- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.021
hadi öptüm hepicinizi yarın görüşürüz saygılarımla deaaaaaaaa
kizlarrrrrrr hepinize toptan iyi geceler tatli rüyalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
saygilar bizden melekimmmmmmmmmmm
Ayyyyyy naasılda saverim varya kız bu yapılırmıııı iyiki loorim yok vallahi delirirdi kıyamam..Canımm ya dün çok üzüldüm zaten kahvenin yanındaki o şeyi ekledim diye yemiştir inşallah bugünnn
Yatıyorum demeyeceksin dimi habibtemmm
can kuşlarr bende gityommm yawww ortalama 12 saatir buryadımmmvardia değişikliliği lazımmm iiyi geler allaha emanet olunn...
hancekimm sabah görüşemessek iyi eğlenceler meleğim çok yorma kendinide yarına oynamaya enerjin kaldınnn
can kuşlarr bende gityommm yawww ortalama 12 saatir buryadımmmvardia değişikliliği lazımmm iiyi geler allaha emanet olunn...
hancekimm sabah görüşemessek iyi eğlenceler meleğim çok yorma kendinide yarına oynamaya enerjin kaldınnn
Sağol bitanemm Allah rahatlık versin yarın telefondan girmeye çalışırım ama çok zor olluyor yaww yenisini yükleyince sinir oldummmmm.Allah rahatlık versin bitanemmm tatlı rüyalarr gör balımm
biraz daha durabilirimmmmmmmmm
Benim onca işim var daha ben gideceğim demiyorum sen git tabiii
bende kaçar kızlar kocişkomu bekleyemicem uykumus geldiiii :) hepinize hayırlı geceler sayfada yeniyim ama hepinizi sevdim
bende kaçar kızlar kocişkomu bekleyemicem uykumus geldiiii :) hepinize hayırlı geceler sayfada yeniyim ama hepinizi sevdim
doru ya sen yoksun demi hancekimm yarinnnntelde zor olur doruuu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?