Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

birşey sorcam arkadaşlar aranızda pkolu varmı? varsa eğer pko kisti eriyor mu yada düşüyor mu bir bilginiz var mı bir yerde okudum az evvel biri öyle şeyler yazıyordu aklıma takıldı benim

daha hic yapmadim denicem ama.. ben severim püreyi ama hic pisirmdim cok ilginc dimi?:)))) ben bu aksam cokkk yedimmm durmaiyommm:))

bende cok merak ediyom rose kiscemmm demmekki rabbimin bi bildigi vardir elbet :26::26::26:

hereyin başıı kısmet yasakımmm beaa napalımm geç olsunnn sağlıklı sıhatlı olsunnn

napalım bekelemk kaderimizz biizm yeterki sonumuz ii olsunnn inşallahh

birşey sorcam arkadaşlar aranızda pkolu varmı? varsa eğer pko kisti eriyor mu yada düşüyor mu bir bilginiz var mı bir yerde okudum az evvel biri öyle şeyler yazıyordu aklıma takıldı benim

:44::44::44::44: ben değilim kızçemm ama kızçelerden varr pko olann ama kisti eritiomuu biraz garip geldii :44::44::44:

rosem aramizda iki kis var zikzak ve pureipek onlarda pkoyla mücadele ediyoo:26::26::26:buraya gelrisen onlarlada sohbet edersinncanim mesaala kisti patlayip kurtulan varrr ben cok duydummm...

daha hic yapmadim denicem ama.. ben severim püreyi ama hic pisirmdim cok ilginc dimi?:)))) ben bu aksam cokkk yedimmm durmaiyommm:))

oohh afiyett olsunnnn bal olsunnn gaymak olsunnn bebişimizz saağlıklı doğsunnnn

Rabbimm tekrarını vermesiinn yasakımmm o hastaneye sağlıklı doğum için gitmeni nasip etsin inşallahhh

:44::44::44::44: ben değilim kızçemm ama kızçelerden varr pko olann ama kisti eritiomuu biraz garip geldii :44::44::44:

bencede garip bana doktor bu senle ömür boyu kaalacak ama tedaviyle durumu hafifletecegiz dedi o yüzden tuafıma gitti bi ann naz

Rabbimm tekrarını vermesiinn yasakımmm o hastaneye sağlıklı doğum için gitmeni nasip etsin inşallahhh

amin moremmmmmyaw o hastanede 3 bbeek kaybettimmmm allahim nolur artik su hasteneden gülerek cikim diyorum zaten yosam gözüm acik gidecemmmmm

bencede garip bana doktor bu senle ömür boyu kaalacak ama tedaviyle durumu hafifletecegiz dedi o yüzden tuafıma gitti bi ann naz

canınn biizm kızçelerr gelsin pko var onlan kızçeler var onlara soralımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…