- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.121
amin moremmmmmyaw o hastanede 3 bbeek kaybettimmmm allahim nolur artik su hasteneden gülerek cikim diyorum zaten yosam gözüm acik gidecemmmmm
eriomu kii yasakımmm pko adetttin geç ve düzensiz gelmesi değilmii :44::44:
sen de düşük yaptın sanırım geçmiş olsun canım senin neden olmuyor pıhtılşmaz mı var inşallah sende en kısa zamanda bebişini kucagına alırsın
ama bu senin kiden değilkii cankuşummmm
buuuuuunu alllll
selam hatunlarrrrr nasılsınızzzz
ben kist eriyomu soruyo sandim morem evet pkoda gec regl geliyo yumurta olusuyo aama catlamayinca kist oluyoo:26:baya bi mücadele etmek lasim zikzak nolduki regle gelmemisti en sonnn:26::26::26::26:
ben geldımmmmmm huhu
çok hızlı yazıyorsunuz yetişemiyorum kısçeler.benim pko yumurlağımda tane duvar halinde sırala sıra yanyana 8 tane içi sıvı dolu iyi huylu kistler. belirtileri adet düzensizliği tüylenme halsizlik kilo artışı meme ucu akıntısı erkeklik hormonun fazla çalışması gebe kalamama gibi arkadaşlar bende hepsi mevcut sendrom benim ki
kiscikalrim cikimda yemecigimi yiyimmm
allah emanet olunnnnnnn
kiscikalrim cikimda yemecigimi yiyimmm
allah emanet olunnnnnnn
rosem asilama denedinizmi hicccc:26::26::26:devlet 3 hak taniyo[/Q2 yıl evvel aşılama dediler yaptırmadık bende şuan başka doktora gidiyorum bana hiç bir doktor pko var sende demedi bu doktor dedi bakalım ama zayıflayana kadar aşılama düşünmüyorum canım zayıfladığımda olmazsa gere duyulursa yaptırcaz canımm
kis ruyam sen güldürdün önce beni mera nerden geldi aklinaaaaa
rosem asilama denedinizmi hicccc:26::26::26:devlet 3 hak taniyo[/Q2 yıl evvel aşılama dediler yaptırmadık bende şuan başka doktora gidiyorum bana hiç bir doktor pko var sende demedi bu doktor dedi bakalım ama zayıflayana kadar aşılama düşünmüyorum canım zayıfladığımda olmazsa gere duyulursa yaptırcaz canımm
rose canim deneyin asilaamyi insalalh faydasi olurr vakit kaybetmezsiniz
RUYam güldür yasakımmmmmmm.......şincik ben çıkommmmmmmmmmm...........Nazımmm sen burdasın galiba hadiöptm..................
roseeee sende pko mu varrrrrr cok mu kılolusunnn canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?