Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

melekimm olmuoo beaaa avatarda değişmiii profildee saınırm nettenn bugün çok yavaş zatennn
önemli değil canım başka zaman denersin

hepimiiznn aynııyızz melekimm dilerimm rabbimden bu mübarek cuma günü hepmizin kucağını doldurdunnn

aminnnnnn nazım inş tüm isteyenlerin bekleyenlerin olsun en kısa zamanda

Allah kabul etsin canimmmmm

Yoruldunmu çok nazimm bende temizlik yaptim çok yoruldum

Efemiz iyi teyzesi yeni ninni söyleyerek uyuttum canim benimle oda ninni söyluyor cok fena teyzesi

ooyyyy teyzesii onuu yer yerr yanacıklarını ısırır ama kıyamam kii yaa mis gibidir şimdiii

güle güle kirlet dilekimmmm kociş mesaideymiş benimde ondan can ıskın tı ile yaptım silme işlernii napim tekim gene

cannkkuşummm hoşş geldinnnn bitanemm sıkma canını hepimiz ayını durumdayım mevsimsel canımmm

hoşbulduk canım dün dr gitmiştim sonuç negatif çıkmıştı ama dr adet görmezsen haftaya tekrar gel geç döllenme olabilir diyince yine bir umut vardı bu ay yine hüsranla sonuçlandı

önemli değil canım başka zaman denersin

aminnnnnn nazım inş tüm isteyenlerin bekleyenlerin olsun en kısa zamanda

tamamm melekim ben sık sık denicemm sana hemen haber verimmm

aminnnnnnnn melekimmmmm inşallahhhhh

Aminn canlarim siz buna inanin herzaman allahım kalbinize gore verecek insallah
Bende teyze olmak istiyorum artik

inşalalhhh dilekimmm bizdee sizi teyze yapmayıı çok istioruzzz

RaBBİMM hayılrısı versin inşlallahh

hoşbulduk canım dün dr gitmiştim sonuç negatif çıkmıştı ama dr adet görmezsen haftaya tekrar gel geç döllenme olabilir diyince yine bir umut vardı bu ay yine hüsranla sonuçlandı

kaç ay olduu bitanemmm deneyeli napcan hepmiz aynı duurmdayızz kızçemmm rabbimm dermansız dert vermesinn napalımmm elimiz semada dua etcesss inş.. hayırlsı ile bu son ayımız olur inş.. hepimizz hamiş oluruzzz

sakın dert etme canım seni iyi anlarım bende kaç yıldır her ay belirti arayıp duruyorum kaç aydır deniyosun:26:
:26:

6 ay oldu yeni evlendiğimde yasmin kullanıyordum geçen yıl mayıs ayında bıraktım kullanmayı dr 1 sene bekle gebelik görülmezse kontrollere başlarız diyor benimde içim içimi yiyor

beklicem kıscem eğer çook özel olmazsa düğün :123:fotolarından albüm yapıp sonra kaldırabilirsinde

zaten 2-3 tane var melekimmm sağda solda resmlerim hep toparlayamıoruzz bir türlüü

bide fotocunun albümü var ama onuda telden çekiorumm parlıo net olmuoo hiçç ,,
ama olanlardan göstercemmm

cok hoslaniyor cnim isirilmayi guluyor acap

biz variz nazim seni tek birakmayiz

6 ay oldu yeni evlendiğimde yasmin kullanıyordum geçen yıl mayıs ayında bıraktım kullanmayı dr 1 sene bekle gebelik görülmezse kontrollere başlarız diyor benimde içim içimi yiyor

yasminn korunmak için mi kullanılor canımmm :44::44::44::44:

cok hoslaniyor cnim isirilmayi guluyor acap

biz variz nazim seni tek birakmayiz

ooyyyy dilemmm çok şansşlıısnn çokk rabbiimmm evlatcını kooruusnnn ,

saol kızçem zaten kociş dedi mesai kalcam hemn damladımmm çat diee

eğer yaşın gençse acele etme daha erken bu haplardan sonra hemen olmuyomuş çünkü inş beklemeden hiç bir tedaviye gerek kalmadan olur

Son düzenleme:

amiiin Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla dediğin gibi inş. bu ay son olur ben ovulasyon testi denedim yine olmadı korkuyorum artık

ooyyyy dilemmm çok şansşlıısnn çokk rabbiimmm evlatcını kooruusnnn ,

saol kızçem zaten kociş dedi mesai kalcam hemn damladımmm çat diee

aminnnnnnnnnnnn canimmm ama inaniyorum sizde en kisa zamandaolacaksiniz insallah

burasi valla kadinlarin stress atacagi mukemmel bi yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…