- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.761
olur canım cumartesi banyo yaparsam hem monarossaya hemde sıra kimdeyse ona okurum mademooyy bende erken olmıuştummm melekimm mevsimsell
monarosama başladıkk melekimmm olsun biitmce okursunnn monorosama artıkk
karrar verdimmm adet olanlarrr bitince kaldığı kızçeden devam etcek zaten çok kalı kızlara hazır liste bitmek üzereyken tam gaz devam edelimm bidenemmm
valal zeynebimnurumm ben ona hic dikkat etmedim kiscem kendimde:44::44: ama ben ilk belirti gögüste diyorum hic hassasiyet varmiiii
olur canım cumartesi banyo yaparsam hem monarossaya hemde sıra kimdeyse ona okurum madem
hoşş buldummmm canımmmm
sen naptın öğrendin mii meleğimizii
canlarrr melekimede yazdığım gibiii adetim geldi okuyamıorum demeyelim artıkk .....
bitince devam edelim ben nasıl olsa takip ediorum okuması geçen kızçeleridee kalan olmasın diee ....
canlarrr melekimede yazdığım gibiii adetim geldi okuyamıorum demeyelim artıkk .....
bitince devam edelim ben nasıl olsa takip ediorum okuması geçen kızçeleridee kalan olmasın diee ....
gögüslerdee hassasiyet varrr ama öylee çok aşırı değil normall arada olur regl öncesii
kıscelerim ben kaçıyorum çook işimvar yaz temizliğine başladım bi ara gelirim yine
yok canımsın gitmedim doktora daha bu hafta gidecem, sen nasılsın?
tamamm canımm benımdee gelmek üzeree ama şimdi kalkıyım ıkındıden sonraa okurum hemen kırmızılar gelmedenn inşallahh
zeynebim nurum yarinida bi bekle bakalim sennnn insallah bebekten gecikirrrrr
tamamda kalpcik nolcek sonrada agliyosun napacamm diyeeeeböyle olmaz en az yanimda iki saat duracanki kaplcik isi tamam olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?