Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayy öylemi oldu:26:sen hep eskiden eldenmi giriyodun yoksa laptop yada pc denmi giriyodunn

Canlarrr bende gideyimde ütümü kurabiyemi felan yapiiim saat dahada geç olmadan:)))

Sağolasın bitanemmm,mutfaktayım bile:))))Yarın görüşemezsek eğer bugün göremedim loorimi çok selam söyle gülümmm,bugün dra gidecekti sanırım iyiler dimi

basüstüne minikkusummmmmmmmmdoktora gitti sadece kan almislar sonucu bilmiyoduu galiba

kıZLARRR BEN YOKKEN kutlamışsınız 500. sayfayı , küstüm yarın gelmicem..........

Bu konfetileri de sizin için hazırlamıştım ........

Eki Görüntüle 639268 kıZLARRR BEN YOKKEN kutlamışsınız 500. sayfayı , küstüm yarın gelmicem..........

ruyambusemmm saol canim benimm

kuzucumm ama sen yatacam gelmiycem demistin onun icin beklemedikk:26::26:

ama 500 sayfada garpuz var

sen bizi birakmazsin

Son düzenleme:
biraz daha durabilirimmmmmmmmm

yasakımmm baktımm saati 1:00 yapsaudın kzcaktımm çok düzensiz uykun çokkk aaa belkide burdan çktın o saate kada sitede dolaştınnn dikakt et meleğim kendine yaww uykun düzenli olsunn

Sağol bitanemm Allah rahatlık versin yarın telefondan girmeye çalışırım ama çok zor olluyor yaww yenisini yükleyince sinir oldummmmm.Allah rahatlık versin bitanemmm tatlı rüyalarr gör balımm

bende indirdim androidten kk uygulamasını ama beğenmedim hancekimm bişey yazıosun seni 1. sayfaua atıo beğen butonu yokk smılyler yokk bende googledan giriorumm teldeyken bile

bende kaçar kızlar kocişkomu bekleyemicem uykumus geldiiii :) hepinize hayırlı geceler sayfada yeniyim ama hepinizi sevdim

canımmm hoş geldinn s efalar getidn gene gel hep gel sık sık gelll

nekada güzel hancekm çok severim kuaförde zaman geçirmeyii yaptır saçını güzelcene geline bak desinlerrr maşşallahh desiinlerrr

Eki Görüntüle 639268 kıZLARRR BEN YOKKEN kutlamışsınız 500. sayfayı , küstüm yarın gelmicem..........

ahh canımm saoll yawww
sen uyucam dedin bzde rahatsız eymedik seni biha bak ama garpuzla peynir vaa 500 te sanada bıraktıkk

ben kaçıyom uyuyacağım diyen herkese de iyi geceler by

mersahım bensaa karabiberimin selamı var dedim mi yaaa dün geldi selam söledi öptü bana dedi sölersin die akşam o telaşede sölemeeyi unutmuş olabilirrrmmm

Canım arkadaşlarım bize birimizden fayda gelir dedik ve Allah'ın iznine sığınarak salat-ı tefriciyye okumaya karar verdik. Eğer sizde bende sizlerle seve seve okurum derseniz listemize adınızı yazdırabilirnisiniz ... şimdiden çok teşekür ederizz....:87::87:

salat-ı tefriciyye

اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.

Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek....

AMİN....

**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

**Bir defada “euzu besmele” çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır....

henüz hangi arkadaşımızın kaç defa okuyacağına karar vermedik ne kadar çok kişi olursak o kadar çabuk biteceğini ve Allah'ın iznile o kadar fazla arkadaşımıza duamızı kavuşturacağımızı umut ediyorum... Allah şimdiden okuduğumuz duaları kabul etsin... Ne diliyor ve arzu ediyorsak hayırlısı ile versin inşallah....

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]

[tr]
[td] ilhanazz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/table]

ruyambusemmm saol canim benimm

kuzucumm ama sen yatacam gelmiycem demistin onun icin beklemedikk:26::26:

ama 500 sayfada garpuz var

sen bizi birakmazsin

ahh canımm saoll yawww
sen uyucam dedin bzde rahatsız eymedik seni biha bak ama garpuzla peynir vaa 500 te sanada bıraktıkk

Teşekkür ederim canlarım benİm...Garpuzlan peynirden bırakmasadınız affetmicektim......
Ben erken yatarım , erken de kalkarım böyle.......Siz nerdesiniz bakalım...Artık taa öğlen gelirsiniz buraya.....
Aaaa ilHANAZım da burdaymış..Günaydın caNıM...
lİSTEYE BENİ DE yaz.....

bende kaçar kızlar kocişkomu bekleyemicem uykumus geldiiii :) hepinize hayırlı geceler sayfada yeniyim ama hepinizi sevdim

Hosgeldin canim

Ruyam sen uyuyacaktin artik 1000 de patlatiriZ konfetileri
mersahım bensaa karabiberimin selamı var dedim mi yaaa dün geldi selam söledi öptü bana dedi sölersin die akşam o telaşede sölemeeyi unutmuş olabilirrrmmm
Soledin canim tesekkur. Gelsin bende onu opecem.

Gunaydin bende kocisimi yolladim.oooohh bugun bos gunum tatil keyif. misafir var uyku yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…