Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kafama takıldı zaten canımm o yüzden ısrar ediyorum... doktor çok normal öyle çok karşılaşıyoruz ki dedi klasik geçiştirdi... sebebi ne olabilir dediğimde hep aynı cümleler... kaliteli yumurta olmayabilir kaliteli sperm olmayabilir...ya da bebek sağlıklı değil ki kendini geliştiremiyor dendi... araştırmaya gerek yok hamile kalabiliyorsun bu güzel birşey 2-3 ay korun yeniden dene arada hormonlarına bakalım yeter dendi hepp... ama ben neden gelişemedi dedim durdum hep,, kanla besleniyor sonuçta kan mı gitmedi.. yani beslenememe sebebi pıhtılaşma olabilir.. bakmalılar bunlar hep erteliyorlar !!!

Son düzenleme:
İlk ay vede ikinci ay oldu bendede kahve leke oldu. sonra da 20. Haftaya kadar bisi olmadi

seninki ilk baslarda bi belli etmis kendini galiba sonraa güzel beslenmis tekrar faliyete gecmis olabilir pihtilasma hamilelik ilerledikce bende en fazla 15 .haftaya gelebilmistim hic gelisme geriligede yoktuu ..kendiliginden geldi bebek elime evde dogum yaptim 3 saatlik sanciylaaa

Son düzenleme:

aynen zuhalim hepimize hep aynisi dendi birinci hamilelikte benimki ikincide olunca doktor baktiralim normal degil artik dedi ikinciden sonra ögrendim :26:

yasakımmm ne diosun sen yaaa ciddimisinnn
elinemi geldi cidden gördün yani 3,5-4 aylık oluyo canım yaaa büyümüştür o artık .. ay çok üzüldüm şimdi yaa... neden apar topar dr a acile filan neyim gitmedin? sancı başladığında gitseydin acaba düşmeyebilirmimiş ?:26:

aynen zuhalim hepimize hep aynisi dendi birinci hamilelikte benimki ikincide olunca doktor baktiralim normal degil artik dedi ikinciden sonra ögrendim :26:

dimi hep aynı cümleler sanki ceplerinden çıkacak yapsalar ölürler!! Rabbim bir daha yaşatmasın hiç birimize............. en kısa zamanda sağlıkla kavuşalım bebeklerimize canımmmmmmmmmmm

sağol hayalimm bilgiler içinnbenim mesai bitti çıkayım artık öpüyorum hepiniziiii

ama eşimde sperm hareketi sorunu çıktı canım ondan dedi doktor yine yaptırmalı mıyım sence

keske saka olsaydi kiscemmdört tane kaybettim ama bu canimi cok daaha yakti öledebilirdim kalp atisim ne degisti soguk terler döktüm gözüm karardi napacagimi sasirdim gece 2 de oldu esim yatiyodu sesimde cikmadi soktaydim cok siddetli agrilarim olmustu karnimda galiba rahim aciliyomus sonra esim uyanmis beni yaninda görmeyince anlamis bisey oldugunu kosup geldiki yanima ben azraille bogusuyorum hemen ambulansi cagirdi onlar elmeden 5 dakika önce wc deyken elime geldi soktan cok iyi bakamadim ama esim aldi hemen o bakmis iyice erkekti herseyi belliydi sac kökleri bilem cikmisssneyse ambulans geldi adamalr igne yapti serum takti hastaneye götürdüler icimde biraz plasenta parcasi kalmis onuda temizlediler öyle oldu isteee

Son düzenleme:
Ha bi de yasakım. Ben doktorumun muayenehanesinde beklerken bi hastası vardı o kızda da varmış 3 tane düşük yapmış doktor hamile kalınca iğnesini yaparım sen de pıhtılaşma var demiş. Yani hamile kalınınca da sorun halloluyor mu şimdi onu anlamadım

ama eşimde sperm hareketi sorunu çıktı canım ondan dedi doktor yine yaptırmalı mıyım sence

kiscem icim rahat etsin diyosan bence yaptir bak zor hamile kaliyosun bence riske atma ikinci yawrunuuu:26:yapacan tek sey gidip kan vermek sonucu beklemekkk:26:

amin zuhalimmmtama kiscemm sende dinlen evine git hoscakall canim benimmm

kiscem icim rahat etsin diyosan bence yaptir bak zor hamile kaliyosun bence riske atma ikinci yawrunuuu:26:yapacan tek sey gidip kan vermek sonucu beklemekkk:26:
haklısın canım eşim mayısın başında gidecekti tıp fakültesine ben de gidip yaptırayım bu kadar kolay bi şeyse. Adet olmuş olucam ama o gün gitsem olur mu

monarossaam bu pihtilasma öyle degisik bi hastalikki hic biseyin nasi olacacagi belli degil doktorlar bile bu konuda hem fikir degil..igneyle yawrusuna kucagina alanda cok benim gibi igne olup kaybedende cokkbi bakiyosun az igne dozu yeterli gelebiliyo bi bakiyosun yükek dozda ignesini olsan fayda etmeyebiliyooo:26:bende etmedi simdilik..doktorlar yapacak bisey yok hep deniycen hamile kaldikce igne dozlarini deniycez diyolar

esrarengizim kis yerim seni bak nasida garpuzu bekliyooo

yaşasın yemek yemeeeeeeekkk :125::125::125::125::125:

yasakımmm gözlerime inanamıyorum şuan yaa... sen neler yaşamışsın birtanem yaa
kıyamammm.. Allahtan sana bişey olmamış.. Allahım birdaha yaşatmasın canım benim yaaa kimseye yaşatmasın düşmenıma bile... Bidahakine inşallahh sağ salim bebişini kucağına alırsın canımm.. inşallah Rabbim nasip ederde şuan burda acılarımızı tedirginliklerimizi paylaştığımız gibi hepimiz sevincimizide paylaşırız ...

Son düzenleme:
haklısın canım eşim mayısın başında gidecekti tıp fakültesine ben de gidip yaptırayım bu kadar kolay bi şeyse. Adet olmuş olucam ama o gün gitsem olur mu

adetle ilgisi yok kiscemm.ama randevunu önceden al cok yogun olan bi bölümm:26:deki 3 bebek kaybim var trombofili paneli testini yaptirmak istiyom genetik bölümden randevu istiyorum deeebi kaybim var dersen yapmazlar 3 düsük olmasini sart kosuyolar cünküüü:26:

amin insalalh esrarengizimmmkiscem unutulmuyo ama napacan hayat devam ediyo sadece biraz acisi hafifliyo bazen tekrar alevleniyo rabbim daah beterinden korusun kimseye yasatmasin isnalalhh..doguma giderken kaybedenlerde var rabbim sabirlar versin

yasakım kadındoğumcu mu yönlendirecek bizi. Mrhs den alsam olur mu randevüyü

yasakım kadındoğumcu mu yönlendirecek bizi. Mrhs den alsam olur mu randevüyü

monarosam kiscem kusura bakma türkce kelimelerin kisaltilmisi anlamiyorum bazen mrhs ne kisaana söyle diyim arastirma yada üniv hastanesini ariycan 3 kaybim var genetik bölümünden randevu almak istiyorum trombofili paneli testini yaptirmak icin diycennnkadin dogumcuya ne gerek yok.hele kendi doktoruna hic deme olmaz senin bi kaybin var derrrrr:26:

Son düzenleme:
e şimdi sen ilaç kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…