Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

şifa olsunnn canım iççç

aminnn canım inşallahhh

niyetimiz belli rabbimin hazinesinde çoktur inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere dee

bundan mahrum bırakmasın allahım kimseyi bugün bizim akrabanın bebeğini sevdim 4 aylık o kadar tatlı kı

ağlamak geldi oracıkta kendimi tuttum ama allahımmm bizede nasip etsin inşalllahhh

aminnnn

aminnnnnn canımmm inşallahhh herşeyinn hayırlsıı çokta düşünmemeli bence olurura biırakk inş. çaylar ii gelcekk sana

büüyk kupa bi bardaga böyle bi kac ciciek ondan bi kac yaprak öbüründen koyuyuorum kiscem sicak suyu üzerine döküp 5 dk kadar demlendiriyorum sonra baska bi bardaga süzgec koyup süzüp iciyorummm

içtikce alışıo insann tadına benda tam alıştımm ama bittii malesefffff

büüyk kupa bi bardaga böyle bi kac ciciek ondan bi kac yaprak öbüründen koyuyuorum kiscem sicak suyu üzerine döküp 5 dk kadar demlendiriyorum sonra baska bi bardaga süzgec koyup süzüp iciyorummm

saol kızçem bunu günde bir kere mi yapıyosun bi de adetin tam olarak kaçıncı günü başlanıyodu :26::26:

4 kalpcıgım olsunn artıkın yaww :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hımm anladım canım ayy çokk şükür yok o zaman bende öyle bir şey

tek kafamı karıştıran bu gecikmeler işte o da korunmayı bıraktıktan sonraki ikinci ay başladı

kiscem seninki öyle abartili gecikme degilki takma kafana benimkide ayni tam gününde gelmez bazen bi gün önce bazen iki gün sonra bunlar normal kabul ediliyopeki bu ay ovulasyon testii yaptinmii cift cizgiyi ne zaman gördün diye soracaktimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…