- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.761
ben bişey içmiyom kidr dedi zatenn yasakım iğnesiz olmazmışşş
bana coraspinii mecburi kılmadı lstersen günde b,itane iç dedii bende ölle yapyomm her akşm bitane içyommm
ama kıscem benim annem 4 doğum yapmış hiç düşüğü yok kardeşimde ilk hamile kaldı allah a şükür düşmedi neden böyle oldum ki benyok kiscem yani hastasi degilsinn hastasi olanda daah agir pihtilasma var demekk benim gibii:26:tasiyicisinda hafif pihtilasma var demekkkama melekim bizde oldugu icin bebegimizede gecme ihtimalide tabi var zaten bu genetik bi hastalik biz ailemiden aldigimiza göre o da bizden alabilir..bide heterezigot ya anneden yada babadan pihtilasma gecmis demekk..homozigot olanalrda hem anneden hem babadan gecmissss demek oluyo ..yani sen birinden almisinnn
o iğneleri hergün mü vurulucaz:94:
:94::94:
kis morem bu hastalik hic gecmezki ölene kadar bizle kalacakk ..hastasi olaniki daha agir pihtilasma demek tasiyiciya göreeee:26:neren biliyosunki annende olmadigini yaptirdimiki trombofili panelinii:44:
olsun canım yeter ki kuzucuğun olsunevet dogumdan sonra 6 hafta devam edende var pihti beynimize ne atmassin diyeee:26:belki ben kullanacam 6 hafta daha eger dogum ne yaparsammm
ben bişey içmiyom ki
ama kıscem benim annem 4 doğum yapmış hiç düşüğü yok kardeşimde ilk hamile kaldı allah a şükür düşmedi neden böyle oldum ki ben
bakmışlardı sanki ona menapozz kontrollerindee :44::44::44:
bide anneminde düşüğü var o zamanda bişeyler yapmışlarr temiz çıkmışş
zaten 40 sonra gene kalmışş
kiscem s anki benim ailemde var mi annemde hic düsük yok ablalarim arka arkaya dogurdu hic düsük yok kardeslerden biri alabiliyoo bu geniibide aannende hamileyken belli olmamis olabilirrrr cogunda sonrada ortaya cikabiliyo bu hastalik babanda vardir o zaman kesinn bu genetik bi hastalik cünkü ailede varsa kesin bizdede oluyu:26:
ben bişey içmiyom ki
ama kıscem benim annem 4 doğum yapmış hiç düşüğü yok kardeşimde ilk hamile kaldı allah a şükür düşmedi neden böyle oldum ki ben
evet dogumdan sonra 6 hafta devam edende var pihti beynimize ne atmassin diyeee:26:belki ben kullanacam 6 hafta daha eger dogum ne yaparsammm
melekim sende alsana folik asitle coraspiinii nie almıonnn
öle deme kuşumm yaaa kısmettt bellimi olurr bizimdr kaderimiz böle napalımm :26::26::26:
aa belkm yalnışş bakmışlardır melekimmmkızlar ben doğduğumda kan gurubuma pozitif demişler ben evlendikten sonra kaç kez tahlil yaptırdım hepsinnde negatif çıktı sizce nasıl oluyo bu iş
ama annemle babamda kan uyuşmazlığı varmış benim
kiscem s anki benim ailemde var mi annemde hic düsük yok ablalarim arka arkaya dogurdu hic düsük yok kardeslerden biri alabiliyoo bu geniibide aannende hamileyken belli olmamis olabilirrrr cogunda sonrada ortaya cikabiliyo bu hastalik babanda vardir o zaman kesinn bu genetik bi hastalik cünkü ailede varsa kesin bizdede oluyoo:26:
inşallahh miinkk yasacklara kavuşsakkk bişey istmemm
ama 3 kez ölçtürdüm sade birinde pozitif dedile sonra hep negatif çıktı anlamadımaa belkm yalnışş bakmışlardır melekimmm
sanmam menopozla trombili panelinin alakasi oldugunu kiscemm yapmamislardirrrr:26:yada babanda kesin vardirrrrrr
kızlar ben doğduğumda kan gurubuma pozitif demişler ben evlendikten sonra kaç kez tahlil yaptırdım hepsinnde negatif çıktı sizce nasıl oluyo bu iş
önceden folik asit içiyodum ama bıraktım bide bende b12 vitamini hiç yoktu bii ara iğne olmuştum
inşallahh miinkk yasacklara kavuşsakkk bişey istmemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?