- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.641
günaydın canımcımGuunnnaaaaayyyydiiiiiinnnnnnn
günaydın canımcım
bu arada arkadaşlarım hepinize günaydın
canım hakkında hayırlısı olsun ama üzme kendini daha erken bebeğin varsa bile çubuk testte çıkmaz şimdi son dört sabret bitanemgünaydın arkadaşlar dün akşam dayanamayıp test yptım negatif çıktıbata 4 kaldı
canım hakkında hayırlısı olsun ama üzme kendini daha erken bebeğin varsa bile çubuk testte çıkmaz şimdi son dört sabret bitanem
hayırlısı olsun canım hakkında...off offf çok zor kocam ısrar etti test yapalım die bnde yptım napim negatif çıkıncada olsun bu test yanlış bnce hamilesin dio yavrum ya
hayırlısı olsun canım hakkında...
belki hissediyo eşin bilemem ama inş dediği gibidir rabbim inşallah size bebek nasip etmiştir....
en mantıklısı stres yapma bbeğin varsa kötü etkilenmesin rabbim büyük verecek bizede güldürecek yüzümüzü hade bakem bu ay inş. rabbim güldürsün yüzünühayırlısı diyip çekiliyiorum canım rabbim en doğrusunu bilir inş vardır bebişim hayırlısı ile bekliyorum
günaydın canım..Erken davranmanın zararları böyle yüz astırır işte... belli olmaz daha canım sen reglin geçmesini beklegünaydın arkadaşlar dün akşam dayanamayıp test yptım negatif çıktıbata 4 kaldı
günaydın canımmgünaydın canımcım
bu arada arkadaşlarım hepinize günaydın
Guunnnaaaaayyyydiiiiiinnnnnnn
en mantıklısı stres yapma bbeğin varsa kötü etkilenmesin rabbim büyük verecek bizede güldürecek yüzümüzü hade bakem bu ay inş. rabbim güldürsün yüzünü
aynısını dün bende eşime dedim ben istemiyodum korunmak zaten eşim istedi korunalım diye bende dün dedim senin yüzünden bak evlendiğimizden beri korunmasaydık şimdi anca hamileydim diye....inş cnm bnm inş rabbim nasip eder bizlerede bazen pişman oluyorum keşke evlediğimden beri korunmasaydın bebişim hemen olurdu
aynısını dün bende eşime dedim ben istemiyodum korunmak zaten eşim istedi korunalım diye bende dün dedim senin yüzünden bak evlendiğimizden beri korunmasaydık şimdi anca hamileydim diye....
gerçi suçu ona atmış oldum ama evet onun suçu o istedi ben istemedim
edam mantar zehirlenmesi diye gittik bebiş çıktı
çok garip oldu bizim için ama bir okadarda şok edici bir mutluluk oldu
ben çok beklemedim cnm rabbim 3 ayda verdi oğlum da öyle olmuştu ama biraz daha çabuk olmuştu
13 yıl sonra yine istediğimizde oldu çok şükür geçen ayki düşükten sonra uzun sürer sandık ama çok şükür öyle olmadı inşallah bu sefer sağlıcakla alırız kucağımıza allah razı olsun sizden dualarınız için
inşallah sizde bana aynı sevinci yaşatırsınız
inanın her gün dualarımdasınız kılınan her namazın arkasından rabbimden önce sağlık sonra sizlere tez vakitte hayırlısıyla hamilelik diliyorum rabbim hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin edam
Evet edam ev aldik aralikta ama hala esyalari tamamlayip gecemedik. borclar da var diye agir davrandik ama artik gecelim sikildim
Yeni gelin gibi hissediyom zaten kucuk gosteriyom herkes dugun alisverisi zannediyo
Yeni ev insallah bebisle
edam mantar zehirlenmesi diye gittik bebiş çıktı
çok garip oldu bizim için ama bir okadarda şok edici bir mutluluk oldu
ben çok beklemedim cnm rabbim 3 ayda verdi oğlum da öyle olmuştu ama biraz daha çabuk olmuştu
13 yıl sonra yine istediğimizde oldu çok şükür geçen ayki düşükten sonra uzun sürer sandık ama çok şükür öyle olmadı inşallah bu sefer sağlıcakla alırız kucağımıza allah razı olsun sizden dualarınız için
inşallah sizde bana aynı sevinci yaşatırsınız
inanın her gün dualarımdasınız kılınan her namazın arkasından rabbimden önce sağlık sonra sizlere tez vakitte hayırlısıyla hamilelik diliyorum rabbim hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin edam
ipekim basam hoşgeldiniz
aynısını dün bende eşime dedim ben istemiyodum korunmak zaten eşim istedi korunalım diye bende dün dedim senin yüzünden bak evlendiğimizden beri korunmasaydık şimdi anca hamileydim diye....
gerçi suçu ona atmış oldum ama evet onun suçu o istedi ben istemedim
ipekim basam hoşgeldiniz
mevsimlerden canım bide artık dönem sonu yaklaştıkca daha cok yorulduunu hissediyo insan en azından ben öle oluyorum artık çok yoruldum bende tatil olsun istiyorum dayanamıyorum artıkkkkkkkkkkkkkkhoşbulduk tatlıcım nasılsın bakalım ?? o kadar yoğunum ki bu hafta hiçbişeye yetişemiyorum( dün akşam da hasta gibiydim midem ve başım çok ağrıdı, dresten eve geldm drek yattm, daha saat 10 bile olmamıştı, buraya bile gelemedim ( bak görüyomusun yine çıkmam lazım görüşürüz gelcem inşallah aklım burda kalıyo zaten yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?