Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Dorusun her isde hayir vardir. rabbim bilir.. bide benim kolestrolde var genetik oda bi kaportaya baktirmam lazim acaba hamileligi vucudum kaldiramicak ondan mi kalmiyom diye susunmeye basladim

Dorusun her isde hayir vardir. rabbim bilir.. bide benim kolestrolde var genetik oda bi kaportaya baktirmam lazim acaba hamileligi vucudum kaldiramicak ondan mi kalmiyom diye susunmeye basladim

yok kiscem niye kaldirmiycak vücudun nice kalp hastalri bilem bebegini kucagina aliyooo bak belki bu test sonucunu ögren icin allahimm izin vermedi belki hemen kalacan bundan sonra hic belli olmazzzz

Canim bizde moreyle mecbur soyledik solemesem bak orenemicektim. sende de cikmaz insallah bosuna ugrasmis olursun

Aldim bile simdi geldim eve
hizli kizceyim

iyi etmişsin canım ,, inşallah öyle olur canım ama uğraşmak şart..

insalah sende cikmazzzzseninki kacinci haftadaydi bebek kaybin ilk önce kanama ve lekelneme ne varmiydii

hayalimm iyi oldu bunu sorduğun senden fikir almak isterim bu konuda... ben 6+3 de kalp atışı duymak için gittim alınamadı ama o zamana kadar gelişim vardı vajinal bakıldı yine görülmedi kalp atışı.. doktor 1 hafta bekle gel dedi geç döllenme vs olma olasılığı nedeniyle... ben 10 gün filan bekledim sanırım 8+3 de gittim hiç bir kanama ya da lekelenme yaşadım ufacık bile... gittiğimde gelişim 6+2 de durmuş kese ve embriyo 6+2 ile uyumlu kürtaj dendi.. aynı şekilde başka doktorda aynı şeyi söyledi ve o gün kürtaj oldumm...

Son düzenleme:

yok iscem bi agri kesiciden nolacakkk daaha negatifmis test belkim yoldadir yerlesmemistir bilemmmhamilyken bilem migren icin hap kullananlari duydum napsinalr o agriyi nasi ceksinlerrrrr

haklısın walla çekilcek dert değil saçlarımı ağrı sırasında öle çekip yoluyorumki ağrı geçio ama saç dilplerim hala acıo wallla
zati hamiş bi kalem ilk işim onu sormak yasakım :18:

tamam habbitem örtmenim ac kalma iyi beslenn
Besiliyim zati az kilo verem yaza kadar
yok kiscem niye kaldirmiycak vücudun nice kalp hastalri bilem bebegini kucagina aliyooo bak belki bu test sonucunu ögren icin allahimm izin vermedi belki hemen kalacan bundan sonra hic belli olmazzzz
Hep bole turk filmindeki olaylar basima gelcek gibi geliyo. Bi dr dun israrla hasta olan var mi erken olen genc olen varmi dedi. korkuttu.

bende nere kayboldu bu kisce dedimmkomsumuzdan biliyorum esrarengizim kadin iki gün yatardi kalkmadan co kzor bu migren rabbim sifa versin insalalhhh:26:

hayalimm yazdım okudun muu

hayalimm iyi oldu bunu sorduğun senden fikir almak isterim bu konuda... ben 6+3 de kalp atışı duymak için gittim alınamadı ama o zamana kadar gelişim vardı vajinal bakıldı yine görülmedi kalp atışı.. doktor 1 hafta bekle gel dedi geç döllenme vs olma olasılığı nedeniyle... ben 10 gün filan bekledim sanırım 8+3 de gittim hiç bir kanama ya da lekelenme yaşamadım ufacık bile... gittiğimde gelişim 6+2 de durmuş kese ve embriyo 6+2 ile uyumlu kürtaj dendi.. aynı şekilde başka doktorda aynı şeyi söyledi ve o gün kürtaj oldumm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…