Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

çaçlarına kurbannnn olduqummm edammmmmmmm napıyorsun nasılsın bırtanemmmmmmmmmmmmmmm

ipekımdee qeldı ıns dıqer kızçelerımde qelır hepnızı cok özledım burnumda tutuyorsunuz resmen ya

çaçlarımı çekmeeeeeee acıdı öp qeçsin :)))

quzum onu annem yazmıs yanlıslıkla facedende mesajla yazdım hakkını helal etsın dıyor

çekçemmmmm çekçemmmm bananeeeeeee nerdesnnnn ozmmannn onu soleeeeee

hem nasıl yanlıslıkla yazdı onu anlamadımm bana yazmıcaktı baskasınamı yazıcaktıı yaniii:26:

çekçemmmmm çekçemmmm bananeeeeeee nerdesnnnn ozmmannn onu soleeeeee

hem nasıl yanlıslıkla yazdı onu anlamadımm bana yazmıcaktı baskasınamı yazıcaktıı yaniii:26:

öyle quzum ondan yazmıs yanı sanane dıye mahmutta qırmıs sızlerı sılmıs faceden sınır oldum onada daha yenı haberım oldu ..

quzum bılqısayarımın hardıskımı ne peert olmus sattık . bılqısayarsızım mahmut yenısını alırsa tekrar qeleceqım ama almazsa arada anneme qeldıkce konusacaqız (((

edaaam ben cıkıyorum kızların hepsıne cokca selam soyle ıns en kısa surede aranıza qelmeye calıscam qene . hepınızı cokca opdum

edaaam ben cıkıyorum kızların hepsıne cokca selam soyle ıns en kısa surede aranıza qelmeye calıscam qene . hepınızı cokca opdum

kis cimcime hosgeldin nörün nerdesinngeri dön aramiza ösledik edamla konusmusunuz demekki face isi hallolmussssyamacima gelsende bi iki cift laf etsekkkneyse insalalh kaesialsiriz bi gün netin oluncaaaaa

dilekim porifilinden gördümmmmmnapiyon kasim topiginde bizi baska kislarla aldatiyon demekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…