- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.661
bize
üniversite hastanesinde yaptırısanız 6 ayda çıkar sonucu dediler ankaraya gitti benim tahlil:26:
:26:
nasıl bedava ya biz geçen yıl 400 liramıydı nedi yaptırdık hem 1 ayı geçti öyle geldi sonuçlar
oda doğru ama napammmmelimde değilll buurncumun direği sızlıooo yineee
alışcamm artıkk yasakımmmm senn bana bakmaaa
yaw su utangacligimi yensemde bide ben erkek doktora gitsemm
ne 400 mü yaw yine ucuzmus niye pihtilasma topiginde 1500 2000 arasi diyolar siz hepsine baktirmadiniz demi galiba cünkü 12 panel var morem sadece 4 tanesin iyaptirmisti ondan 400 yosam cok pahali bi testtttt
bize
üniversite hastanesinde yaptırısanız 6 ayda çıkar sonucu dediler ankaraya gitti benim tahlil:26:
:26:
ne 400 mü yaw yine ucuzmus niye pihtilasma topiginde 1500 2000 arasi diyolar siz hepsine baktirmadiniz demi galiba cünkü 12 panel var morem sadece 4 tanesin iyaptirmisti ondan 400 yosam cok pahali bi testtttt
bilmiyorum ama ege üniversitesinde yaptırılan testlerde çook geç çıkıyone 6 aymi sacmalamislar pihtilasma topigindeki herkeste ünivde yaptirmis en fazla 6 hafta beklemislerr
kıskanma melekimmmmm
iivettttt
bedavadan kromoszomda baktırcam şimdiii
ne 6 aymi sacmalamislar pihtilasma topigindeki herkeste ünivde yaptirmis en fazla 6 hafta beklemislerr
kalpcigin hasaslastimi yosam yineeeeee
sanıırmmmm evetttt
gözcüklerimmm dolu dolu olmaya başladıııyaww nie böle oluoo anlamıorummm yasakımmm yawww ama valla aşcam ben bunuu sen bana bakmaaa olumuuu
kızlar bekleyinde size sonuçlarımı yazıyım:126::126:
alisana kadar yine cok gelmeye calisaammm morem hasas klapciklerini iyilestirmem lasim önceeeee
pekii ne zamana kadar yasakımmm böle olcak yasakımmm
sonbaharda gene sık sık gelcen mii
morem sende protein c ve s yok demi :26::26::26:bende herseye bakmisalrdi ana venösümü bilem bulmuslardiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?