- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.621
Olabılırrr hayatımm
hoşbuldummm bıtanemmm nasılsınnn cok sewındım mutlu haberını duyuncaa allahım kucagına almayıı nasıp etsınnn ınsallah ne hıssetın ılk ogrendıgınde ve beklıyormuydunnn bu haberıı bırde ne kadar suredır denıyordunuz
edam mantar zehirlenmesi diye gittik bebiş çıktı
çok garip oldu bizim için ama bir okadarda şok edici bir mutluluk oldu
ben çok beklemedim cnm rabbim 3 ayda verdi oğlum da öyle olmuştu ama biraz daha çabuk olmuştu
13 yıl sonra yine istediğimizde oldu çok şükür geçen ayki düşükten sonra uzun sürer sandık ama çok şükür öyle olmadı inşallah bu sefer sağlıcakla alırız kucağımıza allah razı olsun sizden dualarınız için
inşallah sizde bana aynı sevinci yaşatırsınız
inanın her gün dualarımdasınız kılınan her namazın arkasından rabbimden önce sağlık sonra sizlere tez vakitte hayırlısıyla hamilelik diliyorum rabbim hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin edam
yok cnm beklemiyorduk
aslında hissetmek değilde bir gariplik olduğunu anladım gece olduğunda ilk defa bulantıyla uyandım okadar şiddetliydi yani
ama adet öncesi pek belirti beklenmez benimde bata 4 gün vardı kan tahlili yapıldı 314 olduğunu görünce
edam...dilerim çokkk yakında
ayyyyy nekadarrr guzelllll haber almısssınızzzz cok ama cokkk sewındımmmm alllahım yuzunu hep guldursun rabbımmm sonuna kadarr gobusunde buyumeyı nasıpp etsın 9 ay sonrada kucagına saglıcaklla versınn ınsallahhh allahım olmayan herkese bu mutlu haberı almayı nasıp etsın darısı da benım basımaaa allahımm buyukk elbet bırgun yuzumuzu guldurecek zaamanını bırtek o bılırr elbette bız gerekenı yapalımm yeterkıı cokk sevındımm adına cokkk
hoş geldin cnm
nasılsın
kızlar ben çıkıyorum uyku bastırdı hepinizi çok öpüyorum yarın görüşürüz inşallah
simdi temizlik bitti dus aldim oturdum. valla yorulmusummmmmm
selam ıyı gecelerr kızlar
ıyı geceler hosgeldınn ecemmmmnasılsın kuzucugun nasılll
hoşşgeldın mıamoremmm
hosbuldum canimmm nasilsin?
hosbuldum saol edamm ıyıyızz teyzesııı suanndaa bıseyy yok sen nasılsınn
bende iyiyimm tatlımm n e olsunn oyle vakıt gecırıyourumm basım agrıyor bırazz
geçmıs olsun tatlımmm ortaklıkta var sanırımm havalardan ooluyorr sanırsamm
Evet edam ev aldik aralikta ama hala esyalari tamamlayip gecemedik. borclar da var diye agir davrandik ama artik gecelim sikildimbencede oyle yap mersahım hemen alırsan ev tıkış tıkış olur guzel olmaz hayırdır evmı aldın kıscem sende:26:
Dorusun morem rabbim herkese nasip etsinhayırlsı olsunn mersahımm aman ii kızçemm insanın kendi evi gibimm ykk
Yeni gelin gibi hissediyom zaten kucuk gosteriyom herkes dugun alisverisi zannediyoolsun canımm yavaş yavaş alırısnızzz
zaten eksikler hiç bitmiooo
canımmm okumam mıı beaaa
bende sarılayımm moree ohhhh şöle içime çeke çekee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?