Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyi alşamlar kızlar bende sizin gibi çok bekledim bebeğim olmasını sonunda güzel allahım bizede nasip etti sebebi olmadığı halde 4 sene boyunca bebeğimiz olmadı 2 bucuk senelik evliyken bir dış gebeliğim oldu şimdi paşam 5 gün sonra 3 aylık olacak inşallah tedavi falan görmedim ama meryem suresini çok okudum birde hamile kaldığım ve ondan önceki ay hacdan gelen meryem ana eli otunu kaynatıp içtim ve hamile kaldım hacda bebeği olmayanlar için diyip alıyorlar mış doktor eğer olur derse allahında izni ile oluyormuş bunu içipde benim gibi hamile kalan tanıdıklarımın tanıdıkları var sizede tavsiye ederim eğer çevrenizde hacca gidecek olan kişiler varsa getirtin inşallah allahım hepinize en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatır

evet canım pko var 25 kilo fazlalığım var 85 kiloyum canım 90 dım beş killo verdim
canımmmm bende evlendıgımde 75 kıloydummm sonraaa 80 oldummm evlendıgıımdeeee kılolarım varken hamıle kaldımmmm bendede pko var ıcını ferah tut allah en kısa zamanda snada verecek evlenelı 1.5 sene oldu 5 aylık hamıleyımmmmm..onemlı olan dojktorunnn saglık ıcın kılo ver hamılelıgı de kolaylastırı...saglıgın yerınde olsunnn ben ılk catlatma ıgnesıyle hamıle kaldımmm sen yaptırdınmı catlatma ıgnesı pekı

kac kiloda hamile kaldin? kac kilo aldin? boyun kac?:))))

bu bıtkının ısmını soylermısın tam olarak benım bır arkadsımaaa onerecemmmm o da 4 sene oldu evlenelı cocukları yok ben arabıstandaydımmmmm yenı geldımmmmm yardımcı olursan sevınırımmmm ısteyen herkese allah nasıp etsınnnn:26::26::26::26:

yasakımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gordun sonundaaa evet bız geldıkkkkk teyzesıne cok selamı var mınıgımınnnnnnn hep hareket ıcındeee kız anaya ceker derlerrrrrrrrrr babasının korktugu basına gelecekkk

habbitem görmezmiyim canim benim nolur kusura bakam hizli yazisiyozya bazen gec görüyomm cankusummmmyerim senin habbitenii yaw korksun babasi tabi saan benziycekk hep derdikya senin gibi hareketli olsun diye insalalh öyle olacakkkkkk

kac kiloda hamile kaldin? kac kilo aldin? boyun kac?:))))

ne sen sor ne ben soyleyım dermısımmmmmmmm evlendıkten sonraaa aldıgım kıloları gerı verdımmmmm suan tekrar alıyorummm bebegım ıcın hersey degerrr 5.5 aylık hamıleyım sadece 3 kılo aldımmm canımmm

rabbim yawrunu size bagislasin insalalhhhhhhamin kiscem insallah bizde yasariz o duyguyuuu

habbitem görmezmiyim canim benim nolur kusura bakam hizli yazisiyozya bazen gec görüyomm cankusummmmyerim senin habbitenii yaw korksun babasi tabi saan benziycekk hep derdikya senin gibi hareketli olsun diye insalalh öyle olacakkkkkk

ınsallahhhhhhhhh habıbtemmmmmmmmmmm allah sanadaaa nasıp eder ınsallahhhhh allah ısteyen herkese nasıp etsınnnnn

klomen ilaçla duphaston verdiler büyük ihtimal kalırsın dedi doktor kalmadım canım . çatlama iğnesi yapmadı hiç bende başka doktor seçtim şuan ki doktorumdan memnunum canım çok iyi bakalımmm ben evleneli 6 yıl oldu canım evlendiğim ilk seneler 38 beden giyiyordum zayıftım evlendim 6 yılda 30 kilo aldım canım.

dogumdan sonraaa hepsını verecemmmm hedefımmmmmmmmm bu hep otlanacammmm sanırımmmm

maşallahhh çok az kilo almışsın darısı başımıza canımm Allah zamanında yavrunuzu kucagına versin inşallah ALLAH analı babalı büyütsün canım sana soru sorabilir miyim pkoyla ilgili

evet bende kullandımmmmm catlatma ıgnesı verseydı belkıde catlatma sorunun varrr ılk basta onu yapıyorlar asılamadan onceeee...kılo ya da zayıflıkla alakası yok yumurta ve spermde bıtıyor ve allah verırse verıyor hıc canını skmaa belkıde sorun sende degıldır esınde baktırmalı tek taraflı degıllll yumurtadan cok spermın kalıtesı onemlı

maşallahhh çok az kilo almışsın darısı başımıza canımm Allah zamanında yavrunuzu kucagına versin inşallah ALLAH analı babalı büyütsün canım sana soru sorabilir miyim pkoyla ilgili

tabkkı sorrrr buradaa ne ıcın varızzzz bıldıklerımızı opaylasmak ıcınnnnnnnnn

evet biliyorum mühim.eşimin spermleri az harekeli çıktı 1.5 yıl önce . ama doktor bu çok büyük bir sorun değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…