Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

maaaaasalllllahhhhhhhhhhhhhhhhh.. ne diyim utandim kendimdenn:))))

tabkkı sorrrr buradaa ne ıcın varızzzz bıldıklerımızı opaylasmak ıcınnnnnnnnn

pkoda nasıl tedavi uygulandı canım diane 35 kullandın mı bana doktor şimdi onu verdi bugün başladım regl. 4. günündeyim bitince ara dedi niye bilmem yarın yada yarından sonra arayacağım ozaman öğrenirim de.

yasakımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gordun sonundaaa evet bız geldıkkkkk teyzesıne cok selamı var mınıgımınnnnnnn hep hareket ıcındeee kız anaya ceker derlerrrrrrrrrr babasının korktugu basına gelecekkk

maşşallahhhhh

maşşallh alpiminn ne kadar az almışınn

maaaaasalllllahhhhhhhhhhhhhhhhh.. ne diyim utandim kendimdenn:))))
neden tatlımmmmm sen kac kılosun kac kıloyla hamıle kaldın allah kurtarsın hıc takma kafanaa bebegın ve sen saglıklı olduktan sonraa gerısı bosss
hoşş geldinn alpinimmmmm naz iremimizin annesiii
hosbulduk bıtanemmmmmm sen nasılsınnnnnnnnn teyzesı bız cok ıyıyızzzzz senı opuyormusssss kızımmmmmdarısı basına ınsallahhhhh:26::26::26::26:

ben hıc kullanmadım canımmmm bekarken sadece verdı doktorrr sogan suyunu dene harıka bır tedavı bencee....ben klomen kullandım duphastonnn daha sonraa catlatma ıgnesı oldummmm hamıle kaldımmmm sadece klomenle kalamadımmmm benım esımde sorun yoktu bnm yumurtalar zayıftı guclendırdı dotorummm oldu ınsallah senınde olur tatlım hıc uzulmeee allah kaderınde ne yazmıssa onu goreceksın kendını sakın yıpratmaa demesı kolay dersın ama bende evlendıgımden berı neler cektıgımı yasakhayalımmm ıyı bılırrr duanı eksık etmeeee

alpinimmm huhuuu yaziyorum sana beni gormuyomusunnnn anlatsana nasil gidiyo nasil bebisss

S.a canlar sizden dua istiyorum inş . Bebeğimin düşük tehlikesi varmış . Daha ilk hamileliğim . Duanızı esirgemeyin olur mu

Allah yarımsın olsunn kuşumm Rabbimm evladını sana bağışlasınnn onu korusunnnn

bir fatiha okuudm sana

grip oldum ilac almadan limon zencefil iyi olmaya calisiyorummm:))) agri icinde nane yagiii. wayy anam wayyyyyy ... analarin hakki ödenmezzzz annemin ayaklarini öpücemmmmmmmm

miamorem gripmi oldu hay Allah yaa tum seylerde seni buluyo iyi bak bari kendine cabuk zamanda atlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…