Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

amiiin Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla dediğin gibi inş. bu ay son olur ben ovulasyon testi denedim yine olmadı korkuyorum artık

bende kullanıourmmm canımm ovulasyonlardan ama bu ay kullanmıcam bu ay bişey yapasımm yok hiççç

benimm turkiyede bi kuzinem vardi 10 sene denedir cocuk yapmak icin ama hicbisey ise yaramadi ama sonunda kendiliginden oldu ve suan 3 cocugu var

yani allahim hayirli zamaninda bebislerinizi verim sadece UMUTLU GUVENIN VE STREss yapmayin zaten kendiliginden olacak

benim anneminde 5 sene olmamis sonra 5 tane olmus maasallah

eğer yaşın gençse acele etme daha erken bu haplardan sonra hemen olmuyomuş çünkü inş beklemeden hiç bir tedaviye gerek kalmadan olur

ilaç sektöründe olduğum için biliyorum doğum kontrol haplarını uzun süre kullanıp bıraktıkttan sonra en az 4 ay koruması devam edebiliyor 25 yaşındayım daha da uzatmak istemiyorum açıkacası Allah kimseye yokluğunu yaşatmasın

evlenmeden 2 ay önce başlamıştım o zmanlar bebek düşünmediğim için korunma gereği duymuştum kafamı duvarlara vurasım geliyor suan

olsunnn kızçemmm 1 yıl içine atıomuş vücüut onuu sen sıkıntı yapmaa benşm ablamda stres yaptı hepp dr dişo sende soruk yok kocandada yok tek sorun sters oda korundu 1 yıl hep ilaçlara bağladı ama on dan değilmişş strestenmiş neden olmuoo die die sterse giryomuşş

evett canımm doktorlara öle dio zatennn bana dün diee maşşalahh daş gibisin dio ama diorum ben pıhtılaşma çkıktı b vitanimim yokmuş sayyomm oo dio sen nbaştann koyvermiişinn kızım dedii böle düşünürsen olmaz dedii at bunalrı kafandan bak nasıl olcak dedii haklı yanii neden neden die düşünüos sonra üzülüoss

sen uzulme canimmmmm doktorun dedigi laflari dikkate al daha cok gencsin

citirsin

aminnnnnnnnnnnn sen strese yapma kuşumm oluruna bırakk

rahim das gibim oluyo ama malesef hormonlar kan hic öyle demiyo bizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…