Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok cnm beklemiyorduk
aslında hissetmek değilde bir gariplik olduğunu anladım gece olduğunda ilk defa bulantıyla uyandım okadar şiddetliydi yani
ama adet öncesi pek belirti beklenmez benimde bata 4 gün vardı kan tahlili yapıldı 314 olduğunu görünce
edam...dilerim çokkk yakında

ayyyyy nekadarrr guzelllll haber almısssınızzzz cok ama cokkk sewındımmmm alllahım yuzunu hep guldursun rabbımmm sonuna kadarr gobusunde buyumeyı nasıpp etsın 9 ay sonrada kucagına saglıcaklla versınn ınsallahhh allahım olmayan herkese bu mutlu haberı almayı nasıp etsın darısı da benım basımaaa allahımm buyukk elbet bırgun yuzumuzu guldurecek zaamanını bırtek o bılırr elbette bız gerekenı yapalımm yeterkıı cokk sevındımm adına cokkk

ayy ne guzellll yaa allahım cok yakın da bızede verır ınsallahh benım gecen ayy yumurtlama gunlerımı degerlendırgımız halde yıne olmadıı demekkı vaktı saatı varr ne dıyeleım veren allah alan allah o bılır en guzelınıı senı sevıındırmıss rabbımmm sonuna kadar sevındırsn ınsallahhh darısı bızlerın basınaa

sağol edam allah razı olsun
rabbim en güzel zamanda gönderecek inşallah bebişini

simdi temizlik bitti dus aldim oturdum. valla yorulmusummmmmm

benim net öyle yavaşlıyorki akşamları senden cvp göremyince gittin sandım
güle güle kirlet cnm çok yormasaydın kendini :26:
çıkmadan mesajı gördüğüm iyi oldu yoksa cvpsız gitmiş gibi olcaktı hem sor nasılsın diye hem git
yarın görüşürüz inşallah cnm allaha emanet olun

bencede oyle yap mersahım hemen alırsan ev tıkış tıkış olur guzel olmaz hayırdır evmı aldın kıscem sende:26:
Evet edam ev aldik aralikta ama hala esyalari tamamlayip gecemedik. borclar da var diye agir davrandik ama artik gecelim sikildim

hayırlsı olsunn mersahımm aman ii kızçemm insanın kendi evi gibimm ykk
Dorusun morem rabbim herkese nasip etsin
olsun canımm yavaş yavaş alırısnızzz

zaten eksikler hiç bitmiooo
Yeni gelin gibi hissediyom zaten kucuk gosteriyom herkes dugun alisverisi zannediyo
Yeni ev insallah bebisle
canımmm okumam mıı beaaa

bende sarılayımm moree ohhhh şöle içime çeke çekee

nazimmm morem senle gecmiste de olsa konusmak guzel
Film gibiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…