- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.821
selam canım sen doktora mı gittin konuyu tam anlayamadım ne dedi sana :26::26::26:
yaş sınırı var mı yasakım yoksa direk yapabiliyorlar mı
hayalimm yazdım okudun muu
hayalimm iyi oldu bunu sorduğun senden fikir almak isterim bu konuda... ben 6+3 de kalp atışı duymak için gittim alınamadı ama o zamana kadar gelişim vardı vajinal bakıldı yine görülmedi kalp atışı.. doktor 1 hafta bekle gel dedi geç döllenme vs olma olasılığı nedeniyle... ben 10 gün filan bekledim sanırım 8+3 de gittim hiç bir kanama ya da lekelenme yaşamadım ufacık bile... gittiğimde gelişim 6+2 de durmuş kese ve embriyo 6+2 ile uyumlu kürtaj dendi.. aynı şekilde başka doktorda aynı şeyi söyledi ve o gün kürtaj oldumm...
Pihtilasma cikti da tatlim dr da acik konusmadi hematolojiye git dedi.
Besiliyim zati az kilo verem yaza kadar
Hep bole turk filmindeki olaylar basima gelcek gibi geliyo. Bi dr dun israrla hasta olan var mi erken olen genc olen varmi dedi. korkuttu.
evet 27 de yanlış mı duydum bilmiyorum evlilik süresi tedavi süresi ve kadını yaşına göre devlette ücretsiz diye duydumbildigim kadariyla yok monarossasm hani tüpte var ama bunda yok hem olsa bilem senin yasinda uygun olurdu27 sin demii
hmm anladım canım git bakalım bi daha kesin bir şey yok dimi
varsa da şimdiden önlemini alırsın
hep altta kalıyor yazdığımmm yaaa
bizede sordular pihtilasma cikinca genetik bi hastalik varya arastiriyolarrr pihtidan rahatsizlanan varmi diyeeeekorkma örtmenimm cok hareketsiz kalmazsak günde en az 2 litre su icersek kilomuza dikkat edersek insalalh biseycik olmaz.... artik kaderr neden ölecegimizi allah bilirrrr
evet 27 de yanlış mı duydum bilmiyorum evlilik süresi tedavi süresi ve kadını yaşına göre devlette ücretsiz diye duydum
görmemistim zuhalim yazinii
kiscem seninkinde lekelenme nede yokmus bende hep vardi..:26eki 8 olmasi gerekirken 6 haftalik oluoyda nasi normal oluyo onu anlaamadimm gelismemis galiba demii:26:genellikle gelisemeyenlerde pihtilasmadan süpheleniliyo ama insallah cikmaz sende kiscemm mesala moremdede lekelenme olmus hamileliginde mersahimi bilmiyorum ama olmusmu diyee:26:
görmemistim zuhalim yazinii
kiscem seninkinde lekelenme nede yokmus bende hep vardi..:26eki 8 olmasi gerekirken 6 haftalik oluoyda nasi normal oluyo onu anlaamadimm gelismemis galiba demii:26:genellikle gelisemeyenlerde pihtilasmadan süpheleniliyo ama insallah cikmaz sende kiscemm mesala moremdede lekelenme olmus hamileliginde mersahimi bilmiyorum ama olmusmu diyee:26:
ya yasakım benimki de lekelenme falan olmadan gelişmedi ve kürtaj oldum. Pıhtılaşma nasıl belli oluyor. Rahim filminde çıkmadı. Yani sadece pıhtılaşmayla alakalı değil galiba ben de olsaydı hsg de çıkardı di migörmemistim zuhalim yazinii
Kiscem seninkinde lekelenme nede yokmus bende hep vardi..:26eki 8 olmasi gerekirken 6 haftalik oluoyda nasi normal oluyo onu anlaamadimm gelismemis galiba demii:26:genellikle gelisemeyenlerde pihtilasmadan süpheleniliyo ama insallah cikmaz sende kiscemm mesala moremdede lekelenme olmus hamileliginde mersahimi bilmiyorum ama olmusmu diyee:26:
Boyum 164 kilom 57 su da iyi icerim ama cay kahve de iciyom. 54 kilo olsam iyi olacagim ama yiyom iste okul varken.
ilk gittiğim de yani 6+3 de herşey normal yani gelişim o zamana kadar var.yani haftamla kese ve embriyo gelişimi normaldi. ama kalp atışı yoktu vajinalde görülemedi... ben 10 gün sonra gittiğimde gelişim 10 gün öncesinde kalmış yani 6+2 de gelişim durmuş dendi.. normalde 8+3 olmalıydı kese bozulmaya başlamış dendi... ama hiç kanamam olmadı benim hiçç
Haydin kaciyom artikaksama 5000 yapalim tamam mi
ya yasakım benimki de lekelenme falan olmadan gelişmedi ve kürtaj oldum. Pıhtılaşma nasıl belli oluyor. Rahim filminde çıkmadı. Yani sadece pıhtılaşmayla alakalı değil galiba ben de olsaydı hsg de çıkardı di mi
gitme kız bi yere nere gidion daha karpuz keseceeedik
5000 i yaparız biz bu hızlabence gitmede hep beraber yiyelim kızçemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?