- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.081
geldiler valal tanistik kaynastik hemennncazibeme dayanaamadialrrrrr
hadi yaa hiç dikkat etmedii hoş ben burdan başka yyere gitmiorumm
taam canim benim pilatese devam o zamannnspermler her ay degisiyo o sorun degilll pekmez ne yedir esine havus suyu icir kiscem sen düüsükmü yaptin bilmiyodum gecmis olsunnn:26:insalalh hersey düzelecekk azimlisin belli rabbim insalalh emeklerinin karsiligini verirrrrrr
bu mümkün değiiilll zatii yasakımmmmnasıl dayanılırrrr nasıllll
miamorem 5000 yapacaz sayfayi diye daah yemedimm aam tavuk gögsünü dograyip soganla kara ve pul biberle soteledim sonra bide püre yaptim saalata bu kadar kiscemmmm
beş bucuk yıl önce düşürdüm canım malesef . hayırlısı böyleymş ne yapalım sağol canım .iinşallahh hiç birşey emek vermeden olmuyor ccanım
miamorem 5000 yapacaz sayfayi diye daah yemedimm aam tavuk gögsünü dograyip soganla kara ve pul biberle soteledim sonra bide püre yaptim saalata bu kadar kiscemmmm
ahahahah yok be o isin sakasi. dün sesisni acik unutmusum telefonun ondan inledi ev:)))) esim diyor kiii hamile mi var diyor:))
ooohhh döktürmüşş yasakımmm elceslerine sağlıkkkk afiyet olsunn bal olsun gaymak olsunnn göbüşünü doldursunnn
tavugun ucunde bisi yok mu baska, sgan sarimsak gibi?? püreyi nasil yaptin, patatesleri sütte kaynatiyorlarmis bende denicemmm..
hayalimm yazdım okudun muu
hayalimm iyi oldu bunu sorduğun senden fikir almak isterim bu konuda... ben 6+3 de kalp atışı duymak için gittim alınamadı ama o zamana kadar gelişim vardı vajinal bakıldı yine görülmedi kalp atışı.. doktor 1 hafta bekle gel dedi geç döllenme vs olma olasılığı nedeniyle... ben 10 gün filan bekledim sanırım 8+3 de gittim hiç bir kanama ya da lekelenme yaşamadım ufacık bile... gittiğimde gelişim 6+2 de durmuş kese ve embriyo 6+2 ile uyumlu kürtaj dendi.. aynı şekilde başka doktorda aynı şeyi söyledi ve o gün kürtaj oldumm...
ooohhh döktürmüşş yasakımmm elceslerine sağlıkkkk afiyet olsunn bal olsun gaymak olsunnn göbüşünü doldursunnn
ooyyy eniştelerinnn bitanesii oo
deli bunlar de deliii
Haydin ben kactim 5000 e aksam hep beraber girelim 21-22 gibi toplasalim. ben garbuzdan eksik kaliyom hep. bebisim olmicak bak.
yasakımm okudun mudu
kızçem 2 kere yazmışş
biizmde kaderimizde bebek konusunda mücadele var rosemmmminslalahh sonunda gülen biz olurzzzzzzz
sen de ne var aksam yemeginde???
sogani yuvarlak dograypi koydum ama sarimsak koymadimmmmiamorem sütle denemistim bi kac kere tadi güzel oluyoda dibine cabuk tutuyo sütten dolyai o yüzden biraktim öyle yapmayi...yine az suyla haslayip ezip icine süt tereyagi kasar karabiber tuz ekelyip biraz daah pisiriyom öylede güzel oluyo
hiç bişeyy
ben 8 e doru geldii kocişte toplantıdammışş daha gelemdi
yapma dedii yemicem tamam dedim hemenn
inşallah hayal bakalım zaman ne gösterecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?