Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

:80::80::80::80::80::79::79::79::79::79:

saygilar bizden melekimmmmmmmmmmm

can kuşlarr bende gityommm yawww ortalama 12 saatir buryadımmm vardia değişikliliği lazımmm iiyi geler allaha emanet olunn...

hancekimm sabah görüşemessek iyi eğlenceler meleğim çok yorma kendinide yarına oynamaya enerjin kaldınnn

sen buranin demir basisinnyerim senii iyi gecelerrrr allaha emanett oll

Sağol bitanemm Allah rahatlık versin yarın telefondan girmeye çalışırım ama çok zor olluyor yaww yenisini yükleyince sinir oldummmmm.Allah rahatlık versin bitanemmm tatlı rüyalarr gör balımm

bende kaçar kızlar kocişkomu bekleyemicem uykumus geldiiii :) hepinize hayırlı geceler sayfada yeniyim ama hepinizi sevdim

Sağol bitanemm Allah rahatlık versin yarın telefondan girmeye çalışırım ama çok zor olluyor yaww yenisini yükleyince sinir oldummmmm.Allah rahatlık versin bitanemmm tatlı rüyalarr gör balımm

doru ya sen yoksun demi hancekimm yarinnnntelde zor olur doruuu:26:

doru ya sen yoksun demi hancekimm yarinnnntelde zor olur doruuu:26:

Dün nuarinime derken bugün ben full siteye geçtim yanlışlıkla nasıl pişmanım anlatamam geride alınmıyor kaldım öyle biraz araştıriim bakiim geri alınıyormu kuaförde falan girerim yarın napiiim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…