Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

amin moremmmmmyaw o hastanede 3 bbeek kaybettimmmm allahim nolur artik su hasteneden gülerek cikim diyorum zaten yosam gözüm acik gidecemmmmm

sen de düşük yaptın sanırım geçmiş olsun canım senin neden olmuyor pıhtılşmaz mı var inşallah sende en kısa zamanda bebişini kucagına alırsın

eriomu kii yasakımmm pko adetttin geç ve düzensiz gelmesi değilmii :44::44:

ben kist eriyomu soruyo sandim morem evet pkoda gec regl geliyo yumurta olusuyo aama catlamayinca kist oluyoo:26:baya bi mücadele etmek lasim zikzak nolduki regle gelmemisti en sonnn:26::26::26::26:

sen de düşük yaptın sanırım geçmiş olsun canım senin neden olmuyor pıhtılşmaz mı var inşallah sende en kısa zamanda bebişini kucagına alırsın

rosem dün demistimya bes hamilleigim oldu ama hepsinide kaybettim bende pihtilasma ile mücadele ediyorumm.en son 4 ay önce ikizlerimi kaybettimmmmmm

Son düzenleme:
ben kist eriyomu soruyo sandim morem evet pkoda gec regl geliyo yumurta olusuyo aama catlamayinca kist oluyoo:26:baya bi mücadele etmek lasim zikzak nolduki regle gelmemisti en sonnn:26::26::26::26:

çok hızlı yazıyorsunuz yetişemiyorum kısçeler.benim pko yumurlağımda tane duvar halinde sırala sıra yanyana 8 tane içi sıvı dolu iyi huylu kistler. belirtileri adet düzensizliği tüylenme halsizlik kilo artışı meme ucu akıntısı erkeklik hormonun fazla çalışması gebe kalamama gibi arkadaşlar bende hepsi mevcut sendrom benim ki

rosem asilama denedinizmi hicccc:26::26::26:devlet 3 hak taniyo

yasakımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gordun sonundaaa evet bız geldıkkkkk teyzesıne cok selamı var mınıgımınnnnnnn hep hareket ıcındeee kız anaya ceker derlerrrrrrrrrr babasının korktugu basına gelecekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…