Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

günayydınnnn rüyamm en iyisini yapyon bende erken kalkıyorum bizi affetmene çokk sevindimmmm yazıorumm hemennn cankuşummm

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]

[tr]
[td] ilhanazz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] RUYAbuse[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/table][/QUOTE]

Hosgeldin canim

Ruyam sen uyuyacaktin artik 1000 de patlatiriZ konfetileri

Soledin canim tesekkur. Gelsin bende onu opecem.

Gunaydin bende kocisimi yolladim.oooohh bugun bos gunum tatil keyif. misafir var uyku yok ama

günaydınn mersahımmmmm sende benim gibi yapp yatt sadeceee miskin gibbiii buara en iyi yaptıım şey buu

loriiimmmm geldee melakemmee bi ses verrr tuttuğunaa soruooo kıyamam yaaaa canımm benim çokkk tatlı çokkk

o kadar yazdım durdumda aklımdan çıkmışşşş hayırlı cumalarınız olsunn inşallahh yüce rabbim okuduğunuz duaları besmelelerimizi kabul etsin inşallahh....

günaydın kızlarrr dün pek giremedim nasılsınız ben pek ii değilim üşütme falan derken nasır çıktı bant yapıştırdım yumuşamış biraz temizleyeyim dedim ama nasır tam sökülmedi bi daha bantladım ama canım çok yanıyor kanadı falan ne yapayım bilgisi olan var mı şimdilik hoşçakalın okuldan eve gidince görüşürüz.

aaaaaa RUYABUSEM gelmiş günaydın canım niye gelmedin garpuz yemeye ....
kızceni uyutunca kendinde mi uyudun yosa

o kadar yazdım durdumda aklımdan çıkmışşşş hayırlı cumalarınız olsunn inşallahh yüce rabbim okuduğunuz duaları besmelelerimizi kabul etsin inşallahh....
amiiiiiiiin canım hepimizin........
Tabi mELEĞİn keyfi yerinde kutladı ya 500. sayfayı....

Ben de 505. sayfada yakaladım sizi ....

Napıyon bakalım iyimisin CanIMMM.........

iyiyim bidenem sen nasılsın kızcen nasıl öp benim içün...........

Kızlar benim sayfama bi şeyler oldu....507. sayfadan sonrasına geçemiyorum bir türlü...

Üye olarak değil de ziyaretçi olarak okuyabildim son sayfayı.......Ne oldu acaba...........

507 , 507 , 507 diye dönüp duruyor sayfam......:18::18::18::18::18::18:

Eki Görüntüle 639268 kıZLARRR BEN YOKKEN kutlamışsınız 500. sayfayı , küstüm yarın gelmicem..........

Bu konfetileri de sizin için hazırlamıştım ........
küsme datlım senlede 600 yaparız yaww

aaaaaaaaa deminden beri orda bi üye vardı o senmidin yoksa

pc yi kapa tekrar aç bakalım ne olacak.......:26:

Amin canim. sen beni listeden cikardin mi azda olsa okuruz biseyler
günaydınn mersahımmmmm sende benim gibi yapp yatt sadeceee miskin gibbiii buara en iyi yaptıım şey buu
Yatabilsem misafir var uyku akiyo gozumden :-\

Gecmis olsun canim bilmiyorum ki ne yapabilrsin. benim esimde de vardi gecmisti sanki onunda kanayinca gecmisti tam hatirlayamiyorum

kızlar günaydın, gözlerimi açamıyorum artık yorgunluktan ama yine de işimin başındayım!!!

hepinizi öpüyorum hafta sonu evde olmayacağım için giremem sizleri göremem hepiniz Allah a emanet olunnn

bu arada cumanız hayırlı olsunnnn

dikkat et quzucuqum kendıneee tamam mı senınde cuman mubrek olsun rabbım tum dualarını kabul eder ıns .

CANIMM Allah şimdiden kabul etsin dualarımız inşallah, benide eklermisiniz listeye seve seve herkese okurum canlarım.......

Kızlar günaydın, nasılsınız? akşam oturmuşsunuz kutlama için şimdide öğlene kadar gelmezsiniz dimi :)))))
hayırlı olsun 500, sayfayı devirdik desenize,

Cumanız mubarek olsun canlarım, Rabbim cumaların yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul eyler inşallah, rabbim hepimize ve bizim gibi isteyen herkese bebiş verir inşallah. AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…