- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.061
kızlar topiğiniz hayırlı olsun inşallah uğur getirir size Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin
Teşekkür ederim canlarım benİm...Garpuzlan peynirden bırakmasadınız affetmicektim......
Ben erken yatarım , erken de kalkarım böyle.......Siz nerdesiniz bakalım...Artık taa öğlen gelirsiniz buraya.....
Aaaa ilHANAZım da burdaymış..Günaydın caNıM...
lİSTEYE BENİ DE yaz.....
yok melakemmoda değilllgünaydın canım sen sogan kürüylemi hamile kalmıştın
Hosgeldin canim
Ruyam sen uyuyacaktin artik 1000 de patlatiriZ konfetileri
Soledin canim tesekkur. Gelsin bende onu opecem.
Gunaydin bende kocisimi yolladim.oooohh bugun bos gunum tatil keyif. misafir var uyku yok ama
hadi öptüm hepicinizi yarın görüşürüz saygılarımla deaaaaaaaa
Teşekkür ederim canlarım benİm...Garpuzlan peynirden bırakmasadınız affetmicektim......
Ben erken yatarım , erken de kalkarım böyle.......Siz nerdesiniz bakalım...Artık taa öğlen gelirsiniz buraya.....
Aaaa ilHANAZım da burdaymış..Günaydın caNıM...
lİSTEYE BENİ DE yaz.....
amiiiiiiiin canım hepimizin........o kadar yazdım durdumda aklımdan çıkmışşşş hayırlı cumalarınız olsunn inşallahh yüce rabbim okuduğunuz duaları besmelelerimizi kabul etsin inşallahh....
Tabi mELEĞİn keyfi yerinde kutladı ya 500. sayfayı....
Ben de 505. sayfada yakaladım sizi ....
Napıyon bakalım iyimisin CanIMMM.........
küsme datlım senlede 600 yaparız yawwEki Görüntüle 639268 kıZLARRR BEN YOKKEN kutlamışsınız 500. sayfayı , küstüm yarın gelmicem..........
Bu konfetileri de sizin için hazırlamıştım ........
aaaaaaaaa deminden beri orda bi üye vardı o senmidin yoksaKızlar benim sayfama bi şeyler oldu....507. sayfadan sonrasına geçemiyorum bir türlü...
Üye olarak değil de ziyaretçi olarak okuyabildim son sayfayı.......Ne oldu acaba...........
507 , 507 , 507 diye dönüp duruyor sayfam......:18::18::18::18::18::18:
Amin canim. sen beni listeden cikardin mio kadar yazdım durdumda aklımdan çıkmışşşş hayırlı cumalarınız olsunn inşallahh yüce rabbim okuduğunuz duaları besmelelerimizi kabul etsin inşallahh....
Yatabilsem misafir var uyku akiyo gozumden :-\günaydınn mersahımmmmmsende benim gibi yapp yatt sadeceee miskin gibbiii buara en iyi yaptıım şey buu
günaydın kızlarrr dün pek giremedim nasılsınız ben pek ii değilim üşütme falan derken nasır çıktı bant yapıştırdım yumuşamış biraz temizleyeyim dedim ama nasır tam sökülmedi bi daha bantladım ama canım çok yanıyor kanadı falan ne yapayım bilgisi olan var mı şimdilik hoşçakalın okuldan eve gidince görüşürüz.
kızlar günaydın, gözlerimi açamıyorum artık yorgunluktan ama yine de işimin başındayım!!!
hepinizi öpüyorum hafta sonu evde olmayacağım için giremem sizleri göremem hepiniz Allah a emanet olunnn
bu arada cumanız hayırlı olsunnnn
Canım arkadaşlarım bize birimizden fayda gelir dedik ve Allah'ın iznine sığınarak salat-ı tefriciyye okumaya karar verdik. Eğer sizde bende sizlerle seve seve okurum derseniz listemize adınızı yazdırabilirnisiniz ... şimdiden çok teşekür ederizz....:87::87:
salat-ı tefriciyye
اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek....
AMİN....
**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.
**Bir defada “euzu besmele” çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır....
henüz hangi arkadaşımızın kaç defa okuyacağına karar vermedik ne kadar çok kişi olursak o kadar çabuk biteceğini ve Allah'ın iznile o kadar fazla arkadaşımıza duamızı kavuşturacağımızı umut ediyorum... Allah şimdiden okuduğumuz duaları kabul etsin... Ne diliyor ve arzu ediyorsak hayırlısı ile versin inşallah....
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[tr]
[td] ilhanazz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?