- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.041
saolun kıslarr yine görüşürüz inş Allaha emanetsinizzzzz muck size ahahah
Dün nuarinime derken bugün ben full siteye geçtim yanlışlıkla nasıl pişmanım anlatamam geride alınmıyor kaldım öyle biraz araştıriim bakiim geri alınıyormu kuaförde falan girerim yarın napiiim:))))
Canlarrr bende gideyimde ütümü kurabiyemi felan yapiiim saat dahada geç olmadan:)))
tamam hancekimmmm minikusumm kolay gelsin sana
Sağolasın bitanemmm,mutfaktayım bile:))))Yarın görüşemezsek eğer bugün göremedim loorimi çok selam söyle gülümmm,bugün dra gidecekti sanırım iyiler dimi
Eki Görüntüle 639268 kıZLARRR BEN YOKKEN kutlamışsınız 500. sayfayı , küstüm yarın gelmicem..........
Bu konfetileri de sizin için hazırlamıştım ........
basüstüne minikkusummmmmmmmmdoktora gitti sadece kan almislar sonucu bilmiyoduu galiba
Öpüyorum habibtemm koccaman ben işlerimin başına geçiiim artıkın:)))
biraz daha durabilirimmmmmmmmm
Sağol bitanemm Allah rahatlık versin yarın telefondan girmeye çalışırım ama çok zor olluyor yaww yenisini yükleyince sinir oldummmmm.Allah rahatlık versin bitanemmm tatlı rüyalarr gör balımm
bende kaçar kızlar kocişkomu bekleyemicem uykumus geldiiii :) hepinize hayırlı geceler sayfada yeniyim ama hepinizi sevdim
siz yatmadinizmi daha burda gözüküyosumuzzzzzzzzz
Dün nuarinime derken bugün ben full siteye geçtim yanlışlıkla nasıl pişmanım anlatamam geride alınmıyor kaldım öyle biraz araştıriim bakiim geri alınıyormu kuaförde falan girerim yarın napiiim:))))
Eki Görüntüle 639268 kıZLARRR BEN YOKKEN kutlamışsınız 500. sayfayı , küstüm yarın gelmicem..........
ben kaçıyom uyuyacağım diyen herkese de iyi geceler by
ruyambusemmm saol canim benimm
kuzucumm ama sen yatacam gelmiycem demistin onun icin beklemedikk:26::26:
ama 500 sayfada garpuz var
sen bizi birakmazsin
ahh canımm saoll yawww
sen uyucam dedin bzde rahatsız eymedik seni bihabak ama garpuzla peynir vaa 500 te sanada bıraktıkk
Hosgeldin canimbende kaçar kızlar kocişkomu bekleyemicem uykumus geldiiii :) hepinize hayırlı geceler sayfada yeniyim ama hepinizi sevdim
Ruyam sen uyuyacaktin artik 1000 de patlatiriZ konfetileriEki Görüntüle 639268 kıZLARRR BEN YOKKEN kutlamışsınız 500. sayfayı , küstüm yarın gelmicem..........
Soledin canim tesekkur. Gelsin bende onu opecem.mersahım bensaa karabiberimin selamı var dedim mi yaaadün geldi selam söledi öptü bana dedi sölersin die akşam o telaşede sölemeeyi unutmuş olabilirrrmmm
Teşekkür ederim canlarım benİm...Garpuzlan peynirden bırakmasadınız affetmicektim......
Ben erken yatarım , erken de kalkarım böyle.......Siz nerdesiniz bakalım...Artık taa öğlen gelirsiniz buraya.....
Aaaa ilHANAZım da burdaymış..Günaydın caNıM...
lİSTEYE BENİ DE yaz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?