- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.201
insalalh morem bende icicyom bi kac gündür miamore ic dedi rahim toparlansin korunsan bilem ic dedii
görenmedim eddammm sanıırm avcumu hazırlamam gerekioo
görenmedim eddammm sanıırm avcumu hazırlamam gerekioo
iç yasakım iiiççç şifa olsunnn yaww bana doktorr daşi gibi dediii acep çaylar mı ii geldii
mmaşşallahhh edammmm
şifa olsunnn canım iççç
profıleee comeeee
nasıl yapıyosun yasakım çayı
olabilüü icince bi doktor görse benimkii nasi olmusmu diye benimkide kaya olurrrrr belkimm
aminnn canım inşallahhh
niyetimiz belli rabbimin hazinesinde çoktur inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere dee
bundan mahrum bırakmasın allahım kimseyi bugün bizim akrabanın bebeğini sevdim 4 aylık o kadar tatlı kı
ağlamak geldi oracıkta kendimi tuttum ama allahımmm bizede nasip etsin inşalllahhh
asiri bi regl düzensizligi olur ovulasyon testinde cift cizgiyi göremezsin bide usg de anlasilirrr
görüdümmmm edammmm maşşalhhh hem gürrr hem sağlıklıı
saollll bıtanemmmm tesekuurlerrr
olurr yasakımmmm bi baktırr bkemm ni decekkk
aminnn canım inşallahhh
niyetimiz belli rabbimin hazinesinde çoktur inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere dee
bundan mahrum bırakmasın allahım kimseyi bugün bizim akrabanın bebeğini sevdim 4 aylık o kadar tatlı kı
ağlamak geldi oracıkta kendimi tuttum ama allahımmm bizede nasip etsin inşalllahhh
büüyk kupa bi bardaga böyle bi kac ciciek ondan bi kac yaprak öbüründen koyuyuorum kiscem sicak suyu üzerine döküp 5 dk kadar demlendiriyorum sonra baska bi bardaga süzgec koyup süzüp iciyorummm
büüyk kupa bi bardaga böyle bi kac ciciek ondan bi kac yaprak öbüründen koyuyuorum kiscem sicak suyu üzerine döküp 5 dk kadar demlendiriyorum sonra baska bi bardaga süzgec koyup süzüp iciyorummm
hımm anladım canım ayy çokk şükür yok o zaman bende öyle bir şey
tek kafamı karıştıran bu gecikmeler işte o da korunmayı bıraktıktan sonraki ikinci ay başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?