- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.161
hoşbuldum canım. bişey sorcam kızlar selemm diye biri arkadaşım görünüyor benim tanıyomusunuz silicem tanımıyosanız
insalalh gelir kiscem cünkü o gelmeyincede stres oluyoruz en azindan gelir gelecek ay icin yine umutlarimiz baslarrr
morem benimde iki gün gecikti tam 30 .günde geldiigerci ben tahmin etmistim cünkü galiba 16 .gün yumurtlma oolmustuuu
nur yüzlü yasakımmmm
o nasıl sabunnn yasakımmm :44:
offff yarın hemen gelse keşkeee daaha fazla gecikmeseee artık belli zaten regl olacağım
sağol canım iyiyim sizden ne haber yokmu bebişhoşşş geldiiinnn cannkuşummmm nasılsınnnn
hoşgeldinn canımm
seninkide morem baya erken geldi23 .günn
hoşbuldum canım. bişey sorcam kızlar selemm diye biri arkadaşım görünüyor benim tanıyomusunuz silicem tanımıyosanız
seninkide morem baya erken geldi23 .günn
hayırlısı neyse oo olsunn canımm
sesin gelmeyince netin gitti sandim kiscemmm
yaw yesil sabunu bilmiyomusun aktarcilardada olurr
bi, kere daha böle oldudu ama ozaman antibiotik alyodummm
bana mevsim böle vurdu demekkk
sağol canım iyiyim sizden ne haber yokmu bebiş
hoşbuldum canımmmm
:44::44::44::44::44::44kadar çokkk sabunn var kii yasakımmm kükürtlü sabun mu kii:44::44::44::44:
gecikince planlarda geçikiyor erken gelmesi daha iyi bence gecikmeden
yaaaaaaaaaaaaa çıldırcammm ben son üç ay heppp böyle iki üç gün gecikiyorr napıcam ben yaaa
benimki mevsimsel degildide gec yumurtlamadan oldu bence tahmin ettigim gündede geldi tamm
yok kükürtlü degil adi bilem yesil sabunn.. yurtdisindakilerde tr den cok getiriyo yipranan uzamayan saclar icin ..ablamin götrümcesi bi poset getirdi hep sacini onla yikadii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?