Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaww seninn dilin ne söyliiii

nolduyaw morem yapma allah askina canimizi yaksa ne yazar kiscemmm bi melekten dahami önemliiiionun saglikli büyüdügünü bilmekten güzeli varmi..sen anne olacan fedakarlik yapacan birazz...

Son düzenleme:
nolduyaw morem yapma allah askina canimizi yaksa ne yazar kiscemmm bi melekten dahami önemliiiionun saglikli büyüdügünü bilmekten güzeli varmi..sen anne olacan fedakarlik yapacan birazz...

orası öle yasakımmm bakalımm zaman ne göstercekk inş.. meleklerimize kavulalımda artık her şeyyee razıyımm

orası öle yasakımmm bakalımm zaman ne göstercekk inş.. meleklerimize kavulalımda artık her şeyyee razıyımm

he iste öyle de moremm yeterki rabbimin izniyle kavusalimda korku yok öyle igneden nedennigne bizden korksunnhem bisey diyimmi belki sen sadece coraspinlede devam edebilirsin buda bi ihtimal ..ama bence önce igneyle bi dene ilk kaybin var oldugu icin:26:

dr dedi zatenn yasakım iğnesiz olmazmışşş

bana coraspinii mecburi kılmadı lstersen günde b,itane iç dedii bende ölle yapyomm her akşm bitane içyommm

yani taşıyıcı olunca bebeğede mi geçiyo :44:
:44:

yok kiscem yani hastasi degilsinn hastasi olanda daah agir pihtilasma var demekk benim gibii:26:tasiyicisinda hafif pihtilasma var demekkkama melekim bizde oldugu icin bebegimizede gecme ihtimalide tabi var zaten bu genetik bi hastalik biz ailemiden aldigimiza göre o da bizden alabilir..bide heterezigot ya anneden yada babadan pihtilasma gecmis demekk..homozigot olanalrda hem anneden hem babadan gecmissss demek oluyo ..yani sen birinden almisinnn

hastası olunca geçio dediler bana melekim ama benim annemde yokkk bana kimden geçti :44::44::44:

kis morem bu hastalik hic gecmezki ölene kadar bizle kalacakk ..hastasi olaniki daha agir pihtilasma demek tasiyiciya göreeee:26:neren biliyosunki annende olmadigini yaptirdimiki trombofili panelinii:44:

merak ettimm şimdii acep kimden aldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…