Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

dr dedi zatenn yasakım iğnesiz olmazmışşş

bana coraspinii mecburi kılmadı lstersen günde b,itane iç dedii bende ölle yapyomm her akşm bitane içyommm
ben bişey içmiyom ki

ama kıscem benim annem 4 doğum yapmış hiç düşüğü yok kardeşimde ilk hamile kaldı allah a şükür düşmedi neden böyle oldum ki ben

kızlar ben doğduğumda kan gurubuma pozitif demişler ben evlendikten sonra kaç kez tahlil yaptırdım hepsinnde negatif çıktı sizce nasıl oluyo bu iş

kis morem bu hastalik hic gecmezki ölene kadar bizle kalacakk ..hastasi olaniki daha agir pihtilasma demek tasiyiciya göreeee:26:neren biliyosunki annende olmadigini yaptirdimiki trombofili panelinii:44:

bakmışlardı sanki ona menapozz kontrollerindee :44::44::44:

bide anneminde düşüğü var o zamanda bişeyler yapmışlarr temiz çıkmışş

zaten 40 sonra gene kalmışş

Son düzenleme:
ben bişey içmiyom ki

ama kıscem benim annem 4 doğum yapmış hiç düşüğü yok kardeşimde ilk hamile kaldı allah a şükür düşmedi neden böyle oldum ki ben

kiscem s anki benim ailemde var mi annemde hic düsük yok ablalarim arka arkaya dogurdu hic düsük yok kardeslerden biri alabiliyoo bu geniibide aannende hamileyken belli olmamis olabilirrrr cogunda sonrada ortaya cikabiliyo bu hastalik babanda vardir o zaman kesinn bu genetik bi hastalik cünkü ailede varsa kesin bizdede oluyoo:26:

Son düzenleme:
bakmışlardı sanki ona menapozz kontrollerindee :44::44::44:

bide anneminde düşüğü var o zamanda bişeyler yapmışlarr temiz çıkmışş

zaten 40 sonra gene kalmışş

sanmam menopozla trombili panelinin alakasi oldugunu kiscemm yapmamislardirrrr:26:yada babanda kesin vardirrrrrr

ama annemle babamda kan uyuşmazlığı varmış benim

ben bişey içmiyom ki

melekim sende alsana folik asitle coraspiinii nie almıonnn

öle deme kuşumm yaaa kısmettt bellimi olurr bizimdr kaderimiz böle napalımm :26::26::26:

melekim sende alsana folik asitle coraspiinii nie almıonnn

öle deme kuşumm yaaa kısmettt bellimi olurr bizimdr kaderimiz böle napalımm :26::26::26:

önceden folik asit içiyodum ama bıraktım bide bende b12 vitamini hiç yoktu bii ara iğne olmuştum

kızlar ben doğduğumda kan gurubuma pozitif demişler ben evlendikten sonra kaç kez tahlil yaptırdım hepsinnde negatif çıktı sizce nasıl oluyo bu iş
aa belkm yalnışş bakmışlardır melekimmm

bide bu hastalik cok sinsi okumustum zamanla pihtilasma topigini iki cocukta hic kendini belli etmemis bu hastalik kadin 3 .bebegi istemeye kalkinca arka arkaya düsük yapmis sonradanda kendini belli edebiliyo maleseffff

Son düzenleme:

evet banada dediler bazı kadınlarda doğumdan sonra oluomuuşş

yaww eskidennn yokmuşmu bunlarr ala ala hep bizi mi buldu anlamıorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…