- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.861
e şimdi sen ilaç kullanıyor musun
tamam bitanem onu anladım da şu internetten randevü alınıyor ya ordan alınmıyor mu şimdi telefonla vermiyorlar randevüyü ben konyadayım araştırma hastanesi de var tıp damonarosam kiscem kusura bakma türkce kelimelerin kisaltilmisi anlamiyorum bazen mrhs ne kisaana söyle diyim arastirma yada üniv hastanesini ariycan 3 kaybim var genetik bölümünden randevu almak istiyorum trombofili paneli testini yaptirmak icin diycennn kadin dogumcuya ne gerek yok.hele kendi doktoruna hic deme olmaz senin bi kaybin var derrrrr:26:
tamam bitanem onu anladım da şu internetten randevü alınıyor ya ordan alınmıyor mu şimdi telefonla vermiyorlar randevüyü ben konyadayım araştırma hastanesi de var tıp da
şimdi aradım canım doktor gönderirse öyle yaparız dediler yaakiscem valla o konuda hic bilgim yok:26:dene sen bi
şimdi aradım canım doktor gönderirse öyle yaparız dediler yaa
7 aydır deniyoruz canım izin vermiyorum onlara mecburen daha zamanı var deyip geçiştiriyorum ama bide içime sorun işte
Merhaba güzel hanimlar
Ne var ne yok bugün burasi baya sessiz kalmış
Huhu hu hu kimse varmı
dilekim ben varimda simdi eve doru bi yola cikmam lasimmkiscem agirdan aldik 5000.kutlama aksama kalsin diyeeeee sonram girerrim yineeee
simcik hemen cikmaliyimmm
Bensizmi yiceniz yaneee ... acep sürekli bişiler paylaşsamda 5000.inci sayfayı geçirsemmiTamam yasakimmmmmmm aksama karpuz var deseneakşam:a herkesi bekleriz kızlar kuzu kescez bu sefer
yasakımmm kızçemmsimcik hemen cikmaliyimmm
Süpürgeylede ne seksi görünüyon yasakimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?