Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

mersahımmmmm valla tam film oldukkk haaa

karamelimmm hamile misin ayyyy çok sevindim yaa maşallah canım geçen ay ki üzüntünün üstüne çok bekletmemiş Rabbim seni.............. maşallah Allahım korusunnn

amin zuhalim....inşallah rabbim sizin içinde en güzel zamanda verecek bebişlerinizi sabretmek zor billiyorum ama inanın en güzel zamanda glecek geçen ay beni gördünüz çok üzüldüm ama demekki doğru zaman değilmiş,inşallah şimdi doğru zamandır kucağıma alabilirim sağlıcakla...

eksikler bitmez cnm rabbim ödeme kolaylığı versin ki emin ol veriyor borcunuzun bittiği gün öyle bir hafiflik geliyorki insana ve iyiki dedirtiyor rabbim sizede tez zamanda o hafifliği nasip etsin...

çok sevindim Karamelim nekadar güzel birşey fazla beklemeden yıpranmadan emeline kavuşabilmen Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. bizlere de nasip etsin inşallah ...

amin ipeğim allah razı olsun
bitanem herkesin bir sınavı var sizin sınavınızda özlemek beklemek olsada oda bitiyor bitanem
ben geriye bakıyorum da hayatımda beni zorlayan ne çok şey yaşamışım geçmeyecek sandığım...öyle uzun sürmüş ki bazıları bittiğine inanamışım bazen
etrafıma bakıpta istediği herşeye sahip insanlara imrendiğim de oldu oluyor da rabbim hepsine daha çok versin ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin hepsine...ama ipeğim rabbim bazı kullarının dua etmesini okadar seviyor ki belki dualarınız bitmesin istiyor biz bilemeyiz...unutma ipeğim firavunun başı bile ağrımamış...rabbim sevdiklerine bu dünyada özlem hasret çektiriyor ki ahirette rahat edelim
bak özlem çeken ne kadar çok kişi var bu başlıkta hepsini burda buluşturması bile ne kadar manidar
neyse ipeğim çok uzattım ah yanımda olsanız sizinle buralarda konuşulmayanları konuşsak

günaydın canım..Erken davranmanın zararları böyle yüz astırır işte... belli olmaz daha canım sen reglin geçmesini bekle

günaydın canımm

mersahımm günaydınn

güünnayydınnnnnnn zuhalimmmmmmmmm

çok sevindim Karamelim nekadar güzel birşey fazla beklemeden yıpranmadan emeline kavuşabilmen Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. bizlere de nasip etsin inşallah ...

güünnayyddddddınnnnnnnnnn ipemmmmmmmmmmmm

günnayydınnnn basamm kuşummmmm

canım senin adına çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. bezide en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin amin..

güünnayydınnnn kızçemmmmmm

benn çektimdi ama gene çekem karamelimeee azz

aaa karamelim sütlü çöreğimi de kaçıtmışımmmm bakk görümüsüünnnnnn

nazım güzel gönüllümmm hoş geldinnnn

oyyyy beniii gömüşşşşşş gözümünnnn gördü en güzelllliiiii

hoş buldummmm karamelimm ballı lokumummm ben geçmişi okurkene dalmışım

kaçırdım seniii bak gördün müü tühhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…