- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.801
Canim bizde moreyle mecbur soyledik solemesem bak orenemicektim. sende de cikmaz insallah bosuna ugrasmis olursun
Aldim bile simdi geldim eve
hizli kizceyim
yok örtmenim pihtilasma topigindeki kislar hep gittikleri doktorlara sormusalr hepsi hayir demis benimkilerde öyle dedi hic alakasi yok..bizi sadece hamilleikte etkiliyo bebisin beslenmesinde nedeeeeeaksine pihtilasma topigindeki kislarin en az 3 bebek kaybi var öyle olsa bu hastaligi olanalr zor kalir sen düsünme onuuu ..bak iyikide bu zaman kalmamisin her serde hayir var bu sayede ögrendin derdiniii:26:
hoşbulduk yasakım napıyosun
kis yerim senibak sesi cikmiyodu almis eve bilem gelmisssss
Dorusun her isde hayir vardir. rabbim bilir.. bide benim kolestrolde var genetik odabi kaportaya baktirmam lazim acaba hamileligi vucudum kaldiramicak ondan mi kalmiyom diye susunmeye basladim
Canim bizde moreyle mecbur soyledik solemesem bak orenemicektim. sende de cikmaz insallah bosuna ugrasmis olursun
Aldim bile simdi geldim eve
hizli kizceyim
insalah sende cikmazzzzseninki kacinci haftadaydi bebek kaybin ilk önce kanama ve lekelneme ne varmiydii
gezmeelerdeyim bugündaha evcikime gecip yemecik yapacam
Ssizin 100 yazdiginizi gordum karsidan karsiya geciyodumyazamadim deli dicekler elinden tel dusmuyo.
Eve girdim simdi yemek fln yapayim olen de bisi yemedim acimmmmm
selammm kızlarrr
Kızlar aşılamada fiyatlardan haberiniz var mı ben aşılamayı düşünüyorum artık da
yok iscem bi agri kesiciden nolacakkk daaha negatifmis test belkim yoldadir yerlesmemistir bilemmmhamilyken bilem migren icin hap kullananlari duydum napsinalr o agriyi nasi ceksinlerrrrr
Selam kutukutum
yaş sınırı var mı yasakım yoksa direk yapabiliyorlar mıkiscem devlette galiba bedava 3 hakkin var ama özelde 1500 ile 2000 arasi diyolarr duyduguma göreee
Besiliyim zati az kilo verem yaza kadartamam habbitem örtmenim ac kalma iyi beslenn
Hep bole turk filmindeki olaylar basima gelcek gibi geliyo. Bi dr dun israrla hasta olan var mi erken olen genc olen varmi dedi. korkuttu.yok kiscem niye kaldirmiycak vücudun nice kalp hastalri bilem bebegini kucagina aliyooobak belki bu test sonucunu ögren icin allahimm izin vermedi belki hemen kalacan bundan sonra hic belli olmazzzz
haklısın walla çekilcek dert değil saçlarımı ağrı sırasında öle çekip yoluyorumki ağrı geçio ama saç dilplerim hala acıo wallla
zati hamiş bi kalem ilk işim onu sormak yasakım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?