Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

e şimdi sen ilaç kullanıyor musun

simdi igne kullandirtmiyolarr hamile kalir kalmaz igneye hemen basliyorummm:26:simdi aspirin ve icinde folikasit olan bi hap kullaniyorum bide demir eksikligim cikti onun icinde bi hap kullaniyorum

Son düzenleme:
tamam bitanem onu anladım da şu internetten randevü alınıyor ya ordan alınmıyor mu şimdi telefonla vermiyorlar randevüyü ben konyadayım araştırma hastanesi de var tıp da

tamam bitanem onu anladım da şu internetten randevü alınıyor ya ordan alınmıyor mu şimdi telefonla vermiyorlar randevüyü ben konyadayım araştırma hastanesi de var tıp da

kiscem valla o konuda hic bilgim yok:26:dene sen bi

Son düzenleme:
7 aydır deniyoruz canım izin vermiyorum onlara mecburen daha zamanı var deyip geçiştiriyorum ama bide içime sorun işte

sblim, çok zor bir durum ama daha ümitsizliğe kapılmak için çok erken,çünkü dediğin gibi zamanı vardır. ilk başta rahat olmalısın ve elbette olacak diye bakacaksın yaşın henüz genç bende aynı sıkıntıları yaşadım 1 yıl olmadı ve 1 yıldan sonra dr gittim ama hiçbir sorun yoktu ne eşimde ne bende dr gittikten 1,5 yıl sonra artık ümidi kestiğim bir anda süprizle geldi bana kuzum,sadece herşeyi düşüncelerimiz yönlendiriyor ve beynimize hükmediyor rahat ol...

aana son 12 sayfaaaaa

loorim kolacan et kissssmeelekim 118 80 nerdesin bak bilinmeyen numaralardan teli bulup ariycam yetis gari diyeeeeeee

Tamam yasakimmmmmmm aksama karpuz var deseneakşam:a herkesi bekleriz kızlar kuzu kescez bu sefer
Bensizmi yiceniz yaneee ... acep sürekli bişiler paylaşsamda 5000.inci sayfayı geçirsemmi
ama kıyamam yyyaaa ozamannn sizde yiyemiceniz ...
ozamannn akşam yiyin ama banada ayırın tmmmı kızçem sabahta gelir ben yirim :125:
simcik hemen cikmaliyimmm
yasakımmm kızçemm görüşürüz yarına inşallah..
kendine çooookk iyi bak emi? içimdeki esrarengiz bir sesss yarın nazımda gelecek dioo

ana ne sansizim tek basima 5000 yapim tek basima tüm garpuzlari yiyim goclarida kendime toplum dedim netim düstü hakkiniz vaa galiba kisceler baana tek basima nasip olmuycakkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…