- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.181
hosbuldukk nazimmmm
heee ayirdiniz mii iyi bari yiyebilicem ama bende o kutlamada olmak istiyodum 2 saattir annemle konusuyorum kacirdim
grip oldum ilac almadan limon zencefil iyi olmaya calisiyorummm:))) agri icinde nane yagiii. wayy anam wayyyyyy ... analarin hakki ödenmezzzz annemin ayaklarini öpücemmmmmmmm
ıyıyımmmm lorrııımmmm sen nasılsınnnnnnn bebısın cınsıyetıııı bellı oldumu tatlımmmmm
dıkkat edıyorummmm canımmmmmm bebegım alıyorrr cok sukurrr
miamorem gripmi oldu hay Allah yaa tum seylerde seni buluyo iyi bak bari kendine cabuk zamanda atlat
Eki Görüntüle 695765
ister simdi kesin ister gurbanda gurbanlik yapinnnnnnherkese bi tane diger kislarada ayirdimmmmm gelince alip götürsünler evciklerineeeeee promosyonlar devam edecek 6000.sayfada tosun verilecek haberiniz olaaaa
Eki Görüntüle 695776
aman burda olmayan kislarada ayirinnnnnncanlari ister neyimmmm
afiyet şugar olsunnnnnnnnnbol bebis getirsin inslalhhhhhhhhh
looooriiiiiiii, naberrrrr? geliyormu promosyonlarrrrr... neler geldi bi sayyy....yaa karpuz demeyin banaaa, dün iki tane aldim ikiside cürük cikti cürük cürük bir parca yedim :)))
looooriiiiiiii, naberrrrr? geliyormu promosyonlarrrrr... neler geldi bi sayyy....yaa karpuz demeyin banaaa, dün iki tane aldim ikiside cürük cikti cürük cürük bir parca yedim :)))
Ohhh krbuzlar pastalar koclar kutlanmis 5000 kacirdim gene
neler yediniz beş binide kaçırdıkkk yaaaa
cıkkk bilemedin ben yaptımmmmbak goruyomusun canimin yas pasta cektiginide biliyodu yasakhayalimin isi kesin bu
kutulumm sen karamekiğmede okumuştun dmi kuşumm benim okudu die kalmış aklım dada
cıkkk bilemedin ben yaptımmmm
okudum canım ankaraya gitmeden yazmıştım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?