veorum ıkı tupunde kapalı dendı hemen acele ettık ve tup bebek denedık ve yasım 29 amatutmadı bır hafta hıc dısraı cıkmadm ve sonuc negatıf sonra tabı ben baya otu oldum aılem hemen ıstanbulda baska dr ye goturdu dedılerkı ben bu fılmle kesı konusamam bıdaha cekıl cekıldım sonuc sag tıkalı sol acık ve normal yollla anne olabılırsın saankı bı an haıle kalmıskadar mutu oldum tup bebekte sansım vradı ama bu ay gıttım ymurta takıbıı yaptırdım merıonel gne yaptım 8. gunu 18 mm olmus acık tarafımda vıtrılle catlatma ıgnesı oldum ve bugun 10 gun 12 gun belkı kan estı yaptırabıırım ama ınanın suan bıle hla agıorum ve bebek ıstıy

morecik ecep yedi mi bulgur pilavinii

kiscem bak görünmu kilo alacan bulgur kilo aldirirdaa

Son düzenleme:

asya kiscem hosgeldin aramizaaaseni bi yerden taniyorum ama nerdenn yabanci gelmedin banaailk okudugumda üzüldüm sonra sona gelince diger tüpünün acik olduguu görünce cok sevindim canimm ne güzellnormal yoldan olmasi cok güzel dene kiscem tüp hem maddi hem manevi yönden yorucuuiki gün daaha bekle insallah bu sefer olmusturrrrrabbim yardimcin olsun üüzlme aglama elbet bi gün sende anne olacannn

Son düzenleme:
kiscem endokrinolojiye gitmistim nasi olduysa hapsiz kendiliginden hemm prolaktin hem tiroid düsmüss ama ben halen korunuyom mersahim ..kendimi halen hazir hissetmiyorummm:26: bi ramazan ne gecsin diyorum ..orucum bari hasara ugramasinn:26:
Canim benimde gecensene oruclar gitti doru diyon aslinda
habbitem örtmenim önce son yazdigin mesaji görüp cevapliyom bunu yeni gördümm
selam kiscem selammmkocan nirde nasi geldin bu satteeeuyuttunmu yosam adamii
Oturuyoz asagida kaynanamda :) elti deliside geldi
kimya örtmenim kis deney yapiyon yosammm

telden yaziyosun sen demiii

Telden yaziyom habibtem arada kesiliyo bide hurremi izliyom

Canim benimde gecensene oruclar gitti doru diyon aslinda

Oturuyoz asagida kaynanamda :) elti deliside geldi

Telden yaziyom habibtem arada kesiliyo bide hurremi izliyom

mersah örtmenim sen ne zaman tasinacan kendi evine bi kurtulsaydinn esas gelin eltidennsendemi sülümancisinn

mersah örtmenim sen ne zaman tasinacan kendi evine bi kurtulsaydinn esas gelin eltidennsendemi sülümancisinn

Yaw bi turlu eksikler tamamlanmadi. koltuklar 20 sinde gelecekti cumaya dediler devamli bi aksilik cikiyo ama az kaldi mayis basi geceriz insallah. hali avize buzdolabi bide ufak tefek seyler kaldi. insallah bitecek bu cile.

Yaw bi turlu eksikler tamamlanmadi. koltuklar 20 sinde gelecekti cumaya dediler devamli bi aksilik cikiyo ama az kaldi mayis basi geceriz insallah. hali avize buzdolabi bide ufak tefek seyler kaldi. insallah bitecek bu cile.

Hee bide yemek masasi fln almadim yerde yeriz artikin

mersahim olsun eksikleri yavas yavas tamamlarsiniz yeterki cikin artik kendi evinizeinan kafan daha rahat olurkiscem napalim yerde yenilir imkanlariniza göre istediginiz zamanla alirsinizzzzzgüle güle oturun ici en az 3 bebekle dolsun insallahhhhh

Son düzenleme:
bak görüyonmu asya kiz bi cevap bilem yazmadan gittiii küstüm onaayaw bu benim basima cok geliyo cevapliyom kislar cevap yazmadan kaciyoo

İnsallah canim yaa seninde cifter cifter olsun ara kapansin
Bu gun okula benle ayni hamile olan ogretmen geldi bebegiyle bes aylik olmus cok tatliydi yaaa.
Eve gecelimde resimleri atarim size. eksikler baya bi bitmicek ama yavas yavas aliriz artik.

amin habbitemmay isterim valla at bi bakalim seninde olacak kiscem biraz sabir ve duaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…