Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

düşünmüyorum sanıyodum canım ama alttan allttan demekki düşünüyorum ne biliyim bilemedim ben ya o gittiğim doktora sormuştum hiç aydınlatmadı beni on güne kadar gecikme normal dedi gönderdi

düşünmemk güç zatenn canım ama işte kafayo oaylamalıyızzz birazz yoğsa ble sters altında hiç olmass gibi

düşünmüyorum sanıyodum canım ama alttan allttan demekki düşünüyorum ne biliyim bilemedim ben ya o gittiğim doktora sormuştum hiç aydınlatmadı beni on güne kadar gecikme normal dedi gönderdi

kiscem doktorda hakli aslinda günü gününe beklememek gerek 10 günü bilmeme ama 3 veya 4 günlük sapmaalr bencede normalll

moreeeeee saccıklarımımı gormek ıstemıstınnn koyum bırtanemm de bakkk kıyamam benn sanaa uyuyamam yogsamm

düşünmemk güç zatenn canım ama işte kafayo oaylamalıyızzz birazz yoğsa ble sters altında hiç olmass gibi

bu ay özellikle hiç düşünmeden yaaa hep başka yerdeydim zaten önemli günleri de değerlendireemedik

stres yapmıyorum aslında

ya bu yumurtanın tembel çalışması nasıl anlaşılıyoo

bu ay özellikle hiç düşünmeden yaaa hep başka yerdeydim zaten önemli günleri de değerlendireemedik

stres yapmıyorum aslında

ya bu yumurtanın tembel çalışması nasıl anlaşılıyoo

asiri bi regl düzensizligi olur ovulasyon testinde cift cizgiyi göremezsin bide usg de anlasilirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…