- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.561
önemli değil canım başka zaman denersinmelekimm olmuoo beaaa avatarda değişmiii profildee saınırm nettenn bugün çok yavaş zatennn
hepimiiznn aynııyızz melekimm dilerimm rabbimden bu mübarek cuma günü hepmizin kucağını doldurdunnn
Allah kabul etsin canimmmmm
Yoruldunmu çok nazimm bende temizlik yaptim çok yoruldum
Efemiz iyi teyzesi yeni ninni söyleyerek uyuttum canim benimle oda ninni söyluyor cok fena teyzesi
kardeşin mi var dilekimAminn canlarim siz buna inanin herzaman allahım kalbinize gore verecek insallah
Bende teyze olmak istiyorum artik
cannkkuşummm hoşş geldinnnn bitanemm sıkma canını hepimiz ayını durumdayım mevsimsel canımmm
önemli değil canım başka zaman denersin
aminnnnnn nazım inş tüm isteyenlerin bekleyenlerin olsun en kısa zamanda
Aminn canlarim siz buna inanin herzaman allahım kalbinize gore verecek insallah
Bende teyze olmak istiyorum artik
tamamm melekim ben sık sık denicemm sana hemen haber verimmm
aminnnnnnnn melekimmmmm inşallahhhhh
hoşbulduk canım dün dr gitmiştim sonuç negatif çıkmıştı ama dr adet görmezsen haftaya tekrar gel geç döllenme olabilir diyince yine bir umut vardı bu ay yine hüsranla sonuçlandı
sakın dert etme canım seni iyi anlarım bende kaç yıldır her ay belirti arayıp duruyorum kaç aydır deniyosun:26:
:26:
beklicem kıscemeğer çook özel olmazsa düğün :123:fotolarından albüm yapıp sonra kaldırabilirsinde
ooyyyy teyzesii onuu yer yerr yanacıklarını ısırır ama kıyamam kii yaa mis gibidir şimdiii
güle güle kirlet dilekimmmm kociş mesaideymiş benimde ondan can ıskın tı ile yaptım silme işlernii napim tekim gene
6 ay oldu yeni evlendiğimde yasmin kullanıyordum geçen yıl mayıs ayında bıraktım kullanmayı dr 1 sene bekle gebelik görülmezse kontrollere başlarız diyor benimde içim içimi yiyor
cok hoslaniyor cnim isirilmayi guluyor acap
biz variz nazim seni tek birakmayiz
zaten 2-3 tane var melekimmm sağda solda resmlerim hep toparlayamıoruzz bir türlüü
bide fotocunun albümü var ama onuda telden çekiorumm parlıo net olmuoo hiçç,,
ama olanlardan göstercemmm
kardeşin mi var dilekim
6 ay oldu yeni evlendiğimde yasmin kullanıyordum geçen yıl mayıs ayında bıraktım kullanmayı dr 1 sene bekle gebelik görülmezse kontrollere başlarız diyor benimde içim içimi yiyor
yoook canim sz cook cokkalin dogurun bende teyze olayim
kaç ay olduu bitanemmm deneyeli napcan hepmiz aynı duurmdayızz kızçemmm rabbimm dermansız dert vermesinn napalımmm elimiz semada dua etcesss inş.. hayırlsı ile bu son ayımız olur inş.. hepimizz hamiş oluruzzz
ooyyyy dilemmm çok şansşlıısnn çokk rabbiimmm evlatcını kooruusnnn,
saol kızçem zaten kociş dedi mesai kalcam hemn damladımmm çat diee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?