Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inş cnm bnm inş rabbim nasip eder bizlerede bazen pişman oluyorum keşke evlediğimden beri korunmasaydın bebişim hemen olurdu
aynısını dün bende eşime dedim ben istemiyodum korunmak zaten eşim istedi korunalım diye bende dün dedim senin yüzünden bak evlendiğimizden beri korunmasaydık şimdi anca hamileydim diye....
gerçi suçu ona atmış oldum ama evet onun suçu o istedi ben istemedim

bizdede tam tersi kocam çok istedi bebek zaten onun ısrarlarına dayanamadım bıraktım ama keşke onu dinleseymişim şimdi daha ii anlıorum beklemenin ne kadar zor oldunu ama rabbim byük inş nasip etcek bize

karamelimmm hamile misin ayyyy çok sevindim yaa maşallah canım geçen ay ki üzüntünün üstüne çok bekletmemiş Rabbim seni.............. maşallah Allahım korusunnn

Evet edam ev aldik aralikta ama hala esyalari tamamlayip gecemedik. borclar da var diye agir davrandik ama artik gecelim sikildim

Yeni gelin gibi hissediyom zaten kucuk gosteriyom herkes dugun alisverisi zannediyo
Yeni ev insallah bebisle

hayırlı uğurlu olsun mersahımm.. bizde ocakta aldık ev bir sürü borcun altına girdik ama olsun canımm benim.. siz eşyaları da baştan yapıyorsunuz galiba bizimde eksikler var bitmek bilmiyor sanki ben de çok yoruldumm ama olsun Allah borcumuzdan kurtarsın... evlerimizi de en kısa zaman bebeklerimizle şenlendirsin inşallahhh

çok sevindim Karamelim nekadar güzel birşey fazla beklemeden yıpranmadan emeline kavuşabilmen Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. bizlere de nasip etsin inşallah ...

ipekim basam hoşgeldiniz

hoşbulduk tatlıcım nasılsın bakalım ?? o kadar yoğunum ki bu hafta hiçbişeye yetişemiyorum ( dün akşam da hasta gibiydim midem ve başım çok ağrıdı, dresten eve geldm drek yattm, daha saat 10 bile olmamıştı, buraya bile gelemedim ( bak görüyomusun yine çıkmam lazım görüşürüz gelcem inşallah aklım burda kalıyo zaten yaa

ipekim basam hoşgeldiniz

hosbulduk , napiorsunuz?

siz daha ne oldu evleneleli 10 ay falan olmus, bizede 8ay oldu...herseyde vardir bir hayir canim...
bak simdi allah bilir uygun zamani, demekki zamani degil, bekliceyiz sabirla...
kayram esinede fazla yüklenme onlar icten ice yiyor kendini...yani bunu unutma canim

mevsimlerden canım bide artık dönem sonu yaklaştıkca daha cok yorulduunu hissediyo insan en azından ben öle oluyorum artık çok yoruldum bende tatil olsun istiyorum dayanamıyorum artıkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…