Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

beş bucuk yıl önce düşürdüm canım malesef . hayırlısı böyleymş ne yapalım sağol canım .iinşallahh hiç birşey emek vermeden olmuyor ccanım

miamorem 5000 yapacaz sayfayi diye daah yemedimm aam tavuk gögsünü dograyip soganla kara ve pul biberle soteledim sonra bide püre yaptim saalata bu kadar kiscemmmm

tavugun ucunde bisi yok mu baska, sgan sarimsak gibi?? püreyi nasil yaptin, patatesleri sütte kaynatiyorlarmis bende denicemmm..

beş bucuk yıl önce düşürdüm canım malesef . hayırlısı böyleymş ne yapalım sağol canım .iinşallahh hiç birşey emek vermeden olmuyor ccanım

biizmde kaderimizde bebek konusunda mücadele var rosemmmminslalahh sonunda gülen biz olurzzzzzzz

miamorem 5000 yapacaz sayfayi diye daah yemedimm aam tavuk gögsünü dograyip soganla kara ve pul biberle soteledim sonra bide püre yaptim saalata bu kadar kiscemmmm

ooohhh döktürmüşş yasakımmm elceslerine sağlıkkkk afiyet olsunn bal olsun gaymak olsunnn göbüşünü doldursunnn

tavugun ucunde bisi yok mu baska, sgan sarimsak gibi?? püreyi nasil yaptin, patatesleri sütte kaynatiyorlarmis bende denicemmm..

sogani yuvarlak dograypi koydum ama sarimsak koymadimmmmiamorem sütle denemistim bi kac kere tadi güzel oluyoda dibine cabuk tutuyo sütten dolyai o yüzden biraktim öyle yapmayi...yine az suyla haslayip ezip icine süt tereyagi kasar karabiber tuz ekelyip biraz daah pisiriyom öylede güzel oluyo

yasakımm okudun mudu

kızçem 2 kere yazmışş

miss missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…