Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hep altta kalıyor yazdığımmm yaaa

Son düzenleme:
Haydin ben kactim 5000 e aksam hep beraber girelim 21-22 gibi toplasalim. ben garbuzdan eksik kaliyom hep. bebisim olmicak bak.

Besiliyim zati az kilo verem yaza kadar

Hep bole turk filmindeki olaylar basima gelcek gibi geliyo. Bi dr dun israrla hasta olan var mi erken olen genc olen varmi dedi. korkuttu.

bizede sordular pihtilasma cikinca genetik bi hastalik varya arastiriyolarrr pihtidan rahatsizlanan varmi diyeeeekorkma örtmenimm cok hareketsiz kalmazsak günde en az 2 litre su icersek kilomuza dikkat edersek insalalh biseycik olmaz....artik kaderr neden ölecegimizi allah bilirrrr

hep altta kalıyor yazdığımmm yaaa

görmemistim zuhalim yazinii

kiscem seninkinde lekelenme nede yokmus bende hep vardi..:26eki 8 olmasi gerekirken 6 haftalik oluoyda nasi normal oluyo onu anlaamadimm gelismemis galiba demii:26:genellikle gelisemeyenlerde pihtilasmadan süpheleniliyo ama insallah cikmaz sende kiscemm mesala moremdede lekelenme olmus hamileliginde mersahimi bilmiyorum ama olmusmu diyee:26:

Boyum 164 kilom 57 su da iyi icerim ama cay kahve de iciyom. 54 kilo olsam iyi olacagim ama yiyom iste okul varken.

İlk ay vede ikinci ay oldu bendede kahve leke oldu. sonra da 20. Haftaya kadar bisi olmadi

ilk gittiğim de yani 6+3 de herşey normal yani gelişim o zamana kadar var.yani haftamla kese ve embriyo gelişimi normaldi. ama kalp atışı yoktu vajinalde görülemedi... ben 10 gün sonra gittiğimde gelişim 10 gün öncesinde kalmış yani 6+2 de gelişim durmuş dendi.. normalde 8+3 olmalıydı kese bozulmaya başlamış dendi... ama hiç kanamam olmadı benim hiçç

Son düzenleme:
ya yasakım benimki de lekelenme falan olmadan gelişmedi ve kürtaj oldum. Pıhtılaşma nasıl belli oluyor. Rahim filminde çıkmadı. Yani sadece pıhtılaşmayla alakalı değil galiba ben de olsaydı hsg de çıkardı di mi

Boyum 164 kilom 57 su da iyi icerim ama cay kahve de iciyom. 54 kilo olsam iyi olacagim ama yiyom iste okul varken.

boyun kilon iyi kiscemmetle aran nasipihtilasma diyeti yapanalr var hamilelige hazirlik icin et ürünleri yasaklaniyo yada cok az yeniyo süt yogurt kisitli kiscem kahveyide azalt biraz :26:

zuhalim sen kesin yaptir bu pihtilasma testini bakalim kalp atisida alinmamis hicc:26kudugum kadariyla ya kalp atisi alinamiyo gelisme geriligi oluyo yada lekelenme oluyo bende gelisim geriligi yoktu ama hep lekelenme kanama oluyodu sonra kaybediyodummm

monarossaam doru ya seninde bi kaybin var demi :26:kiscem bide sen yaptirsana pihtilasma testini :26:yok rahim filminde degil üniv hastanesinin genetik bölümünden randevu alacan 3 kaybim var deyip trombofili panelini yaptirmak istiyorum diycen kan alip arastiracakalr bak moremde cikti mersahimda cikti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…