Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bize
üniversite hastanesinde yaptırısanız 6 ayda çıkar sonucu dediler ankaraya gitti benim tahlil:26:
:26:

ne 6 aymi sacmalamislar pihtilasma topigindeki herkeste ünivde yaptirmis en fazla 6 hafta beklemislerr

Son düzenleme:
kıscem ben bilmiyorum bize izmirde bi tüp bebek merkezinde pıhtı testi yapcaz dediler yanılmıyosam 400 yada 600 arasıydı unuttum tam rakamı yaptırdık devlette 6 aydan önce çıkmazdediler sana sonuçları yazıyım tekrar
ne 400 mü yaw yine ucuzmus niye pihtilasma topiginde 1500 2000 arasi diyolar siz hepsine baktirmadiniz demi galiba cünkü 12 panel var morem sadece 4 tanesin iyaptirmisti ondan 400 yosam cok pahali bi testtttt

ne 400 mü yaw yine ucuzmus niye pihtilasma topiginde 1500 2000 arasi diyolar siz hepsine baktirmadiniz demi galiba cünkü 12 panel var morem sadece 4 tanesin iyaptirmisti ondan 400 yosam cok pahali bi testtttt

olabilir yasakımmmmm ben trambofili paneli demiştimmm 400 tl demişlerdi :44::44::44::44:

kalpcigin hasaslastimi yosam yineeeeee

sanıırmmmm evetttt

gözcüklerimmm dolu dolu olmaya başladııı yaww nie böle oluoo anlamıorummm yasakımmm yawww ama valla aşcam ben bunuu sen bana bakmaaa olumuuu

sanıırmmmm evetttt

gözcüklerimmm dolu dolu olmaya başladııı yaww nie böle oluoo anlamıorummm yasakımmm yawww ama valla aşcam ben bunuu sen bana bakmaaa olumuuu

alisana kadar yine cok gelmeye calisaammm morem hasas klapciklerini iyilestirmem lasim önceeeee

Son düzenleme:
morem sende protein c ve s yok demi :26::26::26:bende herseye bakmisalrdi ana venösümü bilem bulmuslardiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…