- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.721
peki rosem actik dedilermi sanaaa
rosem kisce bi yazsana tikaniklik cokmu azmi diyeee:44::44::44::44:
açtı elinle birşeyler yaptı sonra gözün aydın tüplerini açtım geçmiş oolsn dedi arkadaşlarr çok ciddi apalılık olsaydı ameliyat ederdi o zaman tüplerim açkmış şuan
abla kızz onlar nie öle olmuşşş beaaa
susuz toprak gibi olmuşşşş
açtı elinle birşeyler yaptı sonra gözün aydın tüplerini açtım geçmiş oolsn dedi arkadaşlarr çok ciddi apalılık olsaydı ameliyat ederdi o zaman tüplerim açkmış şuan
eee ilk defa yaptik durrr biraz saha alisiyim:)) tadi cok güzel amaaa:))
rosem kisce bi yazsana tikaniklik cokmu azmi diyeee:44::44::44::44:
ben kendime iğne yapamam ki tüp bebek iğnelerinide eşim yaptı hep
rahim filmin ile beraber yanında raporunuda vermediler mi mesala benim kindeaçtı elinle birşeyler yaptı sonra gözün aydın tüplerini açtım geçmiş oolsn dedi arkadaşlarr çok ciddi apalılık olsaydı ameliyat ederdi o zaman tüplerim açkmış şuan
ben kendime iğne yapamam ki tüp bebek iğnelerinide eşim yaptı hep
pekiiii dedğim gibi çıkardın dimii fırındannn
böle çıkarınca bile az yumuşak oluoo kendii sıcağında sertleşioo
kakaolsuu da güzell oluoo evett afiyet olsunn miamoremmm
arkadaşlar o anki acıdan fazla oramadım dokorda gitti hemen zaten saat beş buçuktu oraya geldiğinden enim için geldi oraya hastaneden çıktı geldi radyoloji merkezine baya uğraştı 15 dk kaldım içerde
yeterki hamile kalda meelkim yine esin yapar pihtilasma ignenideyaw ben benimkine yaptiriyodum canim cok yaniyodu kendim yapinca bence daha az acidi canim ona yaptirmam kendim yaparim artikk
ülemii benimmm kocişimde yapamazzz
peki alltan uyuşturmak için iğne falan yaptımı:26:arkadaşlar o anki acıdan fazla oramadım dokorda gitti hemen zaten saat beş buçuktu oraya geldiğinden enim için geldi oraya hastaneden çıktı geldi radyoloji merkezine baya uğraştı 15 dk kaldım içerde
benim kocişim yapar iğne mi ama çook üzülüyodu yaw yaparken acı çekiyorum diyeülemii benimmm kocişimde yapamazzz
inş kıscem hamile kalıyım yeter ki sıra ona gelsinyeterki hamile kalda meelkim yine esin yapar pihtilasma ignenideyaw ben benimkine yaptiriyodum canim cok yaniyodu kendim yapinca bence daha az acidi canim ona yaptirmam kendim yaparim artikk
valla ici cok pismemis gibi kiyir kiyir degil. nesini yanlis yaptim acaba
uçları küçük zatennn iğnnelerinn dimii :26::26::26:
yakinimda olsaniz ikinizede yaparim
igneye göre degisiyo ama hepsininki kücük sayilirr..cok cesidi var cünküüüü..galiba ince bi cm var ya ayni seker ignesi gibi ucuu..ama bunun ilaci cok can yakiyo ignenin kendisi degil dozu vermeye baslayinca canin yaniyo yoksa igneyi sokarken ne degilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?