Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

biliyorum canım zaten geçen aylarda önemsemedi bebeği ama bu ay dahada önemsiyor benim uğraşlarımı görüyorya ondan dün futbol maçına bile gitmedi yoruluyorum diye ama hayır anlasın azıcıkta ben istiyorum cabalıyorum oda biraz istesin cabalasın ama olmazki.....

merak etme canim oda cabaliyor, ama iste göstertmiyor fazla erkekler...düsünsene oda senin gibi cabalasa...sana morel degil sters olur...dersin neden olmadi falan o kadarda ikimizde cabaladik....yani anlican piskolojiniz dahada bozulur....
HAYATIN akisina birak canim...bende senin gibiydim, cok takiyordum ama suan takmyiorum....

kızlarrrrrrrrr günaydınnn... Aramızda hamiş varmışşş :26:
karamelimmmmm tebrik ederim kızçemm çok sevindim bea... allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
ozaman hadi bakalımmmm halayaaa...

yok canım akışına bıraktım zaten rabbim verirse olur bundan ötesi yok ama sen tedbirini al takdir allahtan alalım azda olsa tedbirimizi herkes günaşırı diyo ama biz 3 aydır bebek düşünüyoruz birinde bile günaşırıyı yapmadık canımız ne zaman isterse o zaman eşim kabul etmiyo günaşırıyı eee bi zahmet kabul edecek yani oda bende stres oluyorum o zaman benide düşünsün valla yapsında olmazsa takdiri ilahi dimi ama bak gene sinirlendim

günaydın canım sağlıkla kucağına alsın inş rabbim bizede nasip etsin haydeeeeeee

:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:
doğru sölüon basacım kızçemmm.. ben geçen ay adetim geldiğinde çoookk üzülmüştüm :85: ama bu ay daha bi rahatımmm.. da kız gerçekten şimdi aklıma taktın adetime 5 gün kala belli olmazmı test :26: ben negatifi görür görmez ağrı kesici dünde alkol aldım hamiş olup görünmeme ihtimali varmı ? ama çok net tek çizgiydi.. :44:

canım 5 gün kala belli olmazki ama bilemezsin zaten döllenmeden 15 gün sonra idrara geçiyomuş hcg o yüzden belli olması biraz zor keşke almasaydın onları ama neyse veren rabbim herşekilde verir diyelim

canım tmm gün aşırı olması gebe kalma olasılığını arttırıyormuş ama can istemedende olmazki:26:
görev gibi.. geçen ay biz gün aşırı yaptık bugün değil yarın yapcaz. günü değil. bu gün çift çizgi çıktı yumurtluyorum akşam yapcaz. bu gün değil yarın yapmamız şart.. böyle ders gibi görev gibi yaptık.. ama olmadı. belkide eşinin yaptığı en doğrusudur canım.. bizde bu ay canımız istediğinde yaptık nasip olursa olur dedik. eskiden bu günleri hesaplayarak ilişkiye girmiolarmış ama bebişleri oluyomuş insanların değilmi ?

canım 5 gün kala belli olmazki ama bilemezsin zaten döllenmeden 15 gün sonra idrara geçiyomuş hcg o yüzden belli olması biraz zor keşke almasaydın onları ama neyse veren rabbim herşekilde verir diyelim

ya bişi olurmu ki hamilesem ? çok yeni diye bi sorun olmaz dimi ?? :18:

görünmüyormus canim, doktorum bana öyle dedi...tahmini adetin gectikten sonra anca görünüyormus cünkü adet olmayipta beden bir hormon veriyormus oda hamileligini göstertiyormus...5 gün öncede bu olmicana göre :)

Kiz senin 5 günmü kaldi batin yani senin 30.04.2013...kiz benimde bat 29.04.2013...

aklima getirdin birden, hic bakmiyordum, ve düsünmüyordum

ben hiç demiyorum bugün günü falan diye olumsuz etkilenmesin diye ben bişeyler yapıp istiyorum ama ona bile sırnaşmıyo anlatabiliyo muyum biliyorum ha deyince olmuyo ama ne bilem işte bu ay bende yapmıyacam hiç bişey zaten

öff yaa bişi olmaz dimi basam yaa.. hem ayrıca belim filan ağrıodu kasıklarım ağrıodu ama şimdi ağrmıo belkim alkolun tesiri bilmiorum ama Allahtan 1-2 kadeh içtim öf yaa

aynen sende üstüne gitme bence :128: belliki bu yüzden sırnaştığını anlıo ve zoraki bir birliktelikten hoşlanmıo... zamana bırak bebişim...
ben eğer hamişsem bişi olmaz dimi bi ağrı kesici (aprolford ) içtim dünde 1 kadeh votka ve bira

yok canım ayın 28 i benim bat ayın 23ünde test yapmıştım.. 5 gün vardı işte :44: ondan diyorum ya...

yok canım ayın 28 i benim bat ayın 23ünde test yapmıştım.. 5 gün vardı işte :44: ondan diyorum ya...

insallah birsey olmamistir cnm.. sanmiyorum, am simdi stress yapma cünkü biliyorsunki stress herseyi önlüyor cnm... kalbini ferah tut sen arkadasim

günaydın güzeller nabersiniz

iyiz cnm sen napiorsun? keyifler nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…