Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

niye eksik bakiyoalr anlamyiorum ya pai kesin bakmamislardirrrrrbunlara baksalar biliyorrlarki daha pahaliya mal olacakkk

bilmiorum kiii yasakımm beaaa bencde pahalsıysa yapmazlarr tr de en ucuz şey insan hayatı olduğu içinn

TEST ADI MUTASYON ADI GENOTİP(SONUÇ)

1. FAKTOR V LEIDEN PCR 1691G>A N/N
  2. PROTROMBIN(faktor2)GEN MUTASYONU 20210G>A N/N
  3. MTHFR677 MUTASYON ANALİZİ 677C>T Mt/N
N/N=HOMOZİGOT NORMAL (mutasyonu taşımıyor)

Mt/N=HETEROZİGOT (mutasyonu tek alelde taşıyor)

Mt/Mt=HOMOZİGOT MUTANT (Mutasyonu her iki alelde taşıyor)...................

yaw hic gelmemezlik yapmiycam kiscemmm yanlis anlama hani öglenleri ne evde olmazsam diye söylüyom tabi seni iyne hergün görecem moremmm

ben senii çok seviorummm yasakımmm böle tüm samimiyetimle inanan bunaa belkii bölee yapmacık oludur ama valla bakk gözüm dolu bazen senle böle konuşurkennn
kardeşim gibisinnn sankiii inş... sadece yarım saat yeter iim de yeter banaaa

benimde heterizigot melekimmm sende 2 tane mi bulunduu :44::44::44::44:

Son düzenleme:
meerhaba arkadaşlar bugün başıma ummadığım şeyler geldi kısaca anlatayım regl dönemin bittiği zaman beni hemen ara demişti doktorum çarşamca günü bugün bitti aradım doktorumu bugün mutlaka hsg röntgeni çekmemiz lazım dedi gittm 3 saat evvel önden bir ilaç verdiler sonra röntgene gittimm doktorum geldi çekti vajinama birşeyler koydu anaaaaaaaaammm canım bir acıdı anlatamam beş dakıka boyunca yattım çığlık çığlığa neyse doktor bir baktı tüplerim kapalı orada hemen tüplerimi açtı bir acı bir acı offf biraz kanamam oldu şuan dada var ama az yattım dinleniyorum arkadaşlar biraz ağrm var. bu ara internetim yavaş yazdıklrınıza geç cevap verebilirim

kıscem işte biz buna verdik kaç yüz lira ben anlamıyorum sence nasıl..
hepsine bakmamışlarmı

benim le aynı şeylere bakmışlarrr melekimmm ama senşn çok karışık beaaa

benim anladığımmmm ilk bakışda bein gibi heterizigor var gibi ama altta yaılna kfa karıştıro
Mt/Mt=HOMOZİGOT MUTANT (Mutasyonu her iki alelde taşıyor)................... :44::44::44::44:

geçmiş olsunnn canımmm acıo demişlerid ama bu kadar düşünmedim di nesekiii kafan rahatladııı bariii

bende çekildim rahim filimi ama benim hiç bir sorun çıkmadı çook zor oluyo biliyorumda anlamadım doktor nasıl orda açıyo tüpleri tüpleri açmak için ayrıca ameliyat oluyo ki sizi kandıröış olmasınlar nerde kim çekti filmi

Son düzenleme:

ölemiiii ama kızçeme hemen açmışş ala ala

bende anlamadım canım tüpe başalyınca göstericem sonucu doktoruma bize sonucu email ile gönderdiler telde söyledi hemşireler pıhtılaşma var diye transferden sonra iğne vurulmanız gerek hamilelik boyunca demişlerdi

Son düzenleme:

özel adyoloji merkezine geldi kendisi hep röntgeni çekti hem de açtı ama sanmam kandııldığımı çünkü gazlı bezde kan vardı şiringayla bişiler yaptı elinle bişiler yaptı hissettim canım

ben arkadaşın kafasını karıştırmak istemem ama ben artık bu konuları iyice ezberlediğim için bildiğimi söylüyorum tüpleri tıkalı olanların kiminin az tıkalıysa rahim filminde zorlandığı için tüpler kendisi açılabiliyomuş ama ayrıca açmak için ameliyat gerkeliymiş diye biliyorum ben
ölemiiii ama kızçeme hemen açmışş ala ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…