- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.681
hoşgeldin canım benim nasilsingünaydın güzellernabersiniz
günaydın canım iyiyiz buralardayız işte bir bebek derdine düştük gidiyoruz...selam kızlarr GÜnayydınnnnn :))
günaydın canım iyiyiz buralardayız işte bir bebek derdine düştük gidiyoruz...
bebek yapıcaz diye ne çektik beeeeeeeeeeeee
Evet edam ev aldik aralikta ama hala esyalari tamamlayip gecemedik. borclar da var diye agir davrandik ama artik gecelim sikildim
Dorusun morem rabbim herkese nasip etsin
Yeni gelin gibi hissediyom zaten kucuk gosteriyom herkes dugun alisverisi zannediyo
Yeni ev insallah bebisle
nazimmm morem senle gecmiste de olsa konusmak guzel
Film gibiyiz
aaaa bebeğin varmı senin ne kadar güzel allah bağışlasın inş bizede en yakın zamanda nasip eylesin inş...sorma sorma bende ne çektimm beeee ama oldu sonundaaa
günnayyydınnnnnnn bitanemmmmmGuunnnaaaaayyyydiiiiiinnnnnnn
günayydınnnnnnn canımmmmmmgünaydın canımcım
bu arada arkadaşlarım hepinize günaydın
günaydın arkadaşlar dün akşam dayanamayıp test yptım negatif çıktıbata 4 kaldı
hoşgeldin nazımmmmmmmmımmmm nasılsın canımcım....mersahımmmmm valla tam film oldukkk haaa
karamelimmm hamile misin ayyyy çok sevindim yaa maşallah canım geçen ay ki üzüntünün üstüne çok bekletmemiş Rabbim seni.............. maşallah Allahım korusunnn
eksikler bitmez cnm rabbim ödeme kolaylığı versin ki emin ol veriyor borcunuzun bittiği gün öyle bir hafiflik geliyorki insana ve iyiki dedirtiyor rabbim sizede tez zamanda o hafifliği nasip etsin...hayırlı uğurlu olsun mersahımm.. bizde ocakta aldık ev bir sürü borcun altına girdik ama olsun canımm benim.. siz eşyaları da baştan yapıyorsunuz galiba bizimde eksikler var bitmek bilmiyor sanki ben de çok yoruldumm ama olsun Allah borcumuzdan kurtarsın... evlerimizi de en kısa zaman bebeklerimizle şenlendirsin inşallahhh
çok sevindim Karamelimnekadar güzel birşey fazla beklemeden yıpranmadan emeline kavuşabilmen Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. bizlere de nasip etsin inşallah ...
günaydın canım..Erken davranmanın zararları böyle yüz astırır işte... belli olmaz daha canım sen reglin geçmesini bekle
günaydın canımm
mersahımm günaydınn
çok sevindim Karamelimnekadar güzel birşey fazla beklemeden yıpranmadan emeline kavuşabilmen Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. bizlere de nasip etsin inşallah ...
hosbulduk , napiorsunuz?
siz daha ne oldu evleneleli 10 ay falan olmus, bizede 8ay oldu...herseyde vardir bir hayir canim...
bak simdi allah bilir uygun zamani, demekki zamani degil, bekliceyiz sabirla...
kayram esinede fazla yüklenme onlar icten ice yiyor kendini...yani bunu unutma canim
canım senin adına çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. bezide en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin amin..amin zuhalim....inşallah rabbim sizin içinde en güzel zamanda verecek bebişlerinizi sabretmek zor billiyorum ama inanın en güzel zamanda glecekgeçen ay beni gördünüz çok üzüldüm ama demekki doğru zaman değilmiş,inşallah şimdi doğru zamandır kucağıma alabilirim sağlıcakla...
eksikler bitmez cnm rabbim ödeme kolaylığı versin ki emin ol veriyor borcunuzun bittiği gün öyle bir hafiflik geliyorki insana ve iyiki dedirtiyor rabbim sizede tez zamanda o hafifliği nasip etsin...
amin ipeğim allah razı olsun
bitanem herkesin bir sınavı var sizin sınavınızda özlemek beklemek olsada oda bitiyor bitanem
ben geriye bakıyorum da hayatımda beni zorlayan ne çok şey yaşamışım geçmeyecek sandığım...öyle uzun sürmüş ki bazıları bittiğine inanamışım bazen
etrafıma bakıpta istediği herşeye sahip insanlara imrendiğim de oldu oluyor da rabbim hepsine daha çok versin ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin hepsine...ama ipeğim rabbim bazı kullarının dua etmesini okadar seviyor ki belki dualarınız bitmesin istiyor biz bilemeyiz...unutma ipeğim firavunun başı bile ağrımamış...rabbim sevdiklerine bu dünyada özlem hasret çektiriyor ki ahirette rahat edelim
bak özlem çeken ne kadar çok kişi var bu başlıkta hepsini burda buluşturması bile ne kadar manidar
neyse ipeğim çok uzattım ah yanımda olsanız sizinle buralarda konuşulmayanları konuşsak
günaydın güzellernabersiniz
kızlar duydunuzmuözel mesaj yazma aralığı 10 dk dan 5 dk ya düşmüş
selam kızlarr GÜnayydınnnnn :))
hoşgeldin nazımmmmmmmmımmmm nasılsın canımcım....
öpeyim seni bir güzelllll
kızlarrrrrrrrr günaydınnn... Aramızda hamiş varmışşş :26:
karamelimmmmm tebrik ederim kızçemm çok sevindim bea... allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
ozaman hadi bakalımmmm halayaaa...
amin zuhalim....inşallah rabbim sizin içinde en güzel zamanda verecek bebişlerinizi sabretmek zor billiyorum ama inanın en güzel zamanda glecekgeçen ay beni gördünüz çok üzüldüm ama demekki doğru zaman değilmiş,inşallah şimdi doğru zamandır kucağıma alabilirim sağlıcakla...
eksikler bitmez cnm rabbim ödeme kolaylığı versin ki emin ol veriyor borcunuzun bittiği gün öyle bir hafiflik geliyorki insana ve iyiki dedirtiyor rabbim sizede tez zamanda o hafifliği nasip etsin...
amin ipeğim allah razı olsun
bitanem herkesin bir sınavı var sizin sınavınızda özlemek beklemek olsada oda bitiyor bitanem
ben geriye bakıyorum da hayatımda beni zorlayan ne çok şey yaşamışım geçmeyecek sandığım...öyle uzun sürmüş ki bazıları bittiğine inanamışım bazen
etrafıma bakıpta istediği herşeye sahip insanlara imrendiğim de oldu oluyor da rabbim hepsine daha çok versin ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin hepsine...ama ipeğim rabbim bazı kullarının dua etmesini okadar seviyor ki belki dualarınız bitmesin istiyor biz bilemeyiz...unutma ipeğim firavunun başı bile ağrımamış...rabbim sevdiklerine bu dünyada özlem hasret çektiriyor ki ahirette rahat edelim
bak özlem çeken ne kadar çok kişi var bu başlıkta hepsini burda buluşturması bile ne kadar manidar
neyse ipeğim çok uzattım ah yanımda olsanız sizinle buralarda konuşulmayanları konuşsak
nazım güzel gönüllümmm hoş geldinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?