- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.101
Haydin kaciyom artikaksama 5000 yapalim tamam mi
sogani yuvarlak dograypi koydum ama sarimsak koymadimmmmiamorem sütle denemistim bi kac kere tadi güzel oluyoda dibine cabuk tutuyo sütten dolyai o yüzden biraktim öyle yapmayi...yine az suyla haslayip ezip icine süt tereyagi kasar karabiber tuz ekelyip biraz daah pisiriyom öylede güzel oluyo
bende cok merak ediyom rose kiscemmm demmekki rabbimin bi bildigi vardir elbet :26::26::26:
birşey sorcam arkadaşlar aranızda pkolu varmı? varsa eğer pko kisti eriyor mu yada düşüyor mu bir bilginiz var mı bir yerde okudum az evvel biri öyle şeyler yazıyordu aklıma takıldı benim
birşey sorcam arkadaşlar aranızda pkolu varmı? varsa eğer pko kisti eriyor mu yada düşüyor mu bir bilginiz var mı bir yerde okudum az evvel biri öyle şeyler yazıyordu aklıma takıldı benim
daha hic yapmadim denicem ama.. ben severim püreyi ama hic pisirmdim cok ilginc dimi?:)))) ben bu aksam cokkk yedimmm durmaiyommm:))
:44::44::44::44: ben değilim kızçemm ama kızçelerden varr pko olann ama kisti eritiomuu biraz garip geldii :44::44::44:
daha hic yapmadim denicem ama.. ben severim püreyi ama hic pisirmdim cok ilginc dimi?:)))) ben bu aksam cokkk yedimmm durmaiyommm:))
keske saka olsaydi kiscemmdört tane kaybettim ama bu canimi cok daaha yakti öledebilirdim kalp atisim ne degisti soguk terler döktüm gözüm karardi napacagimi sasirdim gece 2 de oldu esim yatiyodu sesimde cikmadi soktaydim cok siddetli agrilarim olmustu karnimda galiba rahim aciliyomus sonra esim uyanmis beni yaninda görmeyince anlamis bisey oldugunu kosup geldiki yanima ben azraille bogusuyorum hemen ambulansi cagirdi onlar elmeden 5 dakika önce wc deyken elime geldi soktan cok iyi bakamadim ama esim aldi hemen o bakmis iyice erkekti herseyi belliydi sac kökleri bilem cikmisss neyse ambulans geldi adamalr igne yapti serum takti hastaneye götürdüler icimde biraz plasenta parcasi kalmis onuda temizlediler öyle oldu isteee
:44::44::44::44: ben değilim kızçemm ama kızçelerden varr pko olann ama kisti eritiomuu biraz garip geldii :44::44::44:
su ic miamoremmm
morem kist eriyomu diyo galiba eritiyomu demedi herhalde rose:44::44::44:
Rabbimm tekrarını vermesiinn yasakımmm o hastaneye sağlıklı doğum için gitmeni nasip etsin inşallahhh
morem kist eriyomu diyo galiba eritiyomu demedi herhalde rose:44::44::44:
olsun mühim değil bildiğim kadarıyla sadecce küçülüyor tedaviyle kalıyorlar diye biliyorum ben
bencede garip bana doktor bu senle ömür boyu kaalacak ama tedaviyle durumu hafifletecegiz dedi o yüzden tuafıma gitti bi ann naz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?