- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.581
yoook canim sz cook cokkalin dogurun bende teyze olayim
amiiin Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla dediğin gibi inş. bu ay son olur ben ovulasyon testi denedim yine olmadı korkuyorum artık
yasminn korunmak için mi kullanılor canımmm :44::44::44::44:
aminnnnnnnnnnnn canimmm ama inaniyorum sizde en kisa zamandaolacaksiniz insallah
burasi valla kadinlarin stress atacagi mukemmel bi yer
eğer yaşın gençse acele etme daha erken bu haplardan sonra hemen olmuyomuş çünkü inş beklemeden hiç bir tedaviye gerek kalmadan olur
eğer yaşın gençse acele etme daha erken bu haplardan sonra hemen olmuyomuş çünkü inş beklemeden hiç bir tedaviye gerek kalmadan olur
evlenmeden 2 ay önce başlamıştım o zmanlar bebek düşünmediğim için korunma gereği duymuştum kafamı duvarlara vurasım geliyor suan
benimm turkiyede bi kuzinem vardi 10 sene denedir cocuk yapmak icin ama hicbisey ise yaramadi ama sonunda kendiliginden oldu ve suan 3 cocugu var
yani allahim hayirli zamaninda bebislerinizi verim sadece UMUTLU GUVENIN VE STREss yapmayin zaten kendiliginden olacak
benim anneminde 5 sene olmamis sonra 5 tane olmus maasallah
bende kullanıourmmm canımm ovulasyonlardan ama bu ay kullanmıcam bu ay bişey yapasımm yok hiççç
evett canımm doktorlara öle dio zatennn bana dün diee maşşalahh daş gibisin dio ama diorum ben pıhtılaşma çkıktı b vitanimim yokmuş sayyomm oo dio sen nbaştann koyvermiişinn kızım dediiböle düşünürsen olmaz dedii at bunalrı kafandan bak nasıl olcak dedii haklı yanii neden neden die düşünüos sonra üzülüoss
ilaç sektöründe olduğum için biliyorum doğum kontrol haplarını uzun süre kullanıp bıraktıkttan sonra en az 4 ay koruması devam edebiliyor 25 yaşındayım daha da uzatmak istemiyorum açıkacası Allah kimseye yokluğunu yaşatmasın
evett canımm doktorlara öle dio zatennn bana dün diee maşşalahh daş gibisin dio ama diorum ben pıhtılaşma çkıktı b vitanimim yokmuş sayyomm oo dio sen nbaştann koyvermiişinn kızım dediiböle düşünürsen olmaz dedii at bunalrı kafandan bak nasıl olcak dedii haklı yanii neden neden die düşünüos sonra üzülüoss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?