- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.281
günaydin kizlar kimse yokmu?
selammmm
yine haftasonu geldi ve bütün hanımlar gezmelerde :118::118::118::118:
evet ola bilir bende calisiyorum...
nasilsin karamelin...gecen yazdim hayirli ugurlu olsun, allahim hayirli saglikli evlat versin...
cok sevindim wallahiii...halayini bile cektim.....
:)
kac ay sonra oldu? ne kadar korundun sen?
allah kolaylık versin cnm
cnm ben 12 sene korundum
2. denememizde oldu 5 haftalıkken düştü geçen ay bu ay beklemedik ama oldu çok şükür
inşallah darısı başına basam
halayın için duaların için hepsi için sağol cnm
12 senemi istemediniz? neden?
kac yasindasin karamelim...
allaha sükürler olsun hamile kaldin...insallah canim bakalim herseyde vardir bir hayir, bizde bekliyoruz...
allahim bize ne zaman nasip edecek acaba?
allah kolaylık versin cnm
cnm ben 12 sene korundum
2. denememizde oldu 5 haftalıkken düştü geçen ay bu ay beklemedik ama oldu çok şükür
inşallah darısı başına basam
halayın için duaların için hepsi için sağol cnm
basam benim bir oğlum var 13 yaşına girecek 6 ay sonra o yetiyordu bize ikincisini istemedik
32 yaşındayım cnm
tabiki nasip edecek basam hayırlı zamanda verecek inşallah rabbim
benim çok arkadaşım var bekleyen hatta bir arkadaşım artık olmayacağı için 17 sene sonra evlatlık aldı şimdi o kadar mutluki ben kendi çocuğu için dua edicen gözleri pörtlüyor
ben kızıma zor bakıyorum rabbim isteyene versin diyor
bizim olay baya karışık oldu istemek aklımızdan geçmezken şimdi bekliyoruz yeni nefesimizi
dilerim aynı duyguları sende yaşarsın
insallah canim allahim isteyen herkese verir...allah bagislasin canim
neden ikincisini istemediniz?
cok takiyordum su son aylar ama simdi cok rahatim bilmiyorum, hic düsünmüyorum, takmiyorum hata gecen burda düstü aklima batima benim 2 gün kaldi :)
gecen doktora gittim ve kist var dedi, birtanesi patlamis hata...diyorum allahim dogru zamani bilir
ben geldim ama kızlarım gezmelerde KARAMELİM gözün aydın canım ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindimmmmm
kızlar benım bılqısaayarım hardıskı nın işi bitmiş yanı artık bılqısayarsızımo yuzden qelemıyorum aranıza ıns en kısa surede bılqısayar alırsam tekrar qeleceqım hepıınızı cok ozledım ve cok sevıyorum hakkınızı helal edin
kuzum çok merak ettik seni nasılsın iyi misin enson teest yaptıgını ve pozitif çıktıgını duymuştum
quzum bılqısayarım olmayınca qıremedım hıcya pozıtıf cıkmısdı hastalandım sonra test bozuktu sanırım . sımdıde korunuyoruz hap kullanmaya basladım . ılerıkı zamana bırakdık cock meselesını artıkın . hayırlı olsun sanada cok sevındım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?