- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.641
yeni yine yenidennn merhabaaa melekimmmmm
afiyet olsunnn
meelkim yen igördüm kiscem hosgeldinnn
gördükk moree ancaaa 30 sn bekletiooo msj içiinn
haklsınnn yasakımm ondan bu dr seçtimmm uzmç kendiisii araştırdımm çok methettiler kendiside dedi zaten pıhtılaşma yüüzncen hiiç düşük yapan anne adayım olmadı dediii birazz morall birazz dikkatt herşey yolunda gdrr dedii inş... hele bi hamiş kalaktaa
haklsınnn yasakımm ondan bu dr seçtimmm uzmç kendiisii araştırdımm çok methettiler kendiside dedi zaten pıhtılaşma yüüzncen hiiç düşük yapan anne adayım olmadı dediii birazz morall birazz dikkatt herşey yolunda gdrr dedii inş... hele bi hamiş kalaktaa
naz ım sen ne kadara yaptırdın bu testi:44::44:
morem kendime diyorum yemekten sonra bana uyuzluk geliyo yaw uyusuk oluyom uykum geliyoda onu söyledim kiscemmm
teşekkürler canım yavaş yavaş alışıyorum sanırım
haa anladımmmmsen gel ama yasakım bak yazz aramıza girmeye başladı bilee hissediorum bennn
içindekiler de öyle canım bakmanı tavsiye ederim ben ordan eşime baş harflerimiz yazılmış deri cüzdan almıştım en son memnun kaldı
birakma bu doktoruuuinsallah bisey olmayacakkkk
3 düsügüm var dedi bedava yaptirdi
naz ım sen ne kadara yaptırdın bu testi:44::44:
inşallahhh yasakımmmm göbüşü doldurabilirsek gitcess yenidennn
morem ama bak seni görünce hergün geliyorumyarim saat görüsmemeiz bilem yeterli napalim hic yoktan yine iyii
morem ben duami okudum kiscemmm
3 düsügüm var dedi bedava yaptirdi
bizeben devlette yaptırdum melekimm para vemedim özelde sordum 400 tl dii
bende 4 hafta bekledim aldım sonucumuu
nasıl bedava ya biz geçen yıl 400 liramıydı nedi yaptırdık hem 1 ayı geçti öyle geldi sonuçlar
ben devlette yaptırdum melekimm para vemedim özelde sordum 400 tl dii
bende 4 hafta bekledim aldım sonucumuu
morem ama bak seni görünce hergün geliyorumyarim saat görüsmemeiz bilem yeterli napalim hic yoktan yine iyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?