Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

selammmm
yine haftasonu geldi ve bütün hanımlar gezmelerde :118::118::118::118:

evet ola bilir bende calisiyorum...
nasilsin karamelin...gecen yazdim hayirli ugurlu olsun, allahim hayirli saglikli evlat versin...
cok sevindim wallahiii...halayini bile cektim.....

:)
kac ay sonra oldu? ne kadar korundun sen?

evet ola bilir bende calisiyorum...
nasilsin karamelin...gecen yazdim hayirli ugurlu olsun, allahim hayirli saglikli evlat versin...
cok sevindim wallahiii...halayini bile cektim.....

:)
kac ay sonra oldu? ne kadar korundun sen?

allah kolaylık versin cnm
cnm ben 12 sene korundum
2. denememizde oldu 5 haftalıkken düştü geçen ay bu ay beklemedik ama oldu çok şükür
inşallah darısı başına basam
halayın için duaların için hepsi için sağol cnm

12 senemi istemediniz? neden?
kac yasindasin karamelim...

allaha sükürler olsun hamile kaldin...insallah canim bakalim herseyde vardir bir hayir, bizde bekliyoruz...
allahim bize ne zaman nasip edecek acaba?

allaha sükürler olsun hamile kaldin...insallah canim bakalim herseyde vardir bir hayir, bizde bekliyoruz...

basam benim bir oğlum var 13 yaşına girecek 6 ay sonra o yetiyordu bize ikincisini istemedik
32 yaşındayım cnm
tabiki nasip edecek basam hayırlı zamanda verecek inşallah rabbim
benim çok arkadaşım var bekleyen hatta bir arkadaşım artık olmayacağı için 17 sene sonra evlatlık aldı şimdi o kadar mutluki ben kendi çocuğu için dua edicen gözleri pörtlüyor
ben kızıma zor bakıyorum rabbim isteyene versin diyor
bizim olay baya karışık oldu istemek aklımızdan geçmezken şimdi bekliyoruz yeni nefesimizi
dilerim aynı duyguları sende yaşarsın

insallah canim allahim isteyen herkese verir...allah bagislasin canim
neden ikincisini istemediniz?
cok takiyordum su son aylar ama simdi cok rahatim bilmiyorum, hic düsünmüyorum, takmiyorum hata gecen burda düstü aklima batima benim 2 gün kaldi :)
gecen doktora gittim ve kist var dedi, birtanesi patlamis hata...diyorum allahim dogru zamani bilir

cnm biz oğlumuzu dört dörtlük yetiştirelim yeter dedik hep
bütün ilgimizi ona verdik sevgimizide
eşimin işi gereği çok dolaşıyoruz 7.sınıfta oğlum ve bu 8. okulu
arada değişen öğretmenleri saymıyorum bile
oğlum bizi utandırmadı ne tek çocuklar gibi şımarık oldu nede yetinmeyi bilmeyen biri oldu
babasıda bizde hep ona allah razı olsun dedik dedirtti
şimdi büyüdü bize çokta ihtiyacı yok bakım olarak elbette sevgi olarak hepimizin var
ona sorduk önce biraz şaşırdı ama sonra birinin ona abi diyecek olmasından falan bahsetti bize
inan basam ben istesem olurdu belkide şimdiye kadar ama rabbim bizede istetmemeyi uygun görerek vermedi
sizde istiyorsunuz ama olmuyor sınavlarımız hep farklı
o istediği zamana denk getiriyor öyle yada böyle
şimdi ilk çocukmuş gibi bekliyoruz oda abisi gibi tek çocuk gibi büyüyecek hemde daha şanslı olarak gözünün içine bakan 3 kişi olacak
sabret basam inşallah zamanı yakındır

Son düzenleme:
ÖNCELİKLE ÇÖREKOTU NUN FAYDALARI PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ MUHAMMED(SAV) ÖLÜM DIŞINDA HER DERDE DEVA DİYE SÖYLEMİŞ...BUNUNLA YOLA CIKARAK COK BASIR BIR KARISIM BULDUM YAZIYORUM...BEN BAŞLADIM DÜN ....

_2 Y.K.(TAHTA KAŞIK OLACAK) BAL
_1Y.K. TARÇIN
_1Y.K ÇÖREKOTU(EGER ÇEKEBILIRSENİZ ROBOTTA VAKIT KAYBETMEDEN KARISIMA KATMALISINIZ...ÇUNKU HAZIR ÇEKILMIS ÇÖREK OTU BEKLEMEDE OLDUUU İÇİN HEM ZARARLI HEMDE BİZİM İŞİMİZ İÇİN FAYDASIZ Bİ UĞRAS OLUR)...YOK ÇEKEMZSENİZ 1YK ÇÖREK OTUNU DİREK KARISIMA DÖKÜN VE ÇİĞNEYEREK YUTUN ÇÜNKÜ ÇİĞNEDEN YUTULAN Ç.OTU FAYDA SAĞLAMADIĞI GIBI BAGIRSAKLARIDA ÇİZİYOR VE HAZMEDILMEDEN DISARI ATILIYORMUS....

BUNU Bİ KAVANOZDA KARIŞTIRIN VE HERGÜN SABAH VE AKSAM AÇ KARNA 1ÇAY KAŞIGI ÇİĞNEYEREK YUT.ARDINDAN SU İÇEBILIRSINIZ...ADETİN4.VE 12.GUNLERİ ARASINDA YENEBILIR...

BUNUN DISINDA BAL POLEN VE ARISÜTÜ KÜRÜ vs.....

Aslında aktarlar bu karışımı yapıp verıyo fakat şöle bişi duydum arısütü gun işiğina maruz kalmamalı o yüzden kendınız hazırlamanızda fayda var...

1KG BAL 2Y.K. KEÇİBOYNUIZU TOZU 2T.K. ZENCEFİL 2T.K.ZERDEÇAL 1T.K ÇAMFISTIPI 2T.K. ÇÖREKOTU

1T.K. ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ 25GR POLEN 50GR ARI SÜTÜ(IŞIKLrı kapat dök) 1T.K KEREVİZ TOHUMU 1TK HAVUÇ TOHUMU 1TK ÇAKŞIR OTU

KIRMIZI GİNGSENG(red kore gingseng) tahta kasığı ile aç karna 1 tatlı kaşiği ye ve 1bardak su iç..

Kavonozu folyo ile kapla.................

Ayrıca.....Elma yaği ve sıvıyaği mucizesi

Bi pamuğu bu iki yaga bandırıp iç bölgeye koymanız gerekmektedir...
biraz yakıcı olabılıyor fakat dayanamazsanız kilodunuza günlük ped kullanıyorsanız onun üztüne yerlestırebılırsınız...

koyduğunuzdan bi vakıt sonra ağzınızda elma tadı hıssetteksınız..eger akıntı çoğalmaya baslarsa içinizdeki iltahap sökülmesi demekmiş..

3gece koy 3 gece ara ver hamıle kaldığını öğrenene kadar devam edebılırsınız...

bununlada hamıle kalan bir cok insan varmış duyduğuma göre eskı zaman kadınları böle kalıyolarmıs...

umarım bu yazı fayda sağlar...şimdiden bebişlerimize kavuşmamız dualarımızla...........

amanin kimsecikler yokkkk.. ev gezmesi mi disari gezmesi mi??? eee tabiii hava da güzel is eneden olmasin. vallla burada hava kapali soguk insanin icindeki enerjiyi emiyor.:))

ben geldim ama kızlarım gezmelerdeKARAMELİM gözün aydın canım ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindimmmmm

ben geldim ama kızlarım gezmelerdeKARAMELİM gözün aydın canım ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindimmmmm

sağol cnm allah razı olsun
gezsinler cnm hafta sonu bitince gelicekler nasılsa
çalışanlar tatil yapıyor çalışmayanlar kocaları bulmuşlar güzel havayı değerlendiriyordur inşallah hepsi mutludur

kızlar benım bılqısaayarım hardıskı nın işi bitmiş yanı artık bılqısayarsızım o yuzden qelemıyorum aranıza ıns en kısa surede bılqısayar alırsam tekrar qeleceqım hepıınızı cok ozledım ve cok sevıyorum hakkınızı helal edin

kuzum çok merak ettik seni nasılsın iyi misin enson teest yaptıgını ve pozitif çıktıgını duymuştum

kuzum çok merak ettik seni nasılsın iyi misin enson teest yaptıgını ve pozitif çıktıgını duymuştum

quzum bılqısayarım olmayınca qıremedım hıc ya pozıtıf cıkmısdı hastalandım sonra test bozuktu sanırım . sımdıde korunuyoruz hap kullanmaya basladım . ılerıkı zamana bırakdık cock meselesını artıkın . hayırlı olsun sanada cok sevındım :)

saol canım allahım istedigin bi zamanda bekletmeden sana verir inşallah ne zaman yapılırki pc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…